* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *
Raspunsuri - Pagina 18
Mitsu-bishu spune:
AngeliquedeS,
Merci mult de urari si de info... Pai na, am luat si eu ca tot poporu', galben verde alb portocaliu lila si crem.... Si am mai luat un body super-funky de la Miniblu ca o vacuta - pete negre pe fond alb! E super fain! Hihi, abia astept sa il vad pe baby!
Mda... Nu m-am uitat de unde sunt fetele cu Pietricica... Of, of, cred ca ma duc la IDM sa mai iau niste "japitze" de camasi pt spital...
34+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
irlandeza spune:
ELLA 10. La multi ani cu sanatate.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
36+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 24 zile !!! 
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Ooof, zuzelor, am reusit sa ma intristez. Toata lumea vad ca isi cumpara patut, carucior, scoicuta, toate pregatiti camera sau coltisorul lui bb, va antrenati la cumparaturi si-mi faceti asa o pofta. Dar mie mi-au ramas aproape toate de la Tudor si, in afara de hainute, nu prea am ce cumpara. Ma gandeam sa iau un carucior nou, dar tati nici nu vrea sa auda, cica mai bine ne schimbam masina, decat sa cheltuim banii aiurea.
Asa ca sunt trista si incerc sa inventez diverse chestii de care as putea avea nevoie si pe care TREBUIE sa le cumpar special pt. Ileana, dar nu prea pot sa ma gandesc la nimic. Sugestii??
Irina35+
Ileana
Irina, nu fii trista... Si eu am trecut prin asta si am ajuns la parerea sotului tau... mai bine ca le am si le folosesc pe cele vechi.
Eu am pastrat lucrusoarele de la dimitris pentru sora-mea care avea in plan de cativa an sa faca si ea un bebe...
Si uite ca atunci cand a ramas ea gravida... am ramas din greseala si eu...si i-am luat lucrurile inapoi...
Nu mi-e clar... ai fetita si acasa si in burtica? Ca este super asa... Eu o sa o imbrac pe eleni cu multe multe lucruri bleu si albastre de la frate-sau...
Laura
31+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
honey79 spune:
Bun gasit, zuzici.
Inca n-am plecat.... tot asteptam telefonul de ok.... cu rezultatul evaluatorului trimis de banca. Offfff... ca sa nu mai vorbesc de stresul nebun al asteptarii.
Cretzulina cu intarziere iti zic si eu LA MULTI ANI FERICITI!!! Sa ai parte de tot ce-i mai frumos si mai bun pe lume, o nastere usoara si-o cretzulina 2 sanatoasa, cuminte si papacioasa.
Miri sper ca Bruno sa se simta mai bine. La fel si tu.
Emiliapop se pare ca amandoua am facut 30 de saptamani astazi.Dea Doamne-Doamne sa ajungem cu bine pana la capat.
Alinush bun venit acasa.Ma bucur enorm sa aud ca va simtiti bine, ca Ana e o scumpete dulce si cuminte si mai ales papacioasa. Asteptam cu interes maxim, continuarea povestii aducerii pe lume a ingerashului Ana.
Fetelor, am vazut lucrushoarele cumparate de fiecare dintre voi. Sunt absolut superbe, toate toate.
Azi-noapte, am stat si eu pe siteul "BabiesRus.... si mi-am ales cateva chestii , de le-am pus in ... "Baby Registry" . Acum asteptam soacra, cumnata, sora si cine mai e interesat...sa vedem ce cumpara de-acolo, ca apoi sa mergem noi la magazin si sa luam tot ce trebuie.
Desi oficiaal am ajuns si eu la...inceputul AMR-ului... prefer parca sa nu-l pun, caci.... parca ma ia cu lesin, cand vad ce putin a mai ramas si mai ales, cum bebeii se grabesc sa vina pe lume.
Ca urmare a propunerii cuplarii zuzicilor... si a schimbului de numere de telefon.... am si eu numerele Ginei si-al Monicai-Matz.Sper cat de curand sa pot oferi si eu un numar de telefon, astfel incat sa pot fi gasita la orice ora din zi si din noapte. Va voi trimite sms, sau va voi suna cu prima ocazie, fetelor.
S-ar putea ca... azi, maine sa dispar de aici... pentru o perioada nedeterminata.Imediat ce ne mutam in casuta, vom face cerere pentru internet, cablu si telefon... iar cand vor fi instalate, voi putea reveni alaturi de voi.
Va pup pe toate toate... zuzici dragi...si va imbratisez strans strans.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
30
Andrew- John
Vali
gattasalvaje spune:
Ellenuta , sa-ti traiasca nepotelul ! E dulce foc
.Cat despre statul Evei-Maria in burtica pana pe 4 ianuarie...eu nu m-as baza prea mult pe asta...incearca sa faci si un scenariu cu ce se a intampla daca bebelina ta va fi mai grabita ...asta ca sa nu fie shocul asa mare !
Mi-am luat si eu azi ultimele lucruri pt bagajul de spital , adica paturici absorbante de la Seni 60x60 cu 6.9 RON pachetul de 5 buc.Mie mi-a zis moasa sa am asa ceva atat pt mine , cat si pt bebelina , ca sa le dau celor de la neonato sa puna pe masa de infasat cand o imbraca , sa nu-i intre pielicica in contact direct cu masa ...e mai igienic.
Alinatudor , paturicile le gasesti in farmacii dar si in hipermarketuri...eu am vazut in Cora , de la Bella...sunt pe langa standul cu servetele umede pentru bebei.
Maine ma duc la serviciu ...a mai aparut ceva neprevazut care trebuie rezolvat si sunt singura care stie ce si cum 
. Uuuuff , imi vine sa mor cand vad ca ma suna aia de la serviciu...nu mai scap odata de ei...
IrinaL , eu nu inteleg cum aveai DPN-ul pe 18.01 , daca esti in 35+ . Si eu sunt tot in 35+ si am DPN pe 08.01 , sigur a fost o greseala de calcul la tine...Si ...da , tot ce e posibil sa nasti in 2007 , asa ca ar cam fi cazul sa te pregatesti , mai ales ca Ilenutza este destul de mare pt 35 sapt , la 2700g...
Stoisor , si eu ma trezesc transpirata toata , de la sani in sus , gatul , ceafa si parul ud...nu stiu din ce cauza. Mai nasol este ca mie mi se intampla asta si ziua...azi stateam la farmacie si simteam ca mi se uda parul , ca-mi curg stropi pe burta de sub sani...sunt ca niste bufeuri.Si eu , ca si Emilia , ma calciul si fierul sub limita ...oare de la asta sa fie?
Ellenuta , eu cred ca am intrat in vreo 5 farmacii sa intreb de feshe sterile mari si n-am gasit nicaieri ...am intrebat la Dona , la Helpnet , la 2Na , la Catena...niciunii nu au , mi-au zis ca nu exista asa ceva , ca cele mai mari sunt 10x12 . Tu unde ai gasit din-alea mari ?
35+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
miri_mik spune:
laura, mi-a trecut deja:))) ca au venit baietii acasa, unul cu muci si "scurtcircuitat" - adica nu-l tin balamalele de oboseala si cade gramada ca un sac de cartofi, pe impiedica, da cu capul sau shipoteaz ainf arfurie dar nu mananca nimic ( a primit un kinder pingui ca nah, doar e bolnav si vroiam sa stiu ca are ceva in burtica...) - celalat cu dureri in gat. dezamagit ca sistemul belgian imobiliar e de tot rahatul. azi e o aniversare trista in familia lui, deci atmosfera e un pic... trist-tensionata. dar trece.
alinutsa023, inca n-am vazut pozicile, dar ma bag acum.
miri_mik
34+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
danybv spune:
Buna fetele .Sunt
fiindca vreau sa vad si eu pozele cu bebelusa Alinei si am citit ca sunt pe contul comun deci cum trebuie sa procedez ca se le pot vedea ?
Astept raspuns .Multumesc
danybv
35
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
LaLa_20 spune:

zuzicilor da aveti mancarimi la degetele...a-ti scris nu gluma....daca va mai aduceti aminte v-am zis k ma cam ingrijorez ca nu prea il mai simt pe bebe(defapt nu asa de mult k inainte)si desi vineri avem eco morfologik...azi nu am avut astampar si am facut un eco...si avem vesti si bune si mai putin bune:lichidul e in cantitate medie spre putin(dar nu e ingrijorator)batai 147....si bebe e mai mare cu o saptamana,are 2495 grame...si s-a scimbat dpn:28 ian...
Cea mai optimista gravidutza!
Laura
31s+
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by danybv
Buna fetele .Suntfiindca vreau sa vad si eu pozele cu bebelusa Alinei si am citit ca sunt pe contul comun deci cum trebuie sa procedez ca se le pot vedea ?
Astept raspuns .Multumesc
danybv35
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
activeaza-ti optiunea PM ca sa-ti trimit pe PM parola de la contul comun...
Asa vei putea intra acolo si vei vedea printesa Ana
Laura
31+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
LaLa_20 spune:
mai zuze aveti ceva cu mine?de o saptamana nu ma baga nimeni in seama...sau aprope nimeni...am venit si eu fericita de la eco...am postat mesajul de 2 ori si tot nu ma baga nimeni in seama...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura
31s+
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi