Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 16
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
a venit parfumul!!!!!!!!!!!!!
super ok si mai ales 100 ml cu 2 milioane fata de 4 milioane in magazin.Ma declar client convins pentru esentede lux.ro
Ma hotarasc azi si pentru urmatoarele 2.
Va pup!!!!!!!!
Monikka
Ma bucur mult pt tine. Am fost azi la munte la sky cu familia si ma gandeam la tine.
Si mie imi place Hot Couture si Opium. Opium e pe lista de asteptare. Eu va sfatuiesc sa comandati acum chiar daca le primiti in primele zile din ianuarie, daca nu le are pe stoc le poate comanda dincolo.
Si eu astept sa soseasca Hypnose-Lancome. Tresor nu imi prea place asa la prima incercare,dar il voi mai studia.
manumanu spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Manumanu, ai tinut atat de mult o monstra din minunatul Mademoiselle si nu l-ai incercat? Hmmm... :p Dar daca iti place, ma bucur tare mult.
Nu-ti pierde speranta pentru ca desi este 400 lei in magazin, eu mi-l iau cu 200 lei, 100 ml, apa de parfum. :)
Dar daca ma dau cu el, si pana ajung in oras a disparut mirosul, poate sa miroasa el a ce vrea ca nu il pastrez.
Tocmai asta mi-a placut mie foarte mult la Mademoiselle - persista foarte mult, nu-si pierde din putere si nici din frumusete! Bine, eu am o "tehnica" pe care am verificat-o si care "tine" la mine: ma dau la incheieturile cotului, asa parfumul tine toata ziua, desi mai slabeste in intensitate... Mademoiselle aproape s-a pastrat la fel...
Carrye spune:
Mademoiselle este divin!
Dar nu pot sa nu ma gandesc acum si la Allure Chanel sau la Magnetism Escada, Wish Chopard, Cerruti 1881 chiar si D&G Red desi este destul de dur.
Le iubesc pe toate :)
M-am uitat si eu pe site-ul ala de pe care cumparati voi si preturile sunt cu dus intors. Unele mai ieftine altele mai scumpe decat ce iau eu. Chanel de exemplu il iau cu 200 acolo este 250 lei. Ultimul parfum luat pentru iubi meu este Armani Attitude al carui pret coincide. Sunt mai ieftine decat in magazin, oricum, si asta este cel mai important.
Inca mai suspin dupa Angel, sper sa mi-l iau la anu, ca deocamdata m-am lasat pacalita de Noa :(
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Inca mai suspin dupa Angel, sper sa mi-l iau la anu, ca deocamdata m-am lasat pacalita de Noa :(
Angel e preferatul meu, doar Poeme cu multi ani in urma mi-a placut atat de mult.
Si Hypnose imi place mult. In rest din tot ce am mirosit nu pot sa spun ca abia astept sa il am. Imi pare rau ca esti suparata cu Noa, nu ai putea sa-l dai mamei sau sorei la schimb cu ceva? Mi-a placut Magnetism, dar Allure deloc si Cerruti 1881 asa si asa. Ce imi mai recomanzi sa testez? Ceva dulce, dar nu vanilie si sa tina mult ca si Angel.Intr-adevar, indiferent cat de bine miroase un parfum daca tine putin nu ma intereseaza.
Carrye spune:
M-am obisnuit greu cu Allure, il folosesc acum ca e frig afara. Este destul de dur dar daca il lasi putin mirosul devine destul de interesant. :) La fel si Cerutti 1881. Vara am folosit Cerruti Image dar nu stiu daca se mai face, nu l-am mai gasit in magazine.
Hmmm, ceva dulce...imi vine in minte Hugo Boss Deep Red. A! Si V de la Valentino :)
Dar o sa ma mai gandesc si ma duc sa dau iama la ale mamei si sorei prin camere sa vad ce mai au.
Imi place ca esti la fel de innebunita dupa ele ca si mine. Facem treaba buna amandoua :P
Pupicei
manumanu spune:
Allure imi place aproape la fel de mult ca si Dune sau Mademoiselle (Dune e parfumul meu "de suflet")... Allure mi se pare sofisticat si rafinat... foarte fin! Imi place mult!
Carrye spune:
Dune...ce dor imi e de parfumul ala! Tin minte ca mi-l aducea o matusa din Grecia pe vremea cand nu stiam aici ce sunt parfumurile. Eram destul de mica dar imi amintesc sticla destul de bine.
E de la Dior? Ca tocmai ma gandeam mai devreme ca nu suport nici un parfum al casei Dior. Toate mi se par mult prea "grele", dar asta este totusi mult mai fin.
Se mai gaseste?
manumanu spune:
Carrye, da, se mai gaseste Dune... Eu la inceput l-am incercat o data si nici nu am mai vrut sa aud de el... vreo cativa ani... dupa care l-am incercat din nou si...bang! M-a cucerit!
Carrye spune:
Ehhh, draga mea, atunci am sa merg la o intalnire cu misteriosul Dune :)
Sa vad daca ma cucereste si pe mine...
Multumesc pentru idee.
kitz-kitz spune:
Ultima achizitie a mea este 5th Avenue de la Elisabeth Arden.Mi l-am cumparat chiar azi.Este absolut superb.L-am mirosit de vreo doua ori.Prima data dupa ce testasem o multime de parfumuri,nu m-a impresionat cu nimic.A doua oara l-am testat doar pe el si mi s-a parut foarte fin,fresh,un pic floral.Pana acum sunt foarte incantata de el.
Imi mai plac J'adore de la Dior(floral,dar in acelasi timp destul de dulce),Eternity moment de la Calvin Klein(miroase puternic a flori,parca a trandafiri,cel putin pe pielea mea).Nu im plac deloc cele de la Chanel,mi se par prea puternice,prea inecacioase.Coco mademoiselle mi-a fost recomandat de o prietena si nu mi-a placut absolut deloc.Nu stiu daca s-a mai pus pe DC urmatorul link despre parfumuri ,eu oricum il mai pu o data.
http://www.osmoz.com/encyclo/familles.asp