Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 19
Carrye spune:
Sa sti ca nici eu nu prea suport Dior, ma sufoca.
Nu era dulce in sensul de innecacios, dar dulce a prajitura, nu mi-a placut, nu m-a atras cu nimic mirosul ala. Si am auzit ca nici nu persista.
crinuta spune:
Mie imi plac parfumurile Dior, dar cel putin J'adore nu persista deloc la mine, in schimb sunt fan parfumuri Versace.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
danamiha spune:
Mie imi place J'adore si cu prima ocazie vreau sa miros la recomandarea lui Carrey, www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=33&products_id=141" target="_blank">acesta.
De asemenea sunt tare curioasa si de www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=70&products_id=889" target="_blank">acesta.
Ieri mi-a sosit Hypnose si imi place mult, dar sotul meu mi-a spus ca nu il simte pt ca il compara cu Angel, pe care il simtea in toata casa cand il foloseam.
Ati citit ca apa de parfum (EDP) tine mai mult decat EDT, motiv pt care nu imi cumpar EDT. Voi ati observat acest lucru?
manumanu spune:
Da, apa de parfum are o concentratie mai mare decat apa de toaleta. Unele parfumuri insa nu au aceasta varianta. De exemplu Dune nu are apa de parfum, dar are Esprit de parfum, care e mai tare ca apa de parfum... din pacate n-am gasit acest Esprit de parfum decat in Franta asa ca abia astept la anul sa mi-l iau de acolo... Oricum Dune pe mine tine foaaaarte mult, chiar si fiind "numai" apa de toaleta.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Da, apa de parfum are o concentratie mai mare decat apa de toaleta. Unele parfumuri insa nu au aceasta varianta. De exemplu Dune nu are apa de parfum, dar are Esprit de parfum, care e mai tare ca apa de parfum... din pacate n-am gasit acest Esprit de parfum decat in Franta asa ca abia astept la anul sa mi-l iau de acolo... Oricum Dune pe mine tine foaaaarte mult, chiar si fiind "numai" apa de toaleta.
gabriela 1969 spune:
Parfumuri care imi plac:
-Gucci-Rush2
-Chopard-Wish
-Dior-Miss Dior Cherie
-Paco Rabanne-Ultraviolet
-Guerlain-Champs Elysees
Nu imi plac:
-Kenzo-Flower by Kenzo
-Nina Ricci-majoritatea parfumurilor
danamiha spune:
Cum e Moschino-Couture? L-a primit mama azi si vreau sa stiu daca dau atacul la el sau nu![]()
oimpia_76 spune:
Mie imi plac: Cerutti 1881 si Flower by Kenzo. Imi place si Love in Paris de la Nina Richi, dar am remarcar ca nu prea tine. Nu mi-a placut Miracle de la Lancome.
Am avut mai demult Organza de la Givenchy. Desi nu sunt fan al parfumurilor foarte puternice, mi-a placut f. mult, insa doar la o ora-doua de la aplicare. Atunci era super. Chiar dupa ce imi dadeam cu el, il simteam prea puternic, dar apoi...super.
Citind ce ati scris voi, mi-am notat cateva parfumuri pe care as vrea sa le testez, primul pe lista fiind: Dune - Dior (are sotul meu Dune si il ador).
Olimpia.
manon spune:
recomand si midnight charm de la dior. firma zica ca ar fi o "editie" limitata, pentru sarbatori
dar ma indoiesc ca nu-l vom avea si dupa...
roisin spune:
Despre Nina (Nina Ricci) incerc sa spun eu doua vorbe, pentru ca l-am primit de Craciun si inca il studiez cu mare atentie.
Asa cum spunea o fata mai sus, e un parfum "prajitura", floral-fructat dar inspre dulce. Dupa cum e descris de producator, aroma de baza e de mar caramelizat si exact a asta miroase, a mar copt si zahar caramelizat... mi se pare perfect pentru iarna, si mai ales in acord cu sarbatorile de iarna, iti da asaaaa... un sentiment de caldura, de 'acasa'.
Eu in general stramb din nas la parfumuri foarte dulci, am stat cu migrena doua zile de la Gucci Envy (pe care altfel il gasesc minunat pe pielea altor persoane), dar pe asta (Nina) il amusinez de la Craciun incoace si inca nu m-am saturat de el. ![]()
Dupa cum spuneam, e fain ca parfum de iarna (si cum tocmai imi cautam unul nou, a picat si bine), l-as baga cumva in aceeasi oala cu Tresor de la Lancome (o mare si veche iubire).
Pentru vara prefer Happy de la Clinique (desi iarna trecuta tot pe asta l-am purtat ca abia il primisem si mi-era tare drag), are iz de citrice, e usor si racoros.
Ultimele descoperiri (una din ele la sugestia unor fete de pe acest topic) sunt Versace - Bright Cristal (foarte, foarte delicat, lejer, minunat) si Bulgari - Blv Notte.
Pe primul l-am facut cadou maica-mii (in speranta ca o sa-i placa, ea e si mai selectiva decat mine la parfumuri), pe al doilea il tarcolesc si il probez de vreo luna si inca nu m-am decis daca il cumpar sau nu. Blv Notte are un miros iesit din comun, de ciocolata neagra si vodca
, dar eu nu remarc decat ciocolata (neagra, intr-adevar) si un usor iz mentolat care mi-l face extrem de simpatic. Cred ca nu-l mai tarcolesc prea mult, si in cele din urma am sa ma indur sa mi-l iau.