* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *
Raspunsuri - Pagina 19
LaLa_20 spune:
de fericire i-am cuparat ceva lu bibi daca vreti sa vedeti puteti intra la albumul camera lui bibi...eu tot ignorata ma simt...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura
31s+
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
inuta12 spune:
Lala..ai un grasunel de bebe....sanatate si sarcina usoara in continuare 

am 31 saptamani 
Shose spune:
Miri, tu daca faci cezariana ce anestezie iti fac?
Io in mintisoara mea ma gandesc des la cezariana...nu am reusit sa mi gasesc curajul sa;i spun si doct....care e pro nastere normala...bate putzin in maniaka
deh femeia imi vrea binele. Numai ca v'am zis ca aici natural cu epidurala nu se poate...asa ca...
Miri, io urasc anestezia generala din ce am mai vazut io...m'am gandit la rahi-anestezie. Tu pt ce optezi? Prima data ce anestezie ti'au dat?
Ellenutza sa'ti traiasca nepotul grasunel si frumusel 
31+ 
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
micsunea spune:
In primul rand, Felicitari noilor mamici de la odisee, Ginette si Eladea!!!

Tot in primul rand,
, La multi ani tuturor sarbatoritelor lunii decembrie!
Alina, astept urmarea cu sufletul la gura, imi pare bine ca esti asa de incantata ca ai avut o nastere placuta daca pot sa o numesc astfel, ca esti multumita, ca ti-a dat drumul acasa asa de repede si felicitari pentru fetita asa de cuminte si draguta!
IrinaL, se poate si mai rau, eu sunt la primul BB dar am primit o gramada de treburi (patul, cosul, relaxul, biberoane!!!!!!!!!, incalzitor de biberoane,vreo 5 paturici de poliester, o gramada de prosopele, lenjerii de pat si pentru cosulet si o gramada de jucarii de la soacra. Toate au 30 de ani, cat sotul, ca ma-sa le-a pastrat tot timpul asta, ca doar n-o sa arunc cu banii pe altele noi. Poate altii in locul meu ar aprecia, dar eu una simt ca ma sui pe pereti.) Dar nici ma da averea afara din casa, asa ca nici chef sa cumpar altele noi nu am. Biberoane in schimb tot cumpar, macar pentru ca astea din zilele de azi sunt mai haioase.
Micsunea
33+ cu 
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Monica Canada - esti foarte frumoasa!!!! Pe bune, nu te-ai schimbat deloc!
Honda Civic, cumva? E foarte misto, sa o conduci fara incidente!
Dana Vyo - 14 decembrie e o zi frumoasa!!! Felicitari!
Phii Cretule... ce ma lauzi... !!! Eh.. am pus pe fundulet si pe picioare... o gramada, dar ma fac eu la loc...
Da e Honda Civic 2008. E super nice! Sunt ca o matza intr-un cosulet nou si curatel... asa bine ma simt in ea.
Monica-Matz 33 si
Andreea BiancaAMR 7 SAPTAMANI
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
mai zuze aveti ceva cu mine?de o saptamana nu ma baga nimeni in seama...sau aprope nimeni...am venit si eu fericita de la eco...am postat mesajul de 2 ori si tot nu ma baga nimeni in seama...
Laura31s+
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Lala,
hai nu fii suparici...!!! Vezi si tu cum se scrie aici, in ce ritm....Bine ca te-ai linistit si felicitari pentru vestile bune!!!!
Tu aveai acelasi DPN ca al meu acum ca ti l-a schimbat...vei naste inaintea mea...
Sau, trebuie sa vad ce-mi va spune si mie dr. la eco din 21 decembrie!!!
Laura
31+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by nemary
sotul meu cand a azuit ca s-au nascut 2 bebei mai repede cu 1 luna a spus sa stau numai in pat si nu mai plecam nicaieri in afara BUC, nici de craciun nici de Anul Nou. cred ca este mai speriat decat mine, a zis sa-mi pregatesc si bagajelul pt.spital
Mary , si maica-mea a avut azi o reactie asemanatoare ....Eram pe la ea si frecam menta ...ma utam cum taie legumele pt salata de boeuf si cand i-am zis ca doua fete cu DPN apropiat de al meu au nascut ieri , m-a intrebat daca mi-am pregatit bagajul de spital , daca mi-am spalat hainutele bebelinei ? Cand i-am zis ca nu ...mi-a zis ca sunt inconstienta , ca eu pierd timpul pe la ea in loc sa ma pregatesc , ca daca ma apuca sa nasc ea nu stie ce sa-mi ia la spital si ar fi mai bine sa ma ushkesc acasa si sa-mi vad de treaba...
35+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
LaLa_20 spune:
multumesc inuta...si imi pare bine de cunostinta...daca ai mai fost pe aici sorry da eu nu te-am mai vazut...sau postezi mai rar?
si sarcna usoara si u...
Laura
31s+
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Shose spune:
Lala felicitari de bbica grasa...!
Cum sa fi invizibila?? Ia uite ce mari suntetzi.
roaga'te sa vin cu veste buna si eu maine de la eco. A mea e ...cu silueta....deviza ei "cat mai putine grame,sau kg"
31+ 
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
de fericire i-am cuparat ceva lu bibi daca vreti sa vedeti puteti intra la albumul camera lui bibi...eu tot ignorata ma simt...
Laura31s+
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Vai ce ghetute super ai luat !!! Foarte haioase!!!
Si apropo de simtit ignorata... daca ai stii de cate ori mi s-a intamplat si mie....
Eu lipsesc o zi, doua sau doar cateva ore de pe net pana imi dau seama ca sunt nervoasa eu de la hormoni si ma intorc fericita in mijlocul zuzelor nebune dar bune !!!!
Laura
31+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003