Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Io m-am lipit de Dianoche. Are doua, unul de seara si unul de zi. Le cumperi impreuna. Imi place nu e tare si miroase curat dar dulceag...:)
Este de Daisy Fuentes.

http://ksmommy.wordpress.com/

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(4) si Zeke(18 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Incercati si ADDICT2 de la Dior. E floral fresh si tine destul de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Danamiha, Mademoiselle este un parfum puternic si destul de dulce. Eu m-am indragostit la prima vedere de el :)
Am mirosit Nina Ricci, sticla aia rosie, nu mi-a placut. Foarte dulce, dar in sensul negativ...
In schimb, mi-a placut Givenchy Ange ou Demon.
Mai are de asteptat, pentru ca pe lista mea sunt Angel, Noa si Alien. :)
Si V Valentino miroase tare bine.
Mi se intampla sa ascult o melodie si sa nu imi placa din prima, dar pe parcurs ma obisnuiesc cu ea si ajunge sa imi placa. Cu parfumurile, daca nu imi plac din prima...ei bine, nici ca se mai schimba ceva pe parcurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Incerati Armani Mania de la Emperio Armani si nu cred ca veti fi dezamagite!Ehh dar depinde si de gusturi pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

Danamiha, ieri am cautat peste tot Burberry, dar nu l-am gasit. In schimb am testat asa multe parfumuri, de ajunsesem la un moment dat sa ma doara capul
In consecinta, datorita faptului ca nu doream ceva ce am mai avut, m-am decis pe : http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=135&products_id=1029
Ieri am dat si comada pe esentedelux, si astept sa il primesc
Ce parere ai despre acest parfum? Il stii? In ce categorie s-ar incadra dupa parerea ta? Mie mi-a placut mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Anais- anais nu cunoaste nimeni? Eu nu ma pricep, e dulce, nu-i dulce? Eu stiu ca mie nu-mi plac parfumurile dulci iar asta imi place mult, deci ar trebui sa nu fie dulce... Atunci cum e ca nici fresh nu e??
Mama, ce nepriceputa sunt!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Anais-Anais-236.html" target="_blank">Anais Anais nu-i dulce dulce! Il am si-mi place foarte mult.
Noua achizitie: www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Wish-Turquouise-Diamond-1558.html" target="_blank">Wish Turquouise Diamond; un parfum rafinat, elegant.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Littlekitty, am vrut si eu sa imi iau Versace ala, doar ca era cel cu capacul negru. L-am refuzat pentru ca eu port sticla cu mine si nu m-as fi descurcat cu capacul ala...dar miroase foarte foarte bine. Pana la urma am luat Versace Woman.
Desteapta alegere! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

Carrye, si eu port parfumul cu mine...
O sa vad si Versace Woman cum miroase ca nu il stiu.
Tu tot de la esentedelux comanzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by littlekitty

Danamiha, ieri am cautat peste tot Burberry, dar nu l-am gasit. In schimb am testat asa multe parfumuri, de ajunsesem la un moment dat sa ma doara capul
In consecinta, datorita faptului ca nu doream ceva ce am mai avut, m-am decis pe : http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=135&products_id=1029
Ieri am dat si comada pe esentedelux, si astept sa il primesc
Ce parere ai despre acest parfum? Il stii? In ce categorie s-ar incadra dupa parerea ta? Mie mi-a placut mult...

Habar nu am de acest parfum, dar ma bucur ca te-a lamurit Carrye. Fetelor, eu nu inteleg cum purtati parfumul cu voi? Ca nu ma vad cu sticla cu Angel de 100 ml in poseta

Lui Carrye ii aduce cineva parfumurile din Dubai.

Mergi la inceput