Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Confirm ceea ce spui in legatura cu parfumul Nina de la Nina Ricci. Eu l-am primit in februarie anul acesta si mi se pare un parfum deosebit.Eu ma simt speciala cand ma dau cu el...este un parfum care te face sa te simti bine.

quote:
Originally posted by roisin

Despre Nina (Nina Ricci) incerc sa spun eu doua vorbe, pentru ca l-am primit de Craciun si inca il studiez cu mare atentie.

Asa cum spunea o fata mai sus, e un parfum "prajitura", floral-fructat dar inspre dulce. Dupa cum e descris de producator, aroma de baza e de mar caramelizat si exact a asta miroase, a mar copt si zahar caramelizat... mi se pare perfect pentru iarna, si mai ales in acord cu sarbatorile de iarna, iti da asaaaa... un sentiment de caldura, de 'acasa'.

Eu in general stramb din nas la parfumuri foarte dulci, am stat cu migrena doua zile de la Gucci Envy (pe care altfel il gasesc minunat pe pielea altor persoane), dar pe asta (Nina) il amusinez de la Craciun incoace si inca nu m-am saturat de el.

Dupa cum spuneam, e fain ca parfum de iarna (si cum tocmai imi cautam unul nou, a picat si bine), l-as baga cumva in aceeasi oala cu Tresor de la Lancome (o mare si veche iubire).

Pentru vara prefer Happy de la Clinique (desi iarna trecuta tot pe asta l-am purtat ca abia il primisem si mi-era tare drag), are iz de citrice, e usor si racoros.

Ultimele descoperiri (una din ele la sugestia unor fete de pe acest topic) sunt Versace - Bright Cristal (foarte, foarte delicat, lejer, minunat) si Bulgari - Blv Notte.
Pe primul l-am facut cadou maica-mii (in speranta ca o sa-i placa, ea e si mai selectiva decat mine la parfumuri), pe al doilea il tarcolesc si il probez de vreo luna si inca nu m-am decis daca il cumpar sau nu. Blv Notte are un miros iesit din comun, de ciocolata neagra si vodca , dar eu nu remarc decat ciocolata (neagra, intr-adevar) si un usor iz mentolat care mi-l face extrem de simpatic. Cred ca nu-l mai tarcolesc prea mult, si in cele din urma am sa ma indur sa mi-l iau.

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Mie mi-a placut mult Dune de la Dior....dar dupa ceva timp ma plictisesc de el, poate si pentru ca sotului meu nu ii place. Insa...e parfumul de care mi se face dor uneori....De ceva timp am Premiere Jour de la Nina Rici si cand zic ceva timp inseamna 1 an si ceva. Sticla dupa sticla... miroseam 10 si tot asta il luam. Chiar unde se gasesc parfumuri mai ieftine ...ca eu tot in Unirii ma blochez cand ma duc sa imi i-au ( mai ia si sotul ce-i drept). E vreun site pe net ceva?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Mie mi-a placut mult Dune de la Dior....dar dupa ceva timp ma plictisesc de el, poate si pentru ca sotului meu nu ii place. Insa...e parfumul de care mi se face dor uneori....De ceva timp am Premiere Jour de la Nina Rici si cand zic ceva timp inseamna 1 an si ceva. Sticla dupa sticla... miroseam 10 si tot asta il luam. Chiar unde se gasesc parfumuri mai ieftine ...ca eu tot in Unirii ma blochez cand ma duc sa imi i-au ( mai ia si sotul ce-i drept). E vreun site pe net ceva?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Si eu am primt zilele trecute Premiere Jour si imi place. In schimb Love in Paris nu mi-a placut, iar acum sunt curioasa cum e Nina. Am din nou o lista kilometrica de parfumuri pt testat.

Eu cumpar de la www.esentedelux.ro
(eu il recomand din toata inima, am cumparat 6 parfumuri de la ei si sunt f.multumita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

M-am uitat si eu pe site. Preturile sunt super ok, la diferente de 1 leu fata de preturile din fostele magazine "shop" din vama
Intrebare: voi va comandati parfumul sau testerul ???
Cik testerele ar fi mai bune, asa am auzit, eu n-am avut niciodata un tester.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

io am avut tester, mirosul e mai pronuntat, dar nu tine!

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

M-am uitat si eu pe site. Preturile sunt super ok, la diferente de 1 leu fata de preturile din fostele magazine "shop" din vama
Intrebare: voi va comandati parfumul sau testerul ???
Cik testerele ar fi mai bune, asa am auzit, eu n-am avut niciodata un tester.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Daria, eu la inceput nu am vrut sa comand testerul ca nu e asa bun (fara sa aud o parere avizata) si rau am facut. Mi-am cumparat Angel, dar nu tester, dar tine oricum mult, parfumul fiind puternic. Am intrebat-o pe vanzatoarea de la mag de parfumuri de la Selgros (Oradea)despre acest lucru si mi-a spus ca in tester concentratia de parfum e mai mare decat in parfumul obisnuit. Acest lucru mi l-au mai spus si alte fete, aici pe forum, deci eu nu mai cumpar decat tester. Mi-am lut Hypnose tester(imi pare rau ca la tine a tinut doar o ora ) si vreau sa-mi comand Poeme, dar tot tester. Mi-am comandar Alien de la T.Mugler, dar pt ca nu aveau varianta tester nu am cumparat, prefer sa astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

mi se pare greu de crezut ca exista doua linii de imbuteliat,una ptr parfum si alta ptr tester.ce fac opesc productia, mai pun esente si pe urma pun in testere?lucreaza cineva la o fabrica de parfum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by roisin

Ultimele descoperiri (una din ele la sugestia unor fete de pe acest topic) sunt Versace - Bright Cristal (foarte, foarte delicat, lejer, minunat) si Bulgari - Blv Notte.
Pe primul l-am facut cadou maica-mii (in speranta ca o sa-i placa, ea e si mai selectiva decat mine la parfumuri), pe al doilea il tarcolesc si il probez de vreo luna si inca nu m-am decis daca il cumpar sau nu. Blv Notte are un miros iesit din comun, de ciocolata neagra si vodca , dar eu nu remarc decat ciocolata (neagra, intr-adevar) si un usor iz mentolat care mi-l face extrem de simpatic. Cred ca nu-l mai tarcolesc prea mult, si in cele din urma am sa ma indur sa mi-l iau.

Gata,am trecut pe lista la probat Versace-Bright Crystal.
Eu tocmai am avut Versace-Crystal Noir si mi-a placut mult,in trecut am mai avut de la V'E Versace si tot asa,mi-a fost tare drag de el .

Intreba cineva de parfumuri la preturi avantajoase.Eu am luat mai demult de www.parfuemplatz.de/" target="_blank">aici.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Exista apa de colonie (7%), apa de toaleta (12%)si apa de parfum (18%) in ordinea crescatoare a concentratiei de parfum. Asta pentru noi, muritoarele de rand, ca mai pot sa vorbesc despre extractul unde concentratia de parfum sare de 20% si sa nu mai vorbesc de concentratii de pana la 40% ale celor mai prestigioase parfumuri.
Da, testerul este mult mai bun decat cel obisnuit.
Cristina22, depinde de casa, ca daca era apa de toaleta, imagineaza-ti ca daca nu era tester, persista si mai putin mirosul. Plus ph-ul tau...
Miri_b, este o strategie de marketing, ca testerul sa fie mai puternic in concentratie decat ceea ce cumparam. Mergem sa mirosim si este foarte important sa persiste mirosul pentru a ne convinge.
Eu mi-am luat de curand Noa Cacharel tester si nu ma tine decat pana cand ajung la prima destinatie. Este apa de toaleta, si sunt sigura ca daca nu era tester, probabil ca dupa ce ma urcam in masina ma gandeam ca am uitat sa ma dau cu parfum cand am iesit din casa...:p
Alina, daca te referi la Versace ala cu capacul in forma de cristal, negru miroase bestial. Eu nu l-am luat din cauza capacului, nu iau decat la 100 ml si nu il puteam lua in geanta, dar am luat Versace Woman, care miroase intr-un mod aparte. Sticla este cu niste pietre roz, arata foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

M-am distrat cind am citit postarea ta Carrye in sensul ca mi-am adus aminte de cineva cind i-am spus ca am in jur de 30 de parfumuri(asta pentru ca aici sint ieftine iar eu sint innebunita dupa ele si daca pot sa mi le iau de ce nu!)ca nu crede ca am parfumuri.
Nu am inteles initial ce vrea sa spuna...apoi i-am spus da de ce crezi ca nu am parfumuri? Si mi-a facut teoria apei de parfum a apei de toaleta si a parfumului concentrat ala ca uleiul care costa milioane de lei 5 ml..Ma rog i-am spus ca stiu diferenta ca doar sint chimista, doar ca in limbajul nostru de zi cu zi...asta folosim...mi-am luat un parfum..si nu o apa de parfum..sau o apa de toaleta. Ma rog...
Citeam mai sus , nu mai retin cine a scris ca miroase rau Gucci Envy me..da adevarat miroase oribil...in schimb Gucci Envy me 2...nu pot sa va spun..eu sint terminata ca a fost editie limitata si nu-l mai gasesc.Incercati-l daca aveti ocazia.
Numai bine,
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput