Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

mie Hypnotic mi se pare atat de tare....
e foarte greu de purtat, doar seara sau la ocazii speciale.

o singura data m-am dat cu el si mi s-a facut rau, miroseam a vanilie, parca eram o prajitura.

Tendre Poison e o alta poveste; ma face sa ma simt duamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

quote:
Originally posted by danamiha

quote:
Originally posted by littlekitty

quote:

quote:
Originally posted by littlekitty
.
Urmatorul parfum pe care vreau sa-l achizitionez este http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=44&products_id=164 Miroase demential

Cum miroase? M-ai facut curioasa. Eu am mirosit de la ei doar Cool Water si Cool Water wave.

Danamiha, The one - Dolce & Gabbana e putin dulce, cald, sa-l ai in vedere cand te mai duci sa testezi parfumuri

Vai ce-am incurcat parfumurile, vroiam sa-ti spun ca de la D&G am mirosit doar light and blue si nu cele enumerate mai sus care sunt de la Davidoff (sper ca nu le-am incurcat din nou)

nu-i nimic, te-ai grabit..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica

quote:

quote:

Eu n-am primit parfumul nici azi
oare cat mai dureaza ca inebunesc sa-l am mai repede!!!!!!!!

Monikka

Of, of, ai sunat sa vezi de ce? Nu fi suparata ca nu s-a terminat inca ziua

(nr.tel.0741/341684)

lUNI DIMINEATA A PUS PARFUMUL LA POSTA.DAR CATE ZILE FACE PANA LA MINE N-ARE DE UNDE SA STIE OMUL.IS AMARATA RAU,MAI ALES CA AM FINANTAREA NECESARA SI PENTRU URMATOARELE PE CARE MI LE DORESC.

Monikka

Poate ajunge in seara asta totusi sau maineAr fi cazul sa ajunga deja, daca zici ca l-a pus luni.
Ce parfum ti-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Maine la 10 fix sunt la usa la posta ,puteti fi sigure de asta.
Mi-am luat Lancome -Poeme 100ml dupa care voi lua Amarige Mariage -Ghivency si Dior-Dolce Vita se poate su un Paco rabanne-Pour Elle.
Nu reusesc deloc sa ma impac cu Ange &Demon.Toata lumea efascinata,dar la mine nu merge.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Eu am mereu Hot Couture- Givenchy, Poeme- Lancome, Tresor- Lancome, Euphoria- CK. Astea imi plac foarte mult, si oricand nu lipsesc de pe masuta mea.
Acum mai am The One- D&G, Mediteranean- Elizabeth Arden, Weekend-Burberry, Vera Wang- Vera Wang, Gucci II, Crystal Noir- Versace.
Imi place mult si Opium, chiar daca e un parfum extrem de tare, insa iarna sau la ocazii imi place sa il port.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Manumanu, ai tinut atat de mult o monstra din minunatul Mademoiselle si nu l-ai incercat? Hmmm... :p Dar daca iti place, ma bucur tare mult.
Nu-ti pierde speranta pentru ca desi este 400 lei in magazin, eu mi-l iau cu 200 lei, 100 ml, apa de parfum. :)
Mie imi plac parfumurile care rezista. Este prima mea conditie. Am o intreaga colectie, la fel si sora mea, si mama mea, cred ca daca le adunam facem 100. Nu mai zic de tata :p
Dar daca ma dau cu el, si pana ajung in oras a disparut mirosul, poate sa miroasa el a ce vrea ca nu il pastrez. Si am cateva parfumuri carora le-am ramas fidela tocmai pentru aceasta combinatie: un miros senzational si felul in care persista pe pielea mea. In dulapul meu, pe perna.
M-a dezamagit Noa. Are un miros placut dar nu il simt pe mine. Nu simt ca e cu mine parfumul ala. Vorba ta, Monica, nu merge la mine.
Desi Givenche-ul ala imi place foarte tare dar nu stiu cum persista.
N-as pune pe mine Dior niciodata. Mi se pare innecacios mirosul, ma apuca durerea de cap de la el. :p

Mergi la inceput

a venit parfumul!!!!!!!!!!!!!
super ok si mai ales 100 ml cu 2 milioane fata de 4 milioane in magazin.Ma declar client convins pentru esentede lux.ro
Ma hotarasc azi si pentru urmatoarele 2.
Va pup!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

quote:

a venit parfumul!!!!!!!!!!!!!
super ok si mai ales 100 ml cu 2 milioane fata de 4 milioane in magazin.Ma declar client convins pentru esentede lux.ro
Ma hotarasc azi si pentru urmatoarele 2.
Va pup!!!!!!!!

Monikka

Ai vazut ca l-ai primit?
Si eu vreau sa mai fac o comanda, dar crezi ca le primim pana de Craciun??
Vai, nu ne mai saturam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

am mirosit de curand Kate Moss...
http://www.rossmann.de/DesktopModules/WebShop/Shopexd.aspx?productid=32638

mie mi-a placut foarte mult. e de curand pe piata.

Mergi la inceput

NU cred ca mai au timp sa mai ajunga pana la Craciun sau anul nou pentru ca e liber si la posta mai multe zile.
Pentru mine este important ca parfumul e ok si la pret bun.Cand o veni nu mai e o problema .

Monikka

Mergi la inceput