Gravidute prin FIV (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Vaai ce de vesti bune!!!

Xrysya, felicitari pentru cele doua inimioare! sa dea Domnul sa fiti bine toti 3 si ai grija de voi!
Avalon, bine-ai venit! nu stiu de ce, ma incearca un fior de emotie cand te vad pe listuta la gravi! ma bucur tare mult ca ai reusit! sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Katiapam, multumim de vesti , le uram numai bine bebeilor si lui Ginger!!
Denisa, sa fie sanatos si al2lea cavaler! ai dreptate, cred ca f bine sa fie 2 frati de acelasi sex, se joaca mai bine impreuna! noi, parintii suntem cei care visam la perechi, poate e un pc de vedere mai egoist, cine stie?!
Pussilina, ma bucur ca Tustele sunt bine si tu la fel! daca vine mama, poate apuci sa intri sa ne spui si noua cum sunt!

Noi suntem bine, acum in vizita pe la birou ca ne vin colindatori inainte de Sarbatori si vrem sa vedem daca-i plac si lui Filip.
Avem poze noi la semnatura!

Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

Denisa-multumesc frumos pentru primire si pentru felicitari.Pai il ascult pe dom doctor.mi-am facut 2 injectii si mam instalat in pat la clocitPe Cristian l-ai avut tot prin fiv sau natural?Multa sanatate si sa-ti duci sarcina cu bine pana la capat
Avalon-noi am avut et in aceiasi zi deci mergem pe aceiasi linie.eu ascult doctoru,ca mi-a zis sa stau macar 3 saptamani in pat.sa nu ma "zgaltai""deloc.dar eu pe 24 plec in romania si zice ca pot sa calatoresc da sa nu car nimic.nu car.
tie ce t-ia spus?totul eok?poti merge la servici?bafta multa pana la capat
Madalina.macar bine ca acum la sfarsit te-a pus sa stai in pat.da sa stai de la inceput pana la sfarsit cred ca as inebuni.sper sa nu fie cazul.pe tine de ce te-a pus sa stai in pat?
Aurel-cris.si cum adica?toata sarcina numai in pat?cred ca ti-a fost exagerat de greu.sa-ti dea dumnezeu o fetita frumoasa si sanatoasa
Andicu multumesc frumos si sa iti creasca baiatul mare frumos si sanatos.l0ai bagat la zapada?

xrysya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am inceput sa fim si noi mai active, avem atatea vesti bune sper sa o tinem tot asa,iar listuta cu gravidute sa se umple din ce in ce mai mult.
Cris frumoase nume ai ales pt printesa, mie personal imi plac foarte mult,unul din numele de pe lista galustii mele era Maria,dar tatal a hotarat Sofia,daca ar fi fost biat eu ii alegeam numele de fapt il alesesem Sebastian.Te-am trecut in listuta deja cu aceste nume daca intervin schimbari sau daca nu vrei sa apara acolo sa-mi spui.
Eu am inceput sa-mi fac bagajul de spital si sa termin cumparaturile pt bubulina,normal ca nu am fost eu am bagat toata familia in priza,fiecare cu misiunea si listuta lui,maine vine o domna care o sa faca curat in casa,sper sa termin de aranjat coltisorul bebelinei si sa fac cateva poze.
toate fetele.

Madalina 32+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

ciao fetelor ,azi se implineste un an de cand am aflat rezultatul BHCG,care m-a facut cea mai fericita.Ce a trecut timpul,si bubulina mea are deja 4 luni.
ANDICU am vizionat si eu pozele cu Filip frumos foc seamana leit pe tine.Mai ce ai facut de ai slabit atata ,vreau si eu reteta.Pupici pt Filip.
AVALON felictari si bine ai venit la odisee,asteptam cat mai multe fete de la aspirante...

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

aurel cris frumos nume ai ales pt fetita ta ,fetita nasilor nostrii o cheama tot asa Bianca Maria.

Pussi ma bucur ca ai ajuns acasa si ca tustele sunt bine.trimite-mi si mie pe mail cand ai tu timp poze cu tustele.

va pup pe toate fara exceptie !

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumim de complimente!
Alexi , m-a slabit Filip care nu prea doarme ziua si noaptea se scoala de vreo 2 ori, la 7-7.15 da trezirea finala si mai doarme dupa aprox. 3 ore ( limita maxima de somn e 40-45 min); are deja 9.5 kg, iar eu mananc cand imi aduc aminte, de obicei un iaurt sau un sandwich si din cand in cand seara, cu sotul , ceva preparat in fuga. Mai pun si plimbarile cu caruciorul de 1,5-2 ore non-stop, ca daca ma opresc se trezeste sau se supara si gata! mi-am facut programul de slabit!
Sa-ti traiasca bubulina si sa fie sanatoasa! tare repede mai trece timpul! si noi implinim 6 luni saptamana viitoare! acum cand ma gandesc in urma nu-mi vine sa cred cat a trecut!.. si m-ai topit cand mi-ai zis ca seamana cu mine! cand s-a nascut toata lumea zicea ca e tac'su intreg, inclusiv ai mei..si speram sa aiba si ceva de la mine, macar putin!

Xrysya, la noi nu prea mai e zapada, decat pe case, mai mult polei! l-am scos din casa doar asa, 5 min cu nasucul in drum spre/dinspre masina. Mi s-a parut prea frig, -3/-4 grade..e f sensibil la nasuc si i se infunda imediat. Deja a racit de 2 ori pana acum si tare ne-am chinuit noptile, asa ca prefer sa evit.

Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Xrysya,da tot prin fiv este si Cristian si tot cu embrioni congelati.Fratiorul din burtic e frate geaman chiar daca a stat la congelator 4 ani.Sedere placuta si incearca sa citesti,ca trece mai usor!
Pupici la fete!

19+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Dragi mamici si -ute

Chiar daca putin in avans (plec in vacanta si nu stiu daca mai apuc...) va urez sa aveti Sarbatori Fericite! si un an nou 2008 cu multe realizari, bebici frumosi si sanatosi; sarcini si nasteri usoare!

Va pe toate fara exceptie!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Felicitari Avalon! Exact pe 23 noiembrie dar acum un an faceam si eu embriotransferul si acum am doua frumuseti de baietei. Iti urez sa ai o sarcina usoara, fara evenimente.

Sanatate de toate burticile!

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

KATIAPAN multumim mult pt vestile de la GINGER,ma bucur enorm ca sunt bine toti 3
ANDICU ce repede creste flacaul mamei,frumusel foc mai este cu mamica cu tot
XRYSYA da iubita mea sa sti ca in proportie de 90% din sarcina am stat in pat si cred ca asa va fi la mine pana la sfarsit.Acum mai ma ridic prin casa sa ajut la gatit,dar afara nu ies deloc decat la dr.Imi este destul de greu normal dar ce sa fac imi doresc prea mult un copil si nu risc nimic
ALEXI ma bucur ca iti place numele,pupicuri pt Giulia si mami
DREAM iti doresc si eu SARBATORI FERICITE,un an nou in care sa iti indeplinesti visul si multa sanatate
FIRST_CARMEN ce mai faci??Cum te descurci cu feciorasi tai dragi??Sa mai intri si pe la noi sa ne povestesti despre voi.
AVALON
CATI,CELLU voi fetelor nu mai ziceti nimic???Scoateti capul la apel
DIANA iar ai disparut vad
SISLY sper ca esti bine ca nu ai mai scris de ceva vreme
MADA sper ca stai in patut
29+

Mergi la inceput