* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

alina023, ti-am admirat bebelina, sotul meu e topit dupa ea .Sa fiti sanatoase

33+

Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor

Mai, asa umblareata ca de vreo doua saptamani incoace nu am fost demult. Iar am fost plecata si acum am venit! O sa nasc in oras. Va spun ca am morcovul ifipt rau de tot, am impresia ca nasc si nu apuc sa fac tot ce am de facut!!!

Ginger, slava Domnului ca s-a terminat cu bine, esti o luptatoare si tu si bebeii tai! Oricum de-acum stii ca risul a trecut!!!

Stoisor, imi pare tare rau ca nu iti e bine, ai grija. Foloseste Ventolinul constant ca sa eviti criza. poti face tot ce ti-au spus fetele sa faci dar nu cumva sa faci abureli si inhalatii ca alea iti declanseaza criza acum ca esti racita: Si nici dus sau baie cu foarte mult abur in baie sa nu faci ca e la fel de periculos!!!

Adryana, poti folosi Clotrimazol, ai facut o candida urata de tot! Clotrimazol este contraindicat doar in trim I acum poti folosi, dim si seara si are efect f rapid. Ce ghinion ai putut sa ai!

Alina023, asteptam capitolul II!!!!! Am vazut pozeleeeeee!!! Ce scumpica e Ana mica!!!! Vai doamne ce fatzuca are, nu pot sa cred!!!! Primul nostru clopotzel!!!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 18 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

....chiar ca sunt o zuza....eu abia acum am observat ca mai avem doi bebelusi....
...Elladea si Ginette ...sper ca sunteti bine si bebelusii sanatosi...

AMR 5 SAPTAMANI
Cristina 35+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello! Ce bine ca v-a apucat pe toate febra cumparaturilor si a bagajului de spital... Chiar am si eu o groaza de intrebari si la topicul ala cu Bagajul de spital bla bla... nu mai e nicio miscare...
Dar sa incepem cu inceputul - fratilor, a dat odiseea peste noi! Eu una m-am speriat si de unde pana acum ziceam ca stau sa astept echo si ca o sa pun pe altii sa cumpere pentru mine (superstitii, ca deh...), azi am avut o shop-mania ceva de speriat! Am luat-o incet incet cu o farmacie Sensiblu (sa cumpar 2 - 3 articole care lipseau de pe site-ul unde am facut comanda azi-noapte ), dupa care am trecut pe la Piciul sau asa ceva si dupa ce am luat o tona de lucruri (nu ca la farmacie am luat mai putine... Am inceput: da' Oxymed aveti? Dati-mi si niste supozitoare cu Diclofenac, hai bagati si niste Algocalmin, sa fie; aaa stati asa, feshe d'alea de tifon? Dar detergent de rufshoare baby? etc. etc., lucruri utile, nu zic nu...); eram atat de incarcata ca m-am dus o fuga pana acasa sa las toate cele si zic "hai sa dau o fugutza si prin PLaza, ca aseara mi-a fost lene...", asta pentru ca nu gaseam Garmastan pe nicaieri si nici Sanosan d'aia antiiritatii cu Panthenol sau cum ii zice. Si dupa imi vine mie ideea sa urc la et. 1 si uite-asa incep eu usor-usor, intru la Magazinul Z, apoi la Mothercare, apoi la Miniblu si nu ma mai opream... Si oriunde intram mai gaseam cate ceva de luat... (Aaaa, la Miniblu mi-a facut o vaka figura, i-am cerut un prosopel d'ala de baita cu capishon si mi-a dat o lenjerie de pat d'aia cu elastic, flaushata... Da' ce stie taranu' ce-i shofranu'? Eu fericita ca era "unisecs", ca in ultimele zile m-a imbolnavit cuvantul asta, o iau, nici nu ma uit pe ea; si acum.... nu am ce face cu ea, ca eu patut nu o sa am , da' ma duc maine s-o "salut" pe vanzatoare.... mama ei!). Si cum spuneam, ma gandesc ca am luat prea multe bodyuri si zic sa mai iau si pantalonasi d'aia cu botosei cu tot, da' sa fie uni, caciulita groasa de externare nu gasisem, botosei luasem numai o pereche, sosetute la fel (la Z sunt al naibii de scumpe!!!) si zic sa ma duc si prin Cora... Acolo tot asa, nu ma mai puteam opri - am luat pantalonasi, salopetzele d'alea flaushate, caciulite, sosetute, tot felul de nebuneli, mi-am luat mie un set de la Florena pt spital cu gel de dus, sapun si crema, o camasa de noapte cu nasturi oribila d'aia cu flori de mamaie cah cah, dar nu aveam de gand sa investesc in directia asta dat fiind ca poate o sa o mai port la urmatoarea nastere ca eu de obicei port pijamale cu pantalon... Am gasit o pijama tare draguta, un rosu inchis pe care scrie "Fiere d'etre maman" si sub platca are doua taieturi pentru tzitzi si papuci la oferta de 7 ron si chiloti de sacrificiu d'aia de baba de la Winny . Anyway, sunt fericita pentru alegerile facute... Maine vine si comanda de pe net... Acum urmeaza intrebarile:

-> cum sta treaba cu prosoapele alea pentru moasa si sapunurile? cate trebuie? doua? sapunu' po' sa fie duru sau vor dove? in afara de asta, cati $ trebuie sa le mai dam ca "sa ne spalam pacatele"?

-> la bebe in bagajel ce mai punem in afara de pampershi, crema antiiritatii, baneocin si hainute? cer ulei, sapun, sampon, etc.? sau numai daca vrem noi? trebuie sa ii luam si lu' bebe prosopel? (nasc la Municipal);

-> bete de urechi d'alea cu opritoare avem voie sa folosim? sau le curata ele acolo urechiusile?

-> and last but not least... Luam si forfecuta la noi sau in primele zile le luam manushele d'alea sa nu se zgarie pe fatzuca? Ne lasa sa le taiem unghiile?

Aaaa si pentru cynthia_ si LauraIoana, fetelor, unde anume e Pietricica asta? Ca am dat google serch si singura chestie mai rezonabila gasita a fost o agentie de turism... Mi-as mai trage si eu vreo 2 camasi... Merci! Va pup pe toate si scuzati mesajul kilometric!

P.S.: Mi-am schimbat semnatura... A mai trecut o saptamana... Ziua cea mare se apropie...

34+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mitsule, vad ca ai dat iama prin magazine, bravo la fata!!!! sa le purtati cu placere si sanatosi!! vezi ca se poate sa iei si lucrusoare care sa mearga si la bananutsa si la capsunica???

Pietricica de care vb Laura Ioana si Cynthia e la ele acasa, la Piatra Neamt, so...

Eu pus in bagajul pt bebe la spital si betisoare de urechi cu opritori si servetele umede de la pampers si prosopel cu capison, o paturica subtire si patru scutece din finet. A, si manushele, fara forfecutza.

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 18 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

salutare fetelor, iar ati scris d emi-a luat o zi sa citesc!

laura_dimitris...mor de ciuda... ma ustura pe mine gatul. craaaaaaap de ciuda, am venit de la scoala si am sarit direct in pat ca batuta. mama ei de scoala si de raceala:(

fetelor, mi-e foame, dar mi-e scarba. pun pariu ca gaga sta iar aiurea si-mi face ficatul terci. mi-e frig, am frisoane. si am chef sa ma plang de viata:)

irinouka, s-a dus sau nu s-a dus sotul? ca am ramas in suspans, sau am ratat eu mesajul edificator...

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Of, of, miri...tare rau trebuie sa fie Si din pacate nici nu trece pocnind din degete...
Ai voie sa te plangi!!! De altfel, eu daca eram in locul tau ma plangeam de mult, de multe... Si apoi, stiu ca tu, eventual, te plangi putin in seara asta si maine o iei de la capat...
Desi sunt sigura ca stii... ceai fierbinte cu lamaie si (nu stiu daca ai voie...) miere.
Sanatate multa !!!!

Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Alina ce clopotzica frumoasa ai
sa aiba parte numai de bucurii in viatza.

Ale mele (2 la numar, sper sa se stie ele care sunt) io azi am fost cuminte foc. Nu m'a durut nimik.

Maine merg la doc ( m'a chemat in spital pe la 1).A zis sa iau si toate analizele si ecografiile de pana acum. Ma rog sa se fi ingrasat si Pipetzica ca lumea...ca ma doare sufletul cand imi spune ca e mai mik decat varsta ei.

Ginger felicitari de formula norocoasa 3 in 1. Asa sa va tzinetzi macar pana la Craciun. Nu?

Kossir . Cand vi pe acasa?

31+
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

zuzicilor da aveti mancarimi la degetele...a-ti scris nu gluma....daca va mai aduceti aminte v-am zis k ma cam ingrijorez ca nu prea il mai simt pe bebe(defapt nu asa de mult k inainte)si desi vineri avem eco morfologik...azi nu am avut astampar si am facut un eco...si avem vesti si bune si mai putin bune:lichidul e in cantitate medie spre putin(dar nu e ingrijorator)batai 147....si bebe e mai mare cu o saptamana,are 2495 grame...si s-a scimbat dpn:28 ian...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

ELADEA si GINETTE , felicitari pt. bebei.
Sa aveti o recuperare usoara , bebei sanatosi si mancaciosi.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 24 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by greta4you

...buna fetelor...
..in sfarsit am reusit sa citesc si eu pana la capat...si acum sa incep cu felicitarile:
ginger bine ai revenit ,ma bucur ca sunteti bine..multa sanatate iti doresc..
Creatza..super tarziu ,dar iti urez La Multi Anisanatate ,fericire ,bebe sanatos si tot ce vrei tu...
Alina...felicitari...ma bucur pentru tine si printesa si iti multumesc ca prin felul de a povesti imi dai curaj......
...am uitat oare sa felicit pe cineva???...ma scuzati daca da...asta pentru ca sunt foarte uituca de cand sunt insarcinata...

...cred ca am scris de vre-o 5 ori deja ...ca eu am cumparat Garmastan cu 20,6 ron de la farmacia din cluj ,cartierul gheorgheni piata hermes (pentru cunoscatoare)..si am impresia deja ,ca ceva nu-i in regula, din moment ce voi nu ati gasit in toata romania la acest pret....care o fi explicatia??..chiar nu stiu...

AMR 5 SAPTAMANI
Cristina 35+ si bebe Mara Bianca

Pai, eu multumesc ca ai scris si de data aceasta pentru ca retinusem ca cineva a dat 20,6 ron pe garmastan dar nu stiam ca la cluj...So, cred ca-l cautam de-mi venea rau la farmaciile din bucuresti la pretul acesta...

Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput