* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Irinouka...senchiou multde sfaturi..sa stii ca ma Bucur ma gandeam si eu...
chiar daca pt mine e departe..acu oricum stau acasa si nu depind de programul de serv..deci pot sa prind o ora mai putin aglom si trag o fuga...

Angelique..stii..tocami am citit subiectul cu bagajul de spital..si am vazut ca unele mamici vorbeau desprfe paturici absorbante...initial ma gandeam ca nu stiu cum arata...dar cred ca sunt ok si pt mami in perioada lohiilor....cat si pt bebe , nu?..Habar nu am..dar daca zici ca se gasesc la farmacie..e super..ca ma duc sa intreb si eu...

Fetele care sunteti mai mari in grad (a se citi saptamani de sarcina)...nu-i asa ca nu ne veti lasa pe noi..cele ce avem DPN in febr..sa bantuim singurele...eu ma bazez pe voi 100% dupa ce nasteti sa ne ziceti cum si ce...sincer..la gandul asta..ca voi stii multe lucruri inainte...nici nu mai simt teama..sau ceva...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Angi bine ca ai reusit sa-ti rezolvi problema cu rata! Dar nu te-au lasat aia sa intri in fatza? Te-au vazut cu burta mare si te-au lasat la coada? Tampiti! Ce putin mai ai si tu! Eu nici nu vreau sa ma gandesc la ce va fi!

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Am, vazut ca...forumul ne acapareaza si visele..sa stiti...ca si eu visez la forum..pai daca ma culc cu el si ma trezesc cu el..cum sa nu visez...
Azi noapte am visat ca aveam eu bebe..nu imi amintesc exact fizionomia..dar era mic mic...si era infasat (nu stiu daca era fetita sau baiat)..era infasat asa pe jumate..adik body si paturica...si ..trebuia sa ajung undeva..si eram singura cu bebe in masina..si ma gandeam cum sa fac...sa si conduc...ca nu aveam scaun din ala special...ca eu nu mi-am luat scoica din aia pt bebeio mici..am zis ca imi iau direct scaun auo...pt cand va sta in funduletz...si in vis..imi venea sa imi dau palme..si ma gadeam ce tampita am fost..ca am vazut la voi ca aveti din ala dar eu nu mi-am luat...si...m-=am trezit cu gandul ca trebuie sa ma uit de scoica din aia..sa imi iau si eu..ca...na...

Apropo..oare dupa ce nastem...natural sau cezariana..cam la cat timp putem sa ne urcam la volan?!

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Daca nu ti-ai luat camasi de noapte si halatel iti vand un pont sus la pietricica la 66 e un stand in partea stanga cum intri cu camasute cu niste pliuri pentru sani( cand te uiti la ele nu zici ca sunt pentru alaptat)cu un model super cu un puiut care iese din ou sisunt doar 30 ron sunt super eu am fost fericita ca le-am gasit pentru ca ma ingrozeau cele cu flori care sunt prin oras si halatele sunt ieftine.

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Irinuca acelasi shoc l-am avut si eu cu halatul! Sunt scumpeee! Nici nu mi-am mai luat, am zis ca-s bune alea pe care le am eu

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Alina, sigur ca n-o sa va uitam! .Dupa ce nastem o sa fim si mai confuze si o sa avem nevoie una de alta.

Eu sunt curioasa cum se mai simte cealalta Alina si sufletelul eu Ana Antonia. Abia astept sa ne povesteasca cum a fost.

Miki 36+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Salutare! Lipseste omul doua zile si deja a inceput sa se umple lista de clopotzei! Sa ne traiasca si ei si mamicile lor!

Eu am fost sambata la eco, totul e bine, doar ca nu mai am DPN-ul pe 18 ianuarie, ci pe 7!!! E posibil asa ceva?! Iar dr. zice ca n-ar fi exclus sa nasc in decembrie. Asa ca, cine vorbea de morcov, sa ma treaca si pe mine la socoteala.
N-am pregatit nimic pana acum, doar am cumparat cateva hainute. Cand ma gandesc ca mai e mai putin de o luna!... Si ma miram ca ce s-au mai grabit primii bebelusi...
Altfel, Ileana a ramas tot Ileana, are 2700g si s-a intors deja.
Va pup, fetelor, mai citesc putin din urma.

Irina 35+ Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cynthia multumesc pentru pont! Chiar nu m-am gandit sa incerc si la Pietricica! Sper sa ajung zilele astea pe acolo. Camasute am, din alea care se deschid pana sub sani si cu maneca lunga si cu maneca scurta, ca am inteles ca-i foarte cald in maternitate la noi. Vreau sa-mi iau prosoape pt moasa, dr...oare gasesc acolo?

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Eladeea felicitari pt micutul Eric. Sa dea DD sa fiti amandoi sanatosi si abia asteptam sa te intorci acasa ca sa ne dai detalii.
Gugu iti trimit PM cu nr meu de tel. O sa-l trimit si pe adresa comuna. Pe al tau il gasesc acolo?
Ella10 La multi ani, sa fii fericita si sarcina usoara in continuare!

32+ Razvan Gabriel

AMR 8 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Eu prosoape am luat de la metro, eu camasile le-am luat doar cu maneca scurta stiu ca e foarte cald in spital si mie nu-mi prea place caldura, iar halatul e cu maneca treisferturi si cu fermuar. Zi-mi te rog daca ti-ai luat sutien de alaptat si de unde? Si daca se gasesc paturici din alea absorbante si la noi in oras?

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Cynthia multumesc pentru pont! Chiar nu m-am gandit sa incerc si la Pietricica! Sper sa ajung zilele astea pe acolo. Camasute am, din alea care se deschid pana sub sani si cu maneca lunga si cu maneca scurta, ca am inteles ca-i foarte cald in maternitate la noi. Vreau sa-mi iau prosoape pt moasa, dr...oare gasesc acolo?

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Tinna S, sa vii cu vesti f bune de la eco.

sotul meu cand a azuit ca s-au nascut 2 bebei mai repede cu 1 luna a spus sa stau numai in pat si nu mai plecam nicaieri in afara BUC, nici de craciun nici de Anul Nou. cred ca este mai speriat decat mine, a zis sa-mi pregatesc si bagajelul pt.spital

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput