Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by danamiha
five, are note de iasomie si mosc, iar descrierea care i se face lui 5th Avenue
www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=47&products_id=684" target="_blank">aici imi place.

mi-am salvat si eu pag.de web -foarte interesante descrierile parfumurilor - poate gasesc si eu ceva nou
nici nu mi-as fi imaginat de ex.ca 5th avenue ar avea in componenta si vanilie -
eu am mai folosit de la Arden si GreenTea Revitalize/Citrus - e foarte fresh da o senzatie de optimism

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Il cunoaste cineva?
www.news-parfums.com/chantal-thomass-classique-eau-de-parfum-vapo-50ml-p1878.html" target="_blank"> Chantal Thomas, Eau de parfum
Fiind fan al marcii www.chantalthomass.fr/chantal_thomass.htm" target="_blank">Chantal Thomass, am comandat orbeste si sper sa am noroc. Descrierea parfumului e la fel de seducatoare ca lenjeria.

Mi-am comandatwww.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=446&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank"> Joy, by Patou, dar in sticluta neagra cu capac rosu rotund.
ps. am gasit o imagine www.geschenkidee.ch/de/autopopup.html?/image/parfum/p10182/357_large--joy_eau_de_toilette_refillable_spray.jpg" target="_blank">aici

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Spre rusinea mea, eu nu am auzit de aceste parfumuri.
Nu cred ca as avea curajul sa comand un parfum fara sa il fi testat inainte pt ca am citit aici pe forum pareri despre anumite parfumuri si eram gata, gata sa le comand, dar cand le-am mirosit in parfumerie .. mare dezamagire. Pur si simplu nu mi se potriveau. Imi plac parfumurile mai vechi(de ex Poeme) si in general sunt cam dezamagita de cele aparute recent(cu mici exceptii, de ex Hypnose, care a aparut anul trecut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Iata si un Parfumoscop - parfumuri recomandate in functie de zodia in care ne-am nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

DE SARBATORI AM PRIMIT DE LA ARMANI-CODE!Imi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Carrye
CrisA, de ce nu cauti pe site-ul oficial sa vezi daca se mai produce parfumul respectiv. Eu am crezut despre Cerruti Image ca nu se mai face si l-am gasit.

Nu se mai face in varianta aia .Asat e!!
Cerruti Image? Care? AL rosu sau ala albastru? Ala rosu se mai face inca , am vazut intrun timp in metro..era 1 milion!! Am fost foarte surprinsa.Aici inca il mai gasesc si ffffff ieftin.Si ala imi place e superb , de vara ....absolut superb.Uitasem de el.
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Iata si un Parfumoscop - parfumuri recomandate in functie de zodia in care ne-am nascut

M-am uitat nerabdatoare la parfumscop...absolut nici unul nu-mi place si nu mi se potriveste.Amarige -nu-mi place de nici o culoare..Very Irrezistible zace pe etajera..pe linga alte parfumuri...nu stiu ce-a fost in capul meu cind l-am cumparat ca nu-mi spune nimic.Nici nu persista nimic.Jalnic, am dat banii de geaba .Asta si ceruti 1881 chiar regret ca le-am luat.Nu-mi plac deloc.Adica pe alte persoane miros altfel..la mine nu-mi plac.Iar Kenzo...nici vorba..nu as folosi niciodata. Asa ca pe mine nu m-a nimerit. In schimb m-a nimerit la rac...unde am ascendentul.In schimb pe soacra-mea a nimerit-o la mare fix.
Numai bine fetele,
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

CrisA, din cate tin eu minte, cutia era gri iar sticla era transparenta cu un sistem tare interesant de pulverizare, metalizat.
Am mai auzit ca este destul de ieftin dar nu l-am mai gasit deloc. De fapt, sora mea este innebunita dupa el si ea este ingrozitor de pretentioas: nu-i place nimic :p
Referitor la parfumoscop-ul ala, mi se recomanda Noa Cacharel. Deja fac alergie la el pentru cat de "fin" este si cat de putin persista. Nu zic ca nu imi place, sau ca nu mi s-ar potrivi, dar nu indeplineste conditiile mele. Guerlain nu cred sa fi mirosit vreodata iar Oganza imi place, este dulce si puternic dar nu mi-a trecut vredata prin cap sa il cumpar din nou. Ar fi o idee :)
CrisA, am Cerruti 1881 acasa si sunt indragostita de el, imi pare rau ca nu iti place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

foarte utila lectia despre compozitia chimica si celelalte...dar parfumul (gresesc??) care persista pana speli obiectul parfumat, sau, care rezista, uneori, si dupa ce te speli pe maini, ala ce e ?? (poate nu m-am spalat destul de bine ??) nu ma pricep la chimie deloc dar cred ca persistenta depinde de ph-ul pielii in primul rand. folosesc in prezent un allure sensuelle (chanel)si miroase toata casa de la o esarfa parfumata. dragut, nu ? ...si asternuturile au preluat parfumul... sigur, nu am trait aceeasi experienta cu noa (desi mi-a placut mult parfumul), dar cu parfumuri dior sau lancome mi s-a intamplat acelasi lucru. e un secret al producatorilor consacrati, fara indoiala.

quote:
Originally posted by danamiha

Apa de toaleta? Parfum?

Parfumul se compune dintr-un concentrat aromat diluat intr-un amestec de alcool si apa.
Procentajul acestui concentrat e cel care influenteaza persistenta mirosului si determina
daca e vorba de un parfum, de o apa de parfum, de o apa de toaleta, un deodorant sau o apa
de colonie.

Parfum
- Numit "concentrat de parfum".
- Produsul cel mai concentrat (15-30% de concentrat mirositor).
- Mirosul persista de la 4-8 ore.
- In general rezervat pentru seara.

Apa de parfum
- Numit "apa de parfum" sau "extract de parfum".
- De la 8-20% concentrat odorant.
- Mirosul persista de la 3-6 ore.

Apa de toaleta
- De la 6-12% concentrat odorant.
- Mirosul persista de la 2-4 ore.
- Produs ideal pentru zi.

Deodorant
- De la 3-8 % concentrat odorant.
- Mirosul persista in jur de 2 ore.

Mergi la inceput

Azi am mirosit Christian Dior-Hypnotic Poison EDT si imi place enorm. Chiar e un parfum puternic desi nu e apa de parfum.

Carrye, ai avut mare dreptate cand ai spus ca nu se compara cu Tendre Poison, ce diferenta pt mine(ultimul nu imi place). Am mai mirosit cateva de la Dior, dar cel mai mult mi-a placut Hypnotic. L-am trecut pe lista

Am mirosit din nou de la Chanel Allure si Coco Mademoiselle, dar nu prea mi-au placut, sorry Carrye ,la fel si cu Versace-Crystal Noir, nu m-a impresionat in mod deosebit. Citeam pe aici, ca miroase a ciocolata si vodca, dar eu nu am simtit. Era nasul meu infundat

Data viitoare as vrea sa vad cum sunt cele de la Guerlain.

Mergi la inceput

manon, si eu patesc la fel cu Angel, sotul meu cred ca m-ar gasi prin oras dupa miros. Si a doua zi dupa dus miroase puternic pe piele, pe haine, etc, e superb, preferatul meu.
La fel mi s-a intamplat si cu Poeme, sunt curioasa daca si Hypnose e la fel, inca nu prea l-am folosit.

Mergi la inceput