Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fratilor,surotilor m-ati innebunit cu Lanvin Eclat d'arpege.
Puteti sa-mi descrieti si mie putin acest parfum.Cum miroase ce note are,un alt parfum asemanator?
La mine in oras n-am unde sa-l gasesc poate ma lamuriti voi,cele care-l aveti pentru ca nu stiu daca mi se potriveste si nu stiu sa-l comand sau nu.
Va rog frumos!
merci!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

littlekitty, nu ai avea posibilitatea sa le mirosi inainte de a le comanda?
Acesta l-am mirosit eu:http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=100&products_id=494
aici il vezi mai bine:http://www.esente.ro/parfumuri-de-lux-originale-parfum-pentru-ea-parfum_Lolita~Lempicka~Lolita~Lempicka~L.php?id_parfum=781&key=2
Burrbery Brit nu am mirosit inca, dar luni am sa-l studiez in parfumeria de la Selgros. mai multe fete l-au laudat pe forum, dar repet cel mai bine e sa-l testezi pe pielea ta. Sunt f curioasa de Love in Paris de la Nina Ricci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Mie imi place mult mult de tot Cartier Declaration ,de dama dar nu stiu unde sa-l gasesc .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Puteti sa-mi descrieti si mie putin acest parfum.Cum miroase ce note are,un alt parfum asemanator?
La mine in oras n-am unde sa-l gasesc poate ma lamuriti voi,cele care-l aveti pentru ca nu stiu daca mi se potriveste si nu stiu sa-l comand sau nu.
Va rog frumos!
merci!

Monikka

Moni daca vrei pot sa-l studiez eu pt tine luni. Sper sa il gasesc.
Eu nu as avea curaj sa comand un parfum pe care nu l-am testat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by danamiha

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Va rog frumos!
merci!

Monikka

Moni daca vrei pot sa-l studiez eu pt tine luni. Sper sa il gasesc.
Eu nu as avea curaj sa comand un parfum pe care nu l-am testat.

Daca vrei hiar te rog.nu prea ma incumet sa-l iau asa .

Monikka

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dana miha, cu placere, sper ca ai comandat testerul pana la urma :)
Sper sa reusesc si eu sa o pacalesc pe mama sa imi cumpere Alien ala de Craciun acum, desi recunosc ca nici acum nu l-am mirosit desi am fost in Sephora 2 zile la rand.
Dooku3, Bvlgari asta rosu miroase a ceai. Mie imi place foarte mult. Bineinteles, fiecare cu gusturile ei.
Ma bucur sa citesc despre atatea fete innebunite dupa parfumuri.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Carrye, am comandat testerul si am preferat sa astept. Mi-au confirmat ca in tester concentratia de parfum e mai mare. Acum imi pare rau ca la Angel nu am vrut sa aud de tester, of, of,

Carrye, mai spune-ne te rog ce parfumuri sa studiem, am vazut ca esti experta. Mai facut tare curioasa cu Mademoiselle de la Chanel, abia astept sa-l miros. Alien e superb, ca si Angel, dar diferit, sper ca ma intelegi ce spun, are "personalitate" si cred ca mirosul persista. Deja visez la Hypnose de la Lancome si mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Mie imi plac LAncome "Poeme" si "obsession" de la Kevin Klein.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Imi place Lolita, dar nu cel de seara!

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput