Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 11
littlekitty spune:
Danamiha, frumusetea cere sacrificii. Ideea e ca eu merg numai cu masina si traseul meu este casa-sevici-casa, asa ca nu ma deranjeaza sa port si parfumul in geanta...oricum in geanta mea gasesti orice vrei
danamiha spune:
quote:
Originally posted by dana d
Anais- anais nu cunoaste nimeni? Eu nu ma pricep, e dulce, nu-i dulce? Eu stiu ca mie nu-mi plac parfumurile dulci iar asta imi place mult, deci ar trebui sa nu fie dulce... Atunci cum e ca nici fresh nu e??
Mama, ce nepriceputa sunt!
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Am avut acest parfum in urma cu mai bine de 10 ani si mi-a placut enorm si astazi recunosc mirosul daca cineva il foloseste.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by clau2toma
Mie imi place mult mult de tot Cartier Declaration ,de dama dar nu stiu unde sa-l gasesc .
In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa
poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2
Uite aici Declaration, dar pt barbati: cauti:http://www.esentedelux.ro/product_info.php?products_id=1169, sunt convinsa ca daca comanzi pt dama iti vor aduce.
dumitrulaura spune:
Anais-anais il am si eu si nu ma pot desparti nicicum de el. Pentru birou e perfect. Nu e floral , nu e dulce e ceva deosebit. Si pentru ca imi place Cacharel mi-am luat Amor-Amor.
Pentru barbati imi place de la Cacharel -Pour l'homme care cred ca nu se mai fabrica dar seamana foarte mult cu Moschino de la Moschino(cutia cu dungi negre)
Imi place si Hypnose si Miracle-Lancome.
Si, mai nou, Hot cuture-Givanchy
Littlekitty esti multumita de firma asta de la care comanzi parfumurile? Am vazut acolo Pour l'homme si as vrea sa-l comand pentru sot.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by dumitrulaura
Littlekitty esti multumita de firma asta de la care comanzi parfumurile? Am vazut acolo Pour l'homme si as vrea sa-l comand pentru sot.
Citeste paginile din fata si ai sa vezi ce impresii am despre ei(foarte bune). Am cumparat de la ei:O de Lancome, Poeme si Hypnose de la Lancome, Angel de la T.Mugler, acum astept, sper sa soseasca maine Alien tot de la TM, L'Homme de YSL pt sotul meu.
dana d spune:
Fetele care aveti Anais, cat dati pe el? Nu e mult 200 ron pt 100 ml?
Fetele mele
Carrye spune:
Da, si eu merg tot timpul cu masina, si car cu sfintenie sticlele de parfum cu mine. Ca sa nu mai spun ca am numai de 100 ml. Tipul de la care le iau aduce numai de 100 ml.
Si pe jos daca as fi mers, tot n-as fi rezistat tentatiei de a lua parfumul in geanta. :p
littlekitty spune:
[/quote]
Laura, este prima comanda facuta la ei. In seara asta intru in posesia parfumului si o sa iti spun impresiile. Dar, sunt convinsa ca o sa fiu multumita Daca Danamiha a comandat de mai multe ori si e multumita, sunt sigura ca si la mine va fi la fel.
Urmatorul parfum pe care vreau sa-l achizitionez este http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=44&products_id=164 Miroase demential
dumitrulaura spune:
Danad, eu am dat acum 2 ani -160 lei/100ml aprox. Si inca il mai am. Daca esti fan anais se merita sa dai si 200 lei dar daca il iei de incercare mai bine ia-l la 30 ml. E de anotimp rece. Vara nu prea merge.
M-am decis sa nu mai iau la 100 ml un parfum(oricare). Tine prea mult si ma satur repede.
Multumesc de raspuns danamiha si littlekitty. Am vrut sa comand parfumul de la Cacharel pt. sot si nu il mai au in stoc. Dar astept pana il vor avea. Voi primiti comanda prin posta romana sau fan curier, curiero etc.?
dana d spune:
quote:
Originally posted by dumitrulaura
Danad, eu am dat acum 2 ani -160 lei/100ml aprox. Si inca il mai am. Daca esti fan anais se merita sa dai si 200 lei dar daca il iei de incercare mai bine ia-l la 30 ml. E de anotimp rece. Vara nu prea merge.
M-am decis sa nu mai iau la 100 ml un parfum(oricare). Tine prea mult si ma satur repede.
Multumesc de raspuns danamiha si littlekitty. Am vrut sa comand parfumul de la Cacharel pt. sot si nu il mai au in stoc. Dar astept pana il vor avea. Voi primiti comanda prin posta romana sau fan curier, curiero etc.?
Ai mare dreptate, e imens, cred ca m-as plictisi sa-l folosesc cu anii chiar daca imi place... O sa-l iau de 30, ala cat costa?
Fetele mele