* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raca spune:

LauraIoana ce prosoape vrei tu sa iei pt moasa/dr, ca eu nu am auzit nik de asa ceva???

32+ Razvan Gabriel

AMR 8 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Zuza de mine mia-m schimbat semnatura cu 1 zi mai devreme dar de-acuma nici nu o mai schimb la loc pt cateva ore...

32+ Razvan Gabriel

AMR 8 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by nemary

Tinna S, sa vii cu vesti f bune de la eco.

sotul meu cand a azuit ca s-au nascut 2 bebei mai repede cu 1 luna a spus sa stau numai in pat si nu mai plecam nicaieri in afara BUC, nici de craciun nici de Anul Nou. cred ca este mai speriat decat mine, a zis sa-mi pregatesc si bagajelul pt.spital

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Are dreptate sotul mai Mari...trebuie sa stai in pat..daca ar sti dna dr ca tu te plimbi si in concediu......Oricum..eu vreau amr pana macar de ziua mea..pe 13 ianuarie...offf...abia astept sa merg la dr sapt viitoare ca vreau sa stiu cum mai e colul...parca as avea o secretie mai vascoasa ca de obicei..sau poate sunt piticii mei de pe creier...nush

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Raca se ia la moasa si la asistenta prosop si sapun, se zice ca sa splele de pacatele tale cele tri de la nastere. Unii ziceau ca nu se mai poarta sa le dai prosop cu sapun ci banii, dar am auzit ca astepta si prosop si bani.

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by dana vio

Uaaaau!!! avem bebici deja! Sunt oarecum trista ca n-am deschis eu odiseea, dar ma bucur nespus pentru cele mai harnice ca mine! Sa va traiasca bebei si sa fiti sanatosi si fericiti bebei+mamici+tatici!!
Eu m-am programat vineri 14dec. URA!!
Am fost duminica dimineata la spital si mi-au facut un test de non-stres, ceva contractii aveam eu, moasa era mai stresata decat mine, ma tot intreba daca nu ma doare? I-am spus ca eu am contractii de la 20sapt, dar n-a fost impresionata! Medicul se tot distra cu sotul meu pe motiv ca lui ii fusese teama sa nu nasc prematur si acum nu mai nasc! Asa ca vineri este ziua cea mare! Nu mai amanam ca doctorul pleaca din oras in week-endul asta si apoi prea ne apropiem se sarbatori. N-am indraznit sa-ntreb daca este de Craciun si de Revelion in oras, dar e mai bine asa. Vor fi 37sapt5zile, aproape 38sapt, si ma bucur nespus ca se pare ca fetita va avea peste 3kg!
De-abea astept s-o vad!
Duminica toata lumea (rude, prieteni) au fost foarte dezamagiti, ptr ca toti au crezut (inclusiv eu) ca voi naste in aceasta duminica! Inca o saptamana de asteptare!
Fetele suntem pe ultima suta de metri!
Fetita surorii mele, are 3ani, a venit la mine si mi-a spus ca : Dana are o bebita in burtica si acum doarme si cand se trezeste o scoate Dana afara! E teribila ce-i poate trece prin cap! M-a intrebat ca bebele ei unde-i ?!
va pupacesc si va tin pumnii!

dana vio alexandra maria

[url=http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103627.birthdue.png[/img][/url]

nastere fara probleme si o bebelina sanatoasa tun. asteptam vesti dupa nastere, sa ne spui cum a decurs totul. multa sanatate si refacere rapida. [flo3]

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Raca asa-i traditia sa dai celor care te asista la nastere (care contribuie la nastere) prosop si sapun, cica sa se spele cu ele pe maini dupa nastere. Si-mi trebuie cate 4 din fiecare: pt moasa, pt dr mea, pt mana a doua si pt anestezist.

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by cynthia_

Raca se ia la moasa si la asistenta prosop si sapun, se zice ca sa splele de pacatele tale cele tri de la nastere. Unii ziceau ca nu se mai poarta sa le dai prosop cu sapun ci banii, dar am auzit ca astepta si prosop si bani.

36+Octi

dar ce pacate comiti la nastere?

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

zuzicilor ce se intampla .....avem 2 clopoteiiiii???Felicitari GINETTE SI ANDREEA sa va traiasca puii si sa va bucure zilele....
Eu azi am avut zi de alergatura iar acum ma vait de burtica ca de obicei ,de dimineata am fost la Sibiu pt analize ,multe multe analize ,apoi am fost sa-mi aleg cadoul de la tati pt ziua mea ce va fi Miercuri,iar in cele din urma,ce este mai greu la final nu?? am cutreierat cu tati dupa trusoul finutului nostru David pe care il increstinam Duminica,am luat niste hainute dulcele,dulcele,nu pot sa va arat pt ca am numai camera video nu am aparat foto,singurele mele poze sunt cu telefonul mobil,cand vine tati acasa o sa va aratam cateva poze cu trusoul lui David facute cu telefonul.....binenteles ca nu puteam lua numai pt David nu .......cum ramane cu zuza lu mami ,i-am luat si ei cateceva.....si uite asa am inceput de lunea cu stricatul baniilor
Mai feteleor dar eu am o problema de cateva nopti transpir fffffff tare de la piept in sus ,fata si spate ...paru ud in cap......sa fie vreo anemie sau lipsa de calciu ca asa stiu ca astea mai dau simtome de genu asta ,transpiratii recii,acum o sa aflu Miercuri rezultatul .....dar chiar asa nu am patit niciodata ,pe bune.....voi???
29+ cu Sara Ioana

numai Miercuri schimb semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cynthia sigur se gasesc paturici absorbante si la noi (tot la sensi blu), eu mi-am luat de pe net (nu mai stiu site-ul) tot cu 95.000 lei/pachetul. Sutiene pt alaptat inca imi caut, stiu ca sunt ieftine si bune la jolidon, dar nu mai stiu unde au stand

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Asa auzisem ca la nastere ai trei pacate si tu si copilul, da crede-ma ca nu stiu explicatia, ca si spalatul pe maini al moasei si asistentei e ceva simbolic. Doar nu crezi ca se spala cu prosopul si sapunul care il dam noi?

quote:
Originally posted by irinouka

quote:
Originally posted by cynthia_

36+Octi

dar ce pacate comiti la nastere?

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

36+Octi

Mergi la inceput