Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 13
Carrye spune:
Ieri mi-a adus mama Noa Cacharel. :) Din pacate, mie imi placea Noa Fleur dar nu mi-am dat seama sa ii fi spus. Asta este cel simplu. Este apa de toaleta la 100 ml, tester.
L-as fi dat inapoi dar am zis sa il pastrez totusi ca nu strica :p
Anculina spune:
De la Nina Ricci sa fie!
Cativa ani la rand am folosit "L'air du temps", asta-vara am simtit nevoia unei schimbari si mi l-am luat pe ala cu sticla in forma de mar rosu, iar acum mi-am luat "Love in Paris".
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Ieri mi-a adus mama Noa Cacharel. :) Din pacate, mie imi placea Noa Fleur dar nu mi-am dat seama sa ii fi spus. Asta este cel simplu. Este apa de toaleta la 100 ml, tester.
L-as fi dat inapoi dar am zis sa il pastrez totusi ca nu strica :p
Este primul meu parfum bun. Mi-a placut la nebunie..acum vreo 15 ani cind l-am primit , si acum cu mare drag mi l-am cumparat din nou.Noa simplu..e superb vi-l recomand.
Azi am primit de la soacra-mea Baiser du dragon de la Cartier.In prima faza am zis ca e de ''baba'' apoi m-am mai obisnuit!! Sint curioasa daca-l are cineva sa aud si o a doua parere.
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
clyo spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by clyo
danamiha, in cat timp livreaza parfumul?
am redescoperit o veche dragoste; prin duty free nu l-am mai gasit de ceva timp.
F.repede, de ex comand joi, ei trimit comanda dincolo, sambata soseste la ei(Bistrita), iar luni mi-l trimit mie prin posta romana( mai exact eu nu le mai scriu lor ci il sun direct pe reprezentantul lor in orasul meu si nu mai platesc transportul, mare economie 6 lei).
In total cel mult 0 saptamana, dar daca parfumul e pe stoc atunci il livreaza in ziua respectiva, daca faci comanda dimineata sau a doua zi daca faci comanda mai tarziu in timpul zilei.
multumesc mult; cred ca dupa sarbatori imi comand si eu Glamourous - Ralph Lauren.
si mie imi place Anais dar nu da bine pe pielea mea.
ultima achizitie este Ange ou Demon, i-am innebunit pe cei din jur.
littlekitty spune:
Fetele, am primit parfumul, sunt f multumita de firma asta. De-abia astept sa mai fac o comanda.
Danamiha, cum miroase Burberry, poti sa il compari cu ceva? Eu nu am unde sa il miros, deocamdata.
De cumparat nu il cumpar pana nu vad cum miroase pe pielea mea...
Referitor la aceast lucru.., mie imi plac parfumurile dulci si tari, ei, pai daca ar fi sa ma iau doar dupa o descriere a unui parfum si mi-as lua de ex. Issey Miyake, care cica e dulce, etc, as face o greseala mare. Asta pt. ca eu, efectiv, nu suport mirosul acestui parfum, ma ia durerea de burta si imi strica toata ziua daca il simt...In concluzie, cu alegerea unui parfum nu-i de glumit
danamiha spune:
littlekitty, ma bucur mult de tot ca esti multumita de esentedelux, chiar am vrut sa-ti scriu ieri sa te intreb, nu stiam de ce nu dai un semn de viata. Am crezut ca esti dezamagita de parfum .
Este singurul site de unde cumpar parfumuri si sunt fff multumita, stiu sigur ca sunt originale. Chiar daca nu au avut un produs pe stoc l-au comandat dincolo si mi l-au adus. Acum astept Hypnose sa-l primesc, e superb, pt mine.
Vreau sa comand tot la ei acesta:http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=82&products_id=448, dar apa de parfum,pt ca mirosul dureaza mai mult, l-am mirosit si mi-a placut mult, e dulce.Littlekitty sa-l incerci . poate iti place. Avem gusturi comune, si mie imi plac parfumurile dulci si puternice. Iti place Angel?
M-ai intrebat cum miroase Burberry Brit,ce sa-ti zic, fetele scriu pe aici ca are miros de vanilie cu scortisoara, dar eu nu simt, vanzatoarea spunea ca e un parfum dulce si ca ii place mult de tot, trebuie sa-l incerci tu pe pielea ta sau macar sa-l mirosi pe hartie.Tot vanzatoarea imi spunea ca parfumuri dulci sunt: Obsesion si Euforia de la C.Klein, de la Mont Blanc: Femme. Poeme de la Lancome e tot dulce si imi place muuuult de tot.
Un alt parfum la care mi-a ramas gandul este J'adore de la Dior.
Fetelor, voi tineti cont de faptul ca un parfum e pt vara, altul pt iarna sau folositi care doriti cand doriti si folositi un singur parfum care va reprezinta (sa zic asa) sau il schimbati in functie de ocazie, haine, dispozitie, etc?
littlekitty spune:
quote:
Originally posted by danamiha
littlekitty, ma bucur mult de tot ca esti multumita de esentedelux, chiar am vrut sa-ti scriu ieri sa te intreb, nu stiam de ce nu dai un semn de viata. Am crezut ca esti dezamagita de parfum .
Este singurul site de unde cumpar parfumuri si sunt fff multumita, stiu sigur ca sunt originale. Chiar daca nu au avut un produs pe stoc l-au comandat dincolo si mi l-au adus. Acum astept Hypnose sa-l primesc, e superb, pt mine.
Vreau sa comand tot la ei acesta:http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=82&products_id=448, dar apa de parfum,pt ca mirosul dureaza mai mult, l-am mirosit si mi-a placut mult, e dulce.Littlekitty sa-l incerci . poate iti place. Avem gusturi comune, si mie imi plac parfumurile dulci si puternice. Iti place Angel?
M-ai intrebat cum miroase Burberry Brit,ce sa-ti zic, fetele scriu pe aici ca are miros de vanilie cu scortisoara, dar eu nu simt, vanzatoarea spunea ca e un parfum dulce si ca ii place mult de tot, trebuie sa-l incerci tu pe pielea ta sau macar sa-l mirosi pe hartie.Tot vanzatoarea imi spunea ca parfumuri dulci sunt: Obsesion si Euforia de la C.Klein, de la Mont Blanc: Femme. Poeme de la Lancome e tot dulce si imi place muuuult de tot.
Un alt parfum la care mi-a ramas gandul este J'adore de la Dior.
Fetelor, voi tineti cont de faptul ca un parfum e pt vara, altul pt iarna sau folositi care doriti cand doriti si folositi un singur parfum care va reprezinta (sa zic asa) sau il schimbati in functie de ocazie, haine, dispozitie, etc?
Danamiha, o sa ma duc in weekend sa testez Hypnose, Obsession si Poeme
Angel il stiu de mult si l-am avut mult timp, este super. Dar tu ce parere ai de Hypnotic Poison - C. Dior, il stii? Ma bate gandul sa mi-l iau, l-am avut acum cativa ani, eram indragostita de parfumul asta, si il cataloghez ca find un parfum de iarna.
Bright Crystal pe care l-am luat acum parca l-as cataloga la parfumurile de vara, deh..daca am vrut ceva nou... in magazin mi s-a parut un pic diferit, dar oricum imi place.
Alt parfum care imi place si il consider de iarna e Eden - Cacharel (este primul parfum primit de la tata, cadou de Craciun, eram in clasa a XI-a,long time ago ) si il voi asocia in permanenta cu sarbatorile de iarna...
Tot asa eu asociez Dune cu toamna, (sweet memories...) si ar mai fi, dar mai bine ma opresc ca as fi in stare sa vorbesc la nesfarsit de parfumuri
danamiha spune:
quote:
Originally posted by littlekitty
.
Urmatorul parfum pe care vreau sa-l achizitionez este http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=44&products_id=164 Miroase demential
Cum miroase? M-ai facut curioasa. Eu am mirosit de la ei doar Cool Water si Cool Water wave.
dumitrulaura spune:
Si eu folosesc parfumurile in functie de anotimp. De exemplu, anais anais nu miroase la fel de puternic vara cum miroase iarna. De aceea raman cu parfumurile neconsumate total. Si ma tin mai mult timp ca sa nu zic 2-3 ani(depinde). Am avut Gio de la Giorgio Armani-apa de parfum(parfum dulce) dar nu am putut sa-l folosesc.E bun iarna. M-am saturat de el si i l-am dat lu' mama ca ea e cu parfumurile dulci. Dar l-am tinut vreo 3 ani. Nu era cu pulverizator ;dadeam o picatura pe la incheieturi etc si miroseam toata ziua.E foarte puternic.
Bratu Monica spune:
Eu n-am primit parfumul nici azi
oare cat mai dureaza ca inebunesc sa-l am mai repede!!!!!!!!
Monikka