Gravidute prin FIV (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am uitat sa va spun ce mai facem noi,pai cu contractiile tot asa,cred ca ar fi ciudat sa nu mai am...cum vine seara apar iar bebelina se pune si ea in miscare.Tocmai am citi undeva despre bebelusi,de ce se pun ei in miscare seara cand vrea si mami sa doarma,mi sa parut interesanta explicatia.Spunea asa ca ziua mami se misca,bebelusi se simt leganati si dorm dusi iar seara mami sta linistita iar ei dupa atata somn incep joaca e logic.Asa ca dormim din ce in ce mai putin iar a doua zi am durere de cap,asa pateam si cand nu eram gravida daca dorm putin.Dar astea sunt simptone normale sarcinii nu ma plang,ma deranjeaza ametetelile vad ca le am din ce in ce mai dese,am marit oricum doza de fier....Cam atat despre noi...a si am pus 10 kg pana acum ma fac din ce in ce mai maricica
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, va pupam si noi pe toate, fara exceptie!!!

Noi am fost ieri la echo, fetitele erau bine, Maia avea 2.500 kg, Leia era mai micuta, 2.100 Kg.

Maia era foarte haioasa, avea un botic ca Oana Izvoranu, sau, hai, Angelina Jolie. Nu stiu cu cine seamana, ca in nemurile noastre nu avem pe nimeni asa "sexy" la gurita. O fi pentru ca m-am uitat eu prea mult Animal Planet?? SI am vazut multe maimutici??
Leia era foarte delicata. In sfarsit, sunt foarte curioasa si abia astept sa le vad.

Mada, tu nasti la Giulesti? Ce hainute iti ei pentru bebe?? Oare o imbraca ei, cu carpele alea urate, sau le aduci tu?? O sa mai intreb la subiectul Nasterea la Giulesti.

Andicu, ce fericita trebuie sa fi, cu un pui asa frumos is sanatos si mare. Ce te mai invidiez Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi cu totii.

Pussi, bine ai venit acasa cu minunile, hai mai spune-ne si noua una alta!

Cellu, cum esti?? Ce mai faci??
Va pupam pe toate fara exceptie,

Ciarli&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Am la ecografie ca bebe meu e baietel.
Tare mult am visat la o fetita,
dar voi incerca sa ma obisnuiesc cu ideea.

Revin putintel mai tarziu, indatoririle de servici ma omoara
toate cele bune,
va pupup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ciarli la Giulesti voi naste,am doua prietene si fina mea care au nascut acolo: hainute pt bb nu iti trebuiesc decat la externare,or sa-ti ceara cam 3-4 pampersi pe zi pt fiecare si ceva cosmetice pt bb de la sanosan pe care le poti cumpara de acolo au la et 2 un dulap cu produse expuse pt vanzare sau poti veni cu ele de acasa, vezi ca alta marca nu accepta.
Diana felicitari pt baietel.
Noi acasa cumintele am iesit doar un picut cu tati pana la farmacie sa mai cumparam cele necesare pt bagaj.
toate fetele.

Madalina 32+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

AVALON, bine a venit la odisee, sa ai sarcina usoara, fara contractii, fara col scurt etc. si BB sanatos, la termen!!! Cred ca te vei documenta si vei fi dna doctor si la gravidute, asa cum ai fost la FIV-oase
PUSSI, -am Tustele, frumoasele!
KATIAPAM, multumim de vesti, GINGER asteptam poze cand se intorc acasa Sufletelele!
DENISA sa-ti traiasca baietelul!
XRYSIA, iti urez sarcina usoara, sa-ti traiasca inimioarele!
FIRST CARMEN, frumosi baietii vostri, ce repede a trecut timpul!
ALEXI22, sa-ti traiasca Bubulina!
MADALINA, imi pare rau ca te alaturi clubului. Tot e bine ca nu mai ai atat de mult pana la termen. Ai grija si eu stiu ca scarile sunt f periculoase pt col.
DIANAd, sa-ti traiasca baiatul! DD ti-a dat copilul pe care ti l-ai dorit! Ai sa vezi.
DREAM, SARBATORI FERICITE!
AUREL CRIS, prezent la apel! Hai ca mai ai putin si treci de perioada "critica" intre 28-32 sapt. Cel putin asa mi-a zis dr. Si mi-a confirmat si alta graviduta (dr. si ea) ca asta a fost perioada critica.
CIARLI, recunosc ca ma apuca teama cu fiecare zi care trece. Tot aman sa-mi fac bagajul de spital...
Noi stam cam asa: la eco BB e in grafic, 2740 kg. Colul e inca inchis 2,3 cm. Mergem la control sapt viitoare si alta eco pe 31 dec.
Azi, am fost la ORL si mi-am "intepat" amigdalele "abcesate", ca dupa 2 sapt. de antibiotic n-au cedat. Cica asa se mai intampla la gravide din cauza imunitatii scazute. Cam doare, dar sper sa scap si de asta.

Cellu 36+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Lista cu gravidute s-a mai marit azi cu ELLA 72.Felicitari mamico bine ai venit la odisee!!!
Cellu stiu ca scarile sunt periculoase incerc sa nu cobor si sa urc mai mult de o data pe zi,de urcat urc foarte incet cred ca imi ia 10 min,daca ma vede cineva pe vizor zice ca ascult pe la usi.
Am pus aici cateva poze coltisorul Sofiucai

Madalina 32+Sofia
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalia1 spune:

Buna fetelor, sint si eu noua pe aici desi citesc forumul vostru mai demult. Sint o graviduta prin FIV in 13+ si vreau sa ma alatur mamicilor aspirante din odisee. Va doresc sarcina usoara tuturor si va
13+

amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Bine ati venit Ella72 si Amalia!Sarcini usoare si bbei sanatosi!
Diana felicitari pt baietel!Nici nu sti ce frumos e sa ai baietel,la fel ca tine am fost si eu prima data,iar acum a doua oara mi-am dorit baietel si asa a iesit!
Pupici si sarbatori fericite! Catelus cu parul cret sa ai jeep-ul în cotet; si o casa; cu piscina;, si Madona ca vecina; si-o lopata; pentru bani LA ANUL SI LA MULTI ANI, Sarbatori fericite tuturor!!!

19+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Amalia bine ai venit!!!Sarcina usoara,la termen cu bb sanatos!!!Sa-mi dai datele tale sa te trec in listuta data ET(embrio transfer) si DPN (data probabila a nasterii).
Denisa comica urarea.
toate fetele!!!

Madalina 32+Sofia
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalia1 spune:

Denisa73 si Madalina, va multumesc pt urarile de bun venit . Madalina, uite datele mele ET: 5/10/07 si DPN: 23/06/08 sa ma vad acolo pe listuta.
Cine poate sa-mi spuna cum sa pun la sfirsitul mesajului cite sapt de sarcina am si cite mai sint, ca nu gasesc?
toate fetele
13+

amalia

Mergi la inceput