* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

FETELOR, va rog sa nu ma speriati!!! Eu nu vreau sa nasc in 2007. Vreau petrecere roamneasca de Revelion si apoi bb!!

Va

Miki 36+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

De ce-mi arde mie...

Miki 36+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miki si eu vreau asa, mai putin petrecerile! Deja am anuntat pe toata lumea sa nu ne deranjeze de Rev, ca nu mergem nicaieri si nu primim pe nimeni

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ellenuta, bine c-ai zis-o tu pe asta cu semnele nasterii... :-)

ca ai adus vb de spital, ieri am facut niste cumparaturi de-am lesinat de ras. e intaia data pt prima oara cand imi iau camasi de noapte, pijama, halat. doamne, da' ce marfuri oribile!!! ma busea rasul in timp ce rascoleam in cautarea unor chestii care sa fie si utile, si din material bun, si cat de cat prietenoase ca aspect.
am luat, pana la urma, doua camasi lungute, cu nasturi pana sub sani, destul de grosute (mie-mi placusera altele, pana deasupra genunchiului si cu un mare imprimeu cu girafa :-)))). una e pe vernil, alta pe un galben banan. nu-s cele mai urate. frumaose, nu le pot numi.
am mai luat o pijama care chiar imi place. cu pantalonii stau prin casa, sunt moarta dupa ei. bluza e alba cu bleu iar panta sunt bleu. si e un material moale, mulatel, e o placere sa o port.
a, si am mai luat halat, prilej cu care am avut socul ltimelor luni, a costat un milion, habar n-aveam ca-s asa scumpe. e lung, in degrade (nuante de bleu pal, galben pal, vernil pal, lila), moale si prietenos. cu siguranta o sa-l folosesc si dupa povestea cu spitalul.

azi ma duc sa cumpar d'ale farmaciei. maine iau cosmetice pt bebe. tre' sa imi consum cumva timpul si mai ales banii, ca azi intra salariul pe card.

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irinuca acelasi shoc l-am avut si eu cu halatul! Sunt scumpeee! Nici nu mi-am mai luat, am zis ca-s bune alea pe care le am eu

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ginette,Andreea, sa va traiasca bebelusii, sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi.
Ella 10, La Multi Ani !!! iti doresc sanatate si sa ai parte numai de bucurii.

danybv35Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

laurici, io mi-am luat. n-aveam asa ceva. :-) da' deloc-deloc. si oricum de multa vreme imi doream un halat si tot nu ma urneam sa-mi cumpar. asa ca...totul e spre bine. :-)

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna ziua, fetele,burticile...
Vad ca azi scriu mai mult fetele care sunt aproape de termen...pai..na...morcovelul..
Am vazut ca voi aveti experiente cu bagajul de spital...spuneti-mi si mie...halatul trebuie sa fie din ala de baie..gros cva de prosop..sau..cum..eu nu port halat in mod normal...asa ca nu prea stiu de care ar trebui sa imi iau...Cat despre camasa de noapte...vaii..habar nu am ...sunt ok alea de bumbacel, mulate si cu bretele...adik pot lua o masura doua mai mare...plus ca eu fiind mica imi ajung pana mai jos de genunchi...
Mare dilema...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaatudor

Buna ziua, fetele,burticile...
Vad ca azi scriu mai mult fetele care sunt aproape de termen...pai..na...morcovelul..
Am vazut ca voi aveti experiente cu bagajul de spital...spuneti-mi si mie...halatul trebuie sa fie din ala de baie..gros cva de prosop..sau..cum..eu nu port halat in mod normal...asa ca nu prea stiu de care ar trebui sa imi iau...Cat despre camasa de noapte...vaii..habar nu am ...sunt ok alea de bumbacel, mulate si cu bretele...adik pot lua o masura doua mai mare...plus ca eu fiind mica imi ajung pana mai jos de genunchi...
Mare dilema...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

salut, alina!

si eu sunt zero barat a capitolul asta dar m-am sfatuit cu mama. mi-am luat camasa cu maneca lunga, dintr-un bumbac mai grosut. pijamaua este, si ea, cu maneca lunga.
cat despre halat, al meu nu e nici d'ala groooos si umflat si pufos, dar nici din cel subtire precum prosopul.
banuiesc ca va fi cald in spital da' oricum, e iarna...si prefer sa imi fie ceva mai cald decat sa simt nevoia sa mai pun ceva pe mine.
nu zic ca e bine ce-am ales eu, dar poate te ajuta sa iti faci o idee, dupa ce vb si cu alte fete. a! m-au mai sfatuit vanzatoarele, sa stii. :-) si nu m-au indrumat neaparat spre chestiile mai sucmpe, mi-au spus cam ce se cumpara in perioada asta a anului de catre fetele gravi.

pup si spor la cumparaturi, cand te apuci. :-) a, eu mi-am luat toate astea din bucur, daca te gandeai sa ma intrebi. pupam

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor

M-am trezit la 12 si am plecat in turneu... sa platesc o rata si am innebunit de cat am stat in banca la coada, era o adormita la ghiseu de imi venea sa o iau la bataie, pai daca s-ar fi intamplat una ca asta la mine la birou am fi fost mancate cu fulgi cu tot de "contribuabili" Dupa ce am stat o ora in picioare i s-a facut mila de mine uneia si mi-a spus ca pot plati rata si la bancomatul special care accepta cash. Era greu sa imi spuna dinainte.

Pe urma am luat paturici absorbante de la Sensi Blu, 5 bucati de 90 pe 60 de cm cu 95.000. Acum suntem acasa.....

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 18 zile!

Mergi la inceput