Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 14
danamiha spune:
Littlekitty, nu stiu cum miroase Hypnotic Poison de la Dior, eu am avut de la ei Tendre Poison si nu mi-a placut. As vrea in schimb sa-mi iau J'adore. Alien iti place? Am mirosit in urma cu doua zile si Eden, Amor Amor - Cacharel, dar de la ei cel mai mult imi place Anais-Anais. Dar tu sa-ti iei ceea ce iti place pt ca miroase pe pielea fiecareia dintre noi diferit. Ai cumparat tester?
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Eu n-am primit parfumul nici azi
oare cat mai dureaza ca inebunesc sa-l am mai repede!!!!!!!!
Monikka
Of, of, ai sunat sa vezi de ce? Nu fi suparata ca nu s-a terminat inca ziua
(nr.tel.0741/341684)
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Monikka
(nr.tel.0741/341684)
lUNI DIMINEATA A PUS PARFUMUL LA POSTA.DAR CATE ZILE FACE PANA LA MINE N-ARE DE UNDE SA STIE OMUL.IS AMARATA RAU,MAI ALES CA AM FINANTAREA NECESARA SI PENTRU URMATOARELE PE CARE MI LE DORESC.
Monikka
manumanu spune:
Mie a inceput sa-mi placa rau de tot Coco Mademoiselle... Aveam o mostra si inca n-o incercasem, dar m-am dat cu el ieri si... m-a cucerit. M-am uitat pe site-uri si e destul de scumput... O sa incerc in strainatate.
littlekitty spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Littlekitty, nu stiu cum miroase Hypnotic Poison de la Dior, eu am avut de la ei Tendre Poison si nu mi-a placut. As vrea in schimb sa-mi iau J'adore. Alien iti place? Am mirosit in urma cu doua zile si Eden, Amor Amor - Cacharel, dar de la ei cel mai mult imi place Anais-Anais. Dar tu sa-ti iei ceea ce iti place pt ca miroase pe pielea fiecareia dintre noi diferit. Ai cumparat tester?
Danamiha, si mie imi place J'adore, desi nu l-as incadra in categoria celor dulci. Te rog eu sa vezi un Hypnotic Poison, nu are nici o treaba cu Tendre Poison, care nici mie nu imi place.
Imi place si Alien, dar nu se compara cu Angel...Oricum, cel mai apropiat de sufletul meu este Emporio Armani (auriu). Este un parfum parca facut pt. mine..are ceva.. Cu toate ca am preferatul meu, mai caut poate descoper un parfum si mai potrivit, nu?
littlekitty spune:
quote:
Originally posted by littlekitty
.
Urmatorul parfum pe care vreau sa-l achizitionez este http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=44&products_id=164 Miroase demential
Cum miroase? M-ai facut curioasa. Eu am mirosit de la ei doar Cool Water si Cool Water wave.
Danamiha, The one - Dolce & Gabbana e putin dulce, cald, sa-l ai in vedere cand te mai duci sa testezi parfumuri
danamiha spune:
quote:
Originally posted by littlekittyquote:
Originally posted by littlekitty
.
Urmatorul parfum pe care vreau sa-l achizitionez este http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=44&products_id=164 Miroase demential
Cum miroase? M-ai facut curioasa. Eu am mirosit de la ei doar Cool Water si Cool Water wave.
Danamiha, The one - Dolce & Gabbana e putin dulce, cald, sa-l ai in vedere cand te mai duci sa testezi parfumuri
Vai ce-am incurcat parfumurile, vroiam sa-ti spun ca de la D&G am mirosit doar light and blue si nu cele enumerate mai sus care sunt de la Davidoff (sper ca nu le-am incurcat din nou)
danamiha spune:
quote:
Originally posted by littlekittyquote:
Originally posted by danamiha
Danamiha, si mie imi place J'adore, desi nu l-as incadra in categoria celor dulci. Te rog eu sa vezi un Hypnotic Poison, nu are nici o treaba cu Tendre Poison, care nici mie nu imi place.
Imi place si Alien, dar nu se compara cu Angel...Oricum, cel mai apropiat de sufletul meu este Emporio Armani (auriu). Este un parfum parca facut pt. mine..are ceva.. Cu toate ca am preferatul meu, mai caut poate descoper un parfum si mai potrivit, nu?
M-ai facut curioasa cu Hypnotic de la Dior. Nu am mirosit de la ei m-am gandit ca toate sunt pe linia lui Tendre Poison, dar cu prima ocazie il studiez.Ai dreptate J'adore nu e dulce, e floral sau cum se spune, dar dintre multele studiate si catalogate ca si parfumuri florale de catre vanzatoare a fost cred ca singurul care mi-a placut si pe care sa mi-l doresc. De la Armani am primit Emporio cel rosu, dar nu mi se pare ceva deosebit, dar nici nu imi displace.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monicaquote:
Monikka
(nr.tel.0741/341684)
lUNI DIMINEATA A PUS PARFUMUL LA POSTA.DAR CATE ZILE FACE PANA LA MINE N-ARE DE UNDE SA STIE OMUL.IS AMARATA RAU,MAI ALES CA AM FINANTAREA NECESARA SI PENTRU URMATOARELE PE CARE MI LE DORESC.
Monikka
Moni pt tine ca sa-ti treaca supararea . In aceasta perioada posta e tare aglomerata, dar poate soseste luni. Bine ca ai finantarea pt urmatoarele, asta e important. Ai fi preferat sa soseasca parfumul azi si finantarea pt urmatoarele sa o ai doar de 8 martie?
danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Mie a inceput sa-mi placa rau de tot Coco Mademoiselle... Aveam o mostra si inca n-o incercasem, dar m-am dat cu el ieri si... m-a cucerit. M-am uitat pe site-uri si e destul de scumput... O sa incerc in strainatate.
Si eu am studiat acest parfum, mai ales ca lui Carye ii place mult de tot, am mostra in fata mea.
L-ai cautat si aici:http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=24&products_id=106