Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 23
danamiha spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Pe mine m-a fermecat acum si nu ma mai opresc folosindu-l pe tot ce port, desi are "coada",ca un parfum care se respecta, de :"Very irresistible" de la Givenchy.
L-am mirosit, dar mi-a placut mai mult Hot Couture.
Carrye spune:
Ma bucur ca iti place ala :)
O sa iti placa si Versace ala si poate il iei si cu capacul ala dubios. Cred ca o sa il pun si eu pe lista mea.
Nu am reusit sa le miros, dar recunosc sincer ca nici nu m-am omorat. Nu mi se pare cine stie ce casa la capitolul parfumuri...:(
Mai am cateva zile pana plec :P
CRIXIA spune:
Gucci II EDP si Very Irresistible-Givenchy.
Intrebare: Daca mai e cineva care are aceiasi preferinta, gama... ce altceva nou poate sa incapa pe gustul meu????!!!!
b.nica spune:
Fetelor la mine efectul parfumului este mai mult decat:"miroase bine".
conteaza starea pe care mi-o da si asa cum am mai scris pe acest topic de amintirile pe care mi le trezeste.
Very Irresistible de la Givenchy imi da o stare de exuberanta,de bine ma face sa ma simt, nu neaparat sa arat.... irresistible
!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Ai reusit sa studiezi parfumurile de la Elisabeth Arden? Eu nu le-am gasit. As fi vrut sa vad cum e 5th Avenue, dar mai caut.
sunt curioasa daca iti va placea - e unul din parfumurile mele preferate
anul trecut a mai aparut unul parca After five -seamana cu 5th avenue dar e mult mai suav - sper ca a ajuns deja si in Romania
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
www.osmoz.com/encyclo/recherche/result2.asp?MARQUE_ID=96&ANNEE_DEBUT=0&ANNEE_FIN=0&GENRE_ID=0&SS_FAMILLE_ID=0&PAGE=3" target="_blank">Organza
Deci aici la linkul asta pus de blue eyes...la pagina 2 este si parfumul meu preferat , dar..nu-l mai gasesc.Asa arata inainte sticla.Hot Couture.Acum arata altfel..si nici vorba sa mai miroase asa.In general imi place Givenchy...dar il folosesc doar iarna.UNELE DIN ELE MUSAI SEARA.
Ca un top..imi place acest Hot Couture, apoi Organza.Restul nu-mi plac..Daca stiti de unde as putea sa iau acel Hot Couture dar in varianta veche, va multumesc anticipat!
Crisa
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
Carrye spune:
Draga mea Luna75, cu siguranta ajung parfumurile si in Romania mai repede decat iti imaginezi. Numai tipul de la care imi cumpar eu parfumurile le aduce din Dubai. Si ca el, probabil, multi altii :P
CrisA, de ce nu cauti pe site-ul oficial sa vezi daca se mai produce parfumul respectiv. Eu am crezut despre Cerruti Image ca nu se mai face si l-am gasit.
manumanu spune:
Urmatoarea achizitie va fi sigur Coco Mademoiselle! Dar am si eu un "dor" si nu-l mai gasesc.... se numeste "Un air de Samsara"... poate ati dat careva de el pe vreun site care sa livreze si in Romania (adica nu amazon, fragrancenet, fragranceshop etc.)...
Multumesc!
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Luna75quote:
Originally posted by danamiha
Ai reusit sa studiezi parfumurile de la Elisabeth Arden? Eu nu le-am gasit. As fi vrut sa vad cum e 5th Avenue, dar mai caut.
sunt curioasa daca iti va placea - e unul din parfumurile mele preferate
anul trecut a mai aparut unul parca After five -seamana cu 5th avenue dar e mult mai suav - sper ca a ajuns deja si in Romania
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Acum sunt tare curioasa cum sunt parfumurile acestea pt ca nu am mirosit nimic de la E.Arden.
After five nu l-am gasit pe site-ul de pe care cumpar eu, dar la comanda se aduc parfumurile dorite. Am citit ca acest parfum, after five, are note de iasomie si mosc, iar descrierea care i se face lui 5th Avenue
www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=47&products_id=684" target="_blank">aici imi place.
blue eyes spune:
Il cunoaste cineva?
www.news-parfums.com/chantal-thomass-classique-eau-de-parfum-vapo-50ml-p1878.html" target="_blank"> Chantal Thomas, Eau de parfum
Fiind fan al marcii www.chantalthomass.fr/chantal_thomass.htm" target="_blank">Chantal Thomass, am comandat orbeste si sper sa am noroc. Descrierea parfumului e la fel de seducatoare ca lenjeria.
Mi-am comandatwww.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=446&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank"> Joy, by Patou, dar in sticluta neagra cu capac rosu rotund.
ps. am gasit o imagine www.geschenkidee.ch/de/autopopup.html?/image/parfum/p10182/357_large--joy_eau_de_toilette_refillable_spray.jpg" target="_blank">aici
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!