Gravidute prin FIV (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi ma bucur nespus ca sunteti bine.mamica si printesele.
Eu am fost ieri la dr si tocmai am reusit sa intru in clubul celor cu colul scurtat daca pe 30.11 cand am fost la Marinescu il avem de 38mm ieri seara il avem de 25,dar asta nu e singura chestie bebelina este in pozitie de start am obs eu ca de cateva zile a coborat ca nu ma mai doare diafragma cand stau pe scaun dar nu am bagar de seama,are capusorul chiar jos langa osul pubian,dr mi-a spus ca singurul meu noroc este ca orificiul intern este inchis,asa ca de azi in casa, barbate-miu mi-a luat cheile de la masina iar fratele meu a zis ca ma incuie in casa daca mai ies,nu de alta dar stau la et4 din4 fara lift.
O sa incep sa-mi fac bagajul de spital, sper sa mai stea in burtica macar 2-3 sapt.
toate fetele.

Madalina 32+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am fost la dr si e sanatos tun,adica o sa avem tot BAIETEL,eu asta imi si doream,e altceva 2 baieti se inteleg altfel.Va pupic dulce

19+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MADA imi pare rau ca ai intrat si tu in clubul nostru,totusi daca stai in pat linistita sigur poti ajunge si la 37 de saptamni.Daca stai la 4 ar fi bine sa stai cuminte,nu te risca,eu am vazut aici cand am stat internata ca moasele puneau fetele care erau sa nasca sa urce si sa coboare scarile pt dilatare asa ca........Ai grija de tine si fara eroisme
PUSSI ma bucur ca sunteti bine,imi dau seama ca esti super ocupata,bine ca vine mama
DENISA sa iti traiasca feciorul,important e sa fie sanatos,vezi sa nu isi schimbe iarasi sexul ca eu asa am patitAm avut fata,baiat si acum a ramas definitiv fata,poate va dau de veste ca am baiat,sincer eu acum vreau fetita ca asa ne-am obisnuit cu ideea.
Celelalte burticoase nu mai zic nimic,v-ati puturosit sau ati inrat in verva sarbatorilor??
la toate fara exceptie:mamici,ingerasi,burticoase.
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

buna la toate fetele.azi am fost la doctor sa vad minunea.si erau doua minuni.se pare ca sunt gemeni.dar cu probleme.cum mia explicat el zice ca sa misca stanga dreapta.da ce,nu stiu.mia dat repaos la pat ptr 3 saptamani.si injectii.cate 2 pe saptamana.a patit careva asa?zice ca e risc sai pierd daca nu stau la pat.si mai am si rh negativ.si am un baietel dar dupa ce lam nascut nu am facut injectia.cam multe complicatii
oare eposibil sa-i pierd?cred ca am 6 saptamani acum

xrysya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

aurel-cris,nu se mai schimba sigur,i-a marit "cucul" si n-i la aratat era foarte clar.Prima data am fost la alta dr si avea un eco foarte prost si vechi,dar asta de ieri era performant.
xrysya felifitari pt. cele doua minuni si sanatate multa!Eu zic ca daca dr zice sa stai la pat,nu zice degeaba.Eu cu Cristian am stat la pat 6 luni si jumatate.Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!
Pup fetele dulce, dulce!

19+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, fetelor, ma primiti in 'clubul' vostru? Multumesc din suflet tuturor celor care m-au felicitat, nu am indraznit pana acum pentru ca nu eram sigura pana nu am facut eco, acum am o poza si sunt tare fericita! Sper sa o duc la capat sarcina si sa calc pe urmele celor care isi tin bebeii in brate acum.
FELICITARI GINGER! FELICITARI DELFI! Sa va traiasca copilasii si voi sa va refaceti cat mai repede!
Felicitari, XRYSYA! Sa ai grija de tine si sa respecti recomandarile medicului, stie el ce stie... sarcinile gemelare sunt un pic mai greu de dus, dar uite cate mamici de gemeni avem aici, vei reusi si tu!
Aurel_cris, deci pana la urma anemia era de vina pentru starile tale... sper ca ti-a dat medicul ceva pentru anemie, fier sau ce trebuie ca sa nu te mai simti asa... Ai grija de tine si de bebelina!
Cate un pupic tuturor , cu drag de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Avalon ma bucur ca in sfarsit ai venit la noi, iti intelegem teama si noi am trecut si inca trecem prin asa ceva.Sa ne scri datele tale: UM, data ET-ului si DPN sa te pot trece si pe tine in listuta.
Xrysya felicitari pt inimioare!Sincer merita efortul de a sta in pat si eu ma vait de chestia asta mai ales ca toata sarcina am fost f activa.

Madalina 32+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mada, multumesc! ET-ul a fost pe 23 noiembrie 2007 si DPN este 12 august 2008. Uite ce putin mai e pana cand o vei avea pe Sofia in brate! Nu-mi vine sa cred ce trece timpul... sa ai o nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

AVALON ma bucur ca te-ai linistit si bine ai venit la ,acum trebuie sa imi promiti ca o iei mai usor cu munca,nu risca nimic ca nu se merita.Ai grija de tine si de samburel,am zis eu ca te gasesc burticoasa cand vin acasa cu bebelina
XRYSYA feicitarii pt inimioare si daca dr a zis sa stai la pat respecta indicatia,eu cam asa am stat de a inceput,este greu dar am in final copilasul dorit
DENISA deci ramane cu cucCristian are partener de joaca oficial
Fetelor m-am gandit sa o numesc pe bubulina Bianca Maria,va place??
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor
va aduc un salut din partea lui Ginger
a externat-o dar isi petrece toata ziua la spital cu micutii pt alaptat
sint bine toti 3 si abia asteapta sa-si duca acasa copilasii
va pupa pe toate

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput