Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

danamiha, in cat timp livreaza parfumul?

am redescoperit o veche dragoste; prin duty free nu l-am mai gasit de ceva timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by clyo

danamiha, in cat timp livreaza parfumul?

am redescoperit o veche dragoste; prin duty free nu l-am mai gasit de ceva timp.

F.repede, de ex comand joi, ei trimit comanda dincolo, sambata soseste la ei(Bistrita), iar luni mi-l trimit mie prin posta romana( mai exact eu nu le mai scriu lor ci il sun direct pe reprezentantul lor in orasul meu si nu mai platesc transportul, mare economie 6 lei).
In total cel mult 0 saptamana, dar daca parfumul e pe stoc atunci il livreaza in ziua respectiva, daca faci comanda dimineata sau a doua zi daca faci comanda mai tarziu in timpul zilei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye

Da, si eu merg tot timpul cu masina, si car cu sfintenie sticlele de parfum cu mine. Ca sa nu mai spun ca am numai de 100 ml. Tipul de la care le iau aduce numai de 100 ml.
Si pe jos daca as fi mers, tot n-as fi rezistat tentatiei de a lua parfumul in geanta. :p

Si eu sunt obsedata de sticlele de 100 ml.Sunt tare dezamagita ca Alien de la T.Mugler are doar 60 ml, Hypnose de la Lancome doar 75 ml (apa de parfum).
De unde cumpar eu diferenta intre o sticla de 50 ml si una de 100 ml e de 30-40 lei, deci nu merita sa iau de 30 sau 50 ml.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dumitrulaura
[
Multumesc de raspuns danamiha si littlekitty. Am vrut sa comand parfumul de la Cacharel pt. sot si nu il mai au in stoc. Dar astept pana il vor avea. Voi primiti comanda prin posta romana sau fan curier, curiero etc.?

Specifici cum doresti, prin posta e 6 lei, iar prin curier 30-40 lei cred. Nu merita prin curier mai bine de diferenta de bani iei o sticla de 100 ml si nu mai mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Eu am avut Anais si e superb,are intr-adevar un miros deosebit si sunt convinsa ca l-as recunoaste.
Citind ce ati scris paginile trecute m-am dus azi si am mirosit una-alta. Lolita de exemplu nu m-a impresionat deloc-deloc, dar l-am probat imediat dupa Chanel 5 si pentru mine cel putin,orice alt parfum paleste tare prin comparatie. Voua va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Eu am avut Anais si e superb,are intr-adevar un miros deosebit si sunt convinsa ca l-as recunoaste.
Citind ce ati scris paginile trecute m-am dus azi si am mirosit una-alta. Lolita de exemplu nu m-a impresionat deloc-deloc, dar l-am probat imediat dupa Chanel 5 si pentru mine cel putin,orice alt parfum paleste tare prin comparatie. Voua va place?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

Mamicuta Ancuta,

Mie nu-mi place Chanel 5,nu stiu de ce,mirosul mi se pare batrinesc .In fine,depinde mult si de ph-ul pielii cum se aseaza parfumul pe o pers,pe mine nu-mi place.
Am avut lapte de corp Chanel 5 si mi-a placut.
De la Chanel,imi place Allure,l-am avut anul trecut.

Anais imi place mult dar cind l-am folosit constant,m-a durut capul de la el.Si de la Cerutti 1881 ma durea capul si atit de mult mi-l dorisem,sotul m-a cadorisit cu el,l-am inceput,l-am folosit si aveam niste dureri de cap nasoale,l-am dus inapoi asa inceput si normal ca mi l-a primit.In Ro nu stiu daca il mai primea.

Daca tot vorbiti de parfumuri,eu de vreo luna ma tot gindesc si probez ce mi-ar place si m-am oprit de data asta la Sensi,de la Armani.De obicei,probez 2 parfumuri/vizita la parfumerie si intre probe,bag nasul adinc in borcanul cu boabe de cafea de-acolo ca sa neutralizez mirosul .
Imi plac muuulte parfumuri si de obicei asociez un parfum cu cite o stare/intimplare/perioada mai speciala cind l-am folosit.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Oriceparfumerie care se respecta are printre testerele de parfumuri mici boluri sau borcanele cu boabe de cafea. Se stie ca mirosul de cafea e foarte puternic si practic "sterge" din memori mirosul parfumurilor. Deci intre mirosit mai multe parfumuri, e bine din cind in cind sa va bagati nasucul intr-un borcanel cu boabe de cafea. Daca parfumeria nu are (!!), luati-va la voi in geanta o punguta cu citeva boabe de cafea. Si astfel nu mai e nevoie de mai multe drumuri la parfumerie pentru a testa parfumurile.

Spor la mirosit. Si mai scrieti, ca eu deja am inceput lista.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Azi am incercat multe parfumuri si am mirosit si la cafea...La inceput am testa pe piele si nu mai stiam care ce e, doar Hypnose de la Lancome l-am recunoscut. Doamna vanzatoare a fost o scumpa, a vazut ca am o lista si mi-a scris pe fiecare hartie parfumata numele parfumului ca sa le pot studia linistita acasa. Prin urmare am mirosit:Burberry-Brit, Carolina Herrera- 212 si 212 sexy,Bvlgari- Omnia Amethyste, Chic, Miss Boucheron, Mont Blanc-Femme, Calvin Klein- Eternity, Eternity moment, Obsesion, Cool Water, Cool water wave-Davidoff, Miracle-Lancome, Ange ou Demon, Light and Blue-Dolce&Gabbana, Cerutti 1881, Cinema si Opium de la YSL, J'adore de la Dior, Amor, Amor, L'eau D'Issey, J.P.Gauttier,Chanel-Allure, Chanel- Coco Mademoiselle,Chanel- No 5,Jean Paul Gaultier-Le Classique, Nina Ricci-Love in Paris,Magnetism-Escada si inca cateva.

Sincer mi-a ramas gandul doar la Hypnose pe care l-am comandat azi (pt ca asteptam Alien de la T.Mugler, dar nu au tester pe stoc si nu vreau decat tester, l-am comandat in urma cu cateva saptamani pt o prietena), J'adore, Jean Paul Gaultier,Mont Blanc-Femme.

Cu aceasta ocazie am inteles ca imi plac mult de tot parfumurile dulci,cum e Angel care a fost dragoste la prima vedere nu mai aveam nevoie de studiat, prin 94 in Germania am mirosit prima data Poeme si mi-a placut enorm pe loc si l-am si cumparatsi de atunci a fost preferatul meu.

Moni, ti-am promis ca voi studia pt tine Lanvin Eclat d'arpeage, dar in doua parfumerii nu l-am gasit, imi pare rau , am intrebat si de Flowerboom, dar nu-l aveau.

Am crezut ca imi va placea mult:Burberry-Brit,Cerutti 1881,Nina Ricci-Love in Paris precum si cele de la Chanel, dar am fost tare dezamagita.Eram gata sa comand cateva din ele fara sa le fi mirosit, mare greseala faceam.

In concluzie nu as comanda un parfum fara sa il fi testat anterior si intr-adevar, gusturile nu se discuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor carora va place Eclat d'Arpege, tot umbland la cumparaturi, l-am vazut la oferta in drogheriile New Life... daca aveti in oras... e la coffret cu lapte de corp, aprox.175 ron .

Mergi la inceput