Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 21
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Da, apa de parfum are o concentratie mai mare decat apa de toaleta. Unele parfumuri insa nu au aceasta varianta. De exemplu Dune nu are apa de parfum, dar are Esprit de parfum, care e mai tare ca apa de parfum... din pacate n-am gasit acest Esprit de parfum decat in Franta asa ca abia astept la anul sa mi-l iau de acolo... Oricum Dune pe mine tine foaaaarte mult, chiar si fiind "numai" apa de toaleta.
Aici te contrazic...Dune are apa de parfum sau cel putin avea...eu am si apa de parfum si apa de toaleta si Dune facatura

Este absolut demential.Cind am mirosit prima data pe cineva m-a terminat..nu stiam pe atunci diferenta dintre apa de parfum si apa de toaleta...crede-ma ca diferenta e foarte mare.Parerea mea e ca dune apa de toaleta miroase a benzina , in schimb apa de parfum este dementiala.
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
manumanu spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Da, apa de parfum are o concentratie mai mare decat apa de toaleta. Unele parfumuri insa nu au aceasta varianta. De exemplu Dune nu are apa de parfum, dar are Esprit de parfum, care e mai tare ca apa de parfum... din pacate n-am gasit acest Esprit de parfum decat in Franta asa ca abia astept la anul sa mi-l iau de acolo... Oricum Dune pe mine tine foaaaarte mult, chiar si fiind "numai" apa de toaleta.
Aici te contrazic...Dune are apa de parfum sau cel putin avea...eu am si apa de parfum si apa de toaleta si Dune facatura
Este absolut demential.Cind am mirosit prima data pe cineva m-a terminat..nu stiam pe atunci diferenta dintre apa de parfum si apa de toaleta...crede-ma ca diferenta e foarte mare.Parerea mea e ca dune apa de toaleta miroase a benzina , in schimb apa de parfum este dementiala.
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Crisa,
.... Dune nu are apa de parfum... poate Extrait sau Esprit de parfum... sau poate a avut cu multi, multi ani in urma, desi a aparut abia prin anii '90. UIte aici: http://www.dior.com/pcd/International/JSP/Library/Full/full_L3.jsp?paramL=frfr¶mP=171¶mZ=1&pLANG=frfrEu am avut doar apa dde toaleta si, pe langa ca miroase extraordinar, si tine foarte mult pe pielea mea, sunt foarte multumita. Acum astept sa-mi iau un Esprit de parfum sa vad diferenta, dar la noi nu se gaseste.
Carrye spune:
CrisaS ma bucur ca esti chimist, si eu am trecut prin facultatea de chimie industriala.
Da, si eu spun parfum indiferent de concentratie. Vroiam sa mentionez faptul ca totusi exista diferenta intre parfumurile pe care le folosim si aici ma refeream strict la ce se comercializeaza in magazinele obisnuite.
CrisaS spune:
Diferenta e mare categoric.Problema e ca parfumul adevarat adica cel uleios de o concentratie mare sincer nu-mi place...miroase prea tare.Am avut sansa sa folosesc...Lasa-ma asa cu apa de toaleta sau apa de parfum.
NUMAI BINE SI LA MULTI ANI!!!
CRISA
Vreau si eu sa fiu 
CrisaS spune:
quote:
Crisa,.... Dune nu are apa de parfum... poate Extrait sau Esprit de parfum... sau poate a avut cu multi, multi ani in urma, desi a aparut abia prin anii '90. UIte aici: http://www.dior.com/pcd/International/JSP/Library/Full/full_L3.jsp?paramL=frfr¶mP=171¶mZ=1&pLANG=frfr
Eu am avut doar apa dde toaleta si, pe langa ca miroase extraordinar, si tine foarte mult pe pielea mea, sunt foarte multumita. Acum astept sa-mi iau un Esprit de parfum sa vad diferenta, dar la noi nu se gaseste.
Acusica am luat toate trei sticlele.Doua sint eau de toilette..din care unul e facatura...o sa ajunga la gunoi.De fapt m-am dat cu el o singura data si sotul meu a facut criza a zis ca miros a baba.Si acum am luat cea de-a treia sticluta pe care scrie asa: ONDEE DE FRAICHEUR..DEODORANT PARFUME. E adus din Franta.Eu asa ceva nu am gasit aici.Nu stiu ce are in plus fata de apa de toaleta dar miroase clar diferit.Barbata-miu e disperat , ma roaga sa nu ma dau cu el..nu-l suporta.Mie imi place de mor..dar..decit asta deodorant parfume.Scuzati lipsa accentelor!!!
Numai bine si La multi ani!!!
Crisa
Vreau si eu sa fiu
manumanu spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Crisa,.... Dune nu are apa de parfum... poate Extrait sau Esprit de parfum... sau poate a avut cu multi, multi ani in urma, desi a aparut abia prin anii '90. UIte aici: http://www.dior.com/pcd/International/JSP/Library/Full/full_L3.jsp?paramL=frfr¶mP=171¶mZ=1&pLANG=frfr
Eu am avut doar apa dde toaleta si, pe langa ca miroase extraordinar, si tine foarte mult pe pielea mea, sunt foarte multumita. Acum astept sa-mi iau un Esprit de parfum sa vad diferenta, dar la noi nu se gaseste.
Acusica am luat toate trei sticlele.Doua sint eau de toilette..din care unul e facatura...o sa ajunga la gunoi.De fapt m-am dat cu el o singura data si sotul meu a facut criza a zis ca miros a baba.Si acum am luat cea de-a treia sticluta pe care scrie asa: ONDEE DE FRAICHEUR..DEODORANT PARFUME. E adus din Franta.Eu asa ceva nu am gasit aici.Nu stiu ce are in plus fata de apa de toaleta dar miroase clar diferit.Barbata-miu e disperat , ma roaga sa nu ma dau cu el..nu-l suporta.Mie imi place de mor..dar..decit asta deodorant parfume.Scuzati lipsa accentelor!!!
Numai bine si La multi ani!!!
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Hmmmm... deodorant parfume... o fi ceva gen "perfumed deodorant" adica gen spray deodorant si astea or avea si altceva in compozitie care le schimba mirosul perceput... nu ma pricep, imi dau si eu cu parerea... am vazut si eu ca multe parfumuri au in gama acest "perfumed deodorant/deodorant parfume", chiar am avut si eu unul Cerutti 1881 primit in set cu apa de toaleta... ala mirosea destul de bine dar nu persista deloc.
L-am gasit si eu pe cel de care zici la Dior pe site www.dior.fr, are si forma aceea dde spray. Deci eu zic ca e deodorant si nu eau de parfum. Oricum, eau de toilette miroase foarte bine, zic eu...
An nou fericit si la cat mai multe parfumuri (si bune!) in 2008!!!
preda_vicky spune:
Am tot citit si eu la subiectul asta si am intrat sa va urez un Nou An fericit si multe parfumuri bune, si imi scriu si eu aici parfumul, unicul pe care il ador - "Je reviens" - Worth. Dulce, persistent, dar singurul care imi place si care mi se potriveste
.
http://community.webshots.com/user/viki39
danamiha spune:
Apa de toaleta? Parfum?
Parfumul se compune dintr-un concentrat aromat diluat intr-un amestec de alcool si apa.
Procentajul acestui concentrat e cel care influenteaza persistenta mirosului si determina
daca e vorba de un parfum, de o apa de parfum, de o apa de toaleta, un deodorant sau o apa
de colonie.
Parfum
- Numit "concentrat de parfum".
- Produsul cel mai concentrat (15-30% de concentrat mirositor).
- Mirosul persista de la 4-8 ore.
- In general rezervat pentru seara.
Apa de parfum
- Numit "apa de parfum" sau "extract de parfum".
- De la 8-20% concentrat odorant.
- Mirosul persista de la 3-6 ore.
Apa de toaleta
- De la 6-12% concentrat odorant.
- Mirosul persista de la 2-4 ore.
- Produs ideal pentru zi.
Deodorant
- De la 3-8 % concentrat odorant.
- Mirosul persista in jur de 2 ore.
CrisaS spune:
quote:
Hmmmm... deodorant parfume... o fi ceva gen "perfumed deodorant" adica gen spray deodorant si astea or avea si altceva in compozitie care le schimba mirosul perceput... nu ma pricep, imi dau si eu cu parerea... am vazut si eu ca multe parfumuri au in gama acest "perfumed deodorant/deodorant parfume", chiar am avut si eu unul Cerutti 1881 primit in set cu apa de toaleta... ala mirosea destul de bine dar nu persista deloc.
L-am gasit si eu pe cel de care zici la Dior pe site www.dior.fr, are si forma aceea dde spray. Deci eu zic ca e deodorant si nu eau de parfum. Oricum, eau de toilette miroase foarte bine, zic eu...
An nou fericit si la cat mai multe parfumuri (si bune!) in 2008!!!
Este exact ''deodorant parfume'' asa cum am mai zis , este in sticla(si nu spray!!) identica cu apa de toaleta doar ca pe el...scrie DEODORANT PARFUME...e luat din Franta si dupa parerea mea miroase de 10000 de ori mai bine decit apa de toaleta (care o am si pe-aia) si persista tot la fel de mult.
Imi cer scuze ca am scris ca am apa de parfum...ok..nu e apa de parfum e deodorant pefume\perfumed deodorant..dar care miroase mai bine ca apa de toaleta si persista mai mult.
Ideea e ca ca-mi place!
Crisa
Vreau si eu sa fiu
CrisaS spune:
Aici
Scuze nu stiu de ce nu mai e acelasi link...se pare ca ceva s-a intimplat dar dadusem o cautare pe google..si vroiam sa-ti arat exact cum e al meu!!Am incercat oricum.
Vreau si eu sa fiu