Gravidute prin FIV (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Amalia, bine ai venit si sarcina usoara.
Madalina, spune-mi te rog daca ai gasit in Ploiesti vreun medic pediatru bun. Voi sta cateva luni la mama ( la Ploiesti ) dupa ce voi naste si vreau sa am la cine sa ma duc cu bebelina.
Cellu ti-am dat un PM.
toate -utele

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

fetelor, am o mare rugaminte la voi si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde mai multe, cat de repede.cumnata mea este insarcinata in saptamana 11 in urma unei fertilizari in vitro. Aseara, a incercat sa se ridice cumva, a simtit o durere usoara in zona ovarelor si a vazut ulterior o mica pata maronie pe chilot. La fel si azi dimineata. Ea inca face tratament de sustinere cu progesteron (si inca ceva)si e dificil sa gaseasca azi un medic. Vi s-a intamplat? Aveti idee ce poate fi si ce se poate face in cazul asta?si eu am pierdut o sarcina de 6 saptamani, acum am 2 copii insa nu stiu daca o pot ajuta acum cu experienta mea, tinand cont ca sarcina ei este obtinuta prin fertilizare. I-am recomandat sa stea in pat pana maine, cand poate consulta un medic sau sa mearga la urgenta daca senzatiile continua.Astept raspunsurile voastre si va doresc sarcini usoare, copii sanatosi si sarbatori imbelsugate!!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Madalina, Cellu, Denisa,
multumesc mult pt felicitari, incurajari.
Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de baiat,
oricum cel mai important e ca bebe sa fie sanatos.
Sarcini usoare va doresc pe mai departe.
Valen, nu am avut pete maronii in sarcina,
insa din experienta altor fete care au avut chiar hemoragii
iti pot spune ca au trecut peste acestea fara
nici un fel de consecinte asupra bebelusilor.
Singurul sfat: ca mama sa ia tablete de
No-spa si Papaverina in asociere, cate una din fiecare
cam la 6 ore; si bineinteles sa stea la pat
+ sa continue progesteronul.

Fetelor dragi, mamici si bebelusi
Va doresc Craciun Fericit, un An Nou cu bucurii,
momente de liniste si implinire alaturi de cei dragi,

Va pupup,
Diana 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DIANA feicitarii pt. cavaler,important este sa vina pe lum sanatos si mai tarziu poti avea si o domnisoara
CIARLI sa dea DD ca printesele sa mai stea acolo la caldurica pana dupa sarbatori,dupa aceea punem majoretele la treaba
MADA sa stai cumintica,eu te sfatuiesc pe tine si pe mine........
CELLU de ce este aceasta perioada critica???Sper ca esti mult mei bine acu daca te intepasi la amigdalele.
AMALIA,ELLA FELICITARIII,BINE ATI VENIT LA ODISEE
VALEN eu sunt una dntre fetele care s-au luptat cu aceste pete maronii pt o luna aproape,simteam ca inebunesc.Trebuie sa stea in pat cumnata ta eu am avut ca tratament de sustinere utrogestan si pe langa acesta Marinescu ma pus sa mai fac niste gravibinon.Asa ca faceam un gravibinon pe saptamana,am luat no-spa,sincer eu si acum mai fac tot acest tratament ca ma lupt cu contractiile,am cerclaj facut,deasemenea trebuie sa stau la pat si acum.Sfatul meu este sa stea cumintica in pat sa ia no-spa si sa vb cu dr cat de curand.Daca are internet sa mai intre pe la noi caci aici fetele sunt gata sa ajute cu un sfat,incurajari,suntem foarte unite,ii dorim o sarcina cat mai usoara.

PUSSI ce mai fac printesele?
DENISA,IOANACARMEN
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Amalia1 te-am trecut pe listuta.
IoanaCarmen eu o sa merg la doctorita Avram fosta Duta lucreaza la Mediurg si la Policlinica Cina este un medic foarte bun a luicrat in Bucuresti la Spitalul Grigore Alexandrescu dar dupa casatorie s-a mutat in Ploiesti,cunosc cel putin 10 pers care merg la ea si sunt fosrte multumite.Mai este dr Mertel sau asa ceva este batrana si fiica ei dr Cristescu despre care am auzit lucruri bune nu stiu unde au cabinetul dar daca te intereseaza pot face rost de un nr de tel.
Eu astazi am terminat bagajul de spital pe care sper sa-l folosesc la sfarsitul lui ianuarie,fetele care sunt aproape sa nasca sau cele care au nascut ce ati pus in bagaj?
toate fetele.

Madalina 32+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Dragele mele burtici si mamici va doresc Sarbatori Fericite,noul an sa ne aduca bebei sanatosi,bebelusi veniti pe lume sa creasca mari si sanatosi.
30+Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

n-am intrat de multttttttttttttt, ce sa fac... papa dureaza 1.5 ore din 3 in 3 ore, asa ca imi ramane 1.5 ore pt. mine in caz ca nu e treaza una dintre Tuste, dar nu ma plang

Sa va pove despre noi! Suntem bine, sanatoase,acasa de 2 sapt. Tustele papa,am implinit o luna, iesim cate 10 minute afara la plimbare.... o sa va zic pe rand:
Elena.. prima nascuta, a ajuns la 3.300 gr. Ea e cae linistita, cuminte si cu rabdare, se joaca singura in patut cu degetele si gangureste
Ana.. a ajuns la 2.900 gr. E cea care face scandal, plina de personalitate...atenta la tot, isteata foc
Eu nu mai am lapte, dar am reusit sa accept ideea fara depresi de data asta... in rest sunt ok si fizic si psihic..Am gasit un pediatru, intr-un, final cu care pot sa comunic... care mi-a scos din cap ideea de prematuritate. Tot cu el am bagat si ceai in alimentatie... Ana nu se mai trezeste de la masa de la 00:00 pana la 06:00 ... decand cu ceaiul la 03:00!

CRACIUN FERICIT

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

VA DORESC SA AVETI PARTE DE UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI IAR ANUL NOU SA VA ADUCA IN CASELE VOASTRE MULTA BUCURIE SI FERICIRE!SI BINENTELES BEBICII MULT ASTEPTATI!

CRACIUN FERICIT!

(calculiciul meu merge tare rau si nu prea pot intra dar mi-a soptit o pasarcica ca-mi aduce mosul unul nou si atunci voi fi mai mult prezenta printre voi)

13+6

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetele.
Am intrat sa va urez SARBATORI FERICITE si un an nou plin de bucurii alaturi de cei dragi.
Va pup si imbratisez cu drag pe toate, mamici, burtici si bebici.
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Madalina, suna bine ce mi-ai zis de dr Avram si-mi place ca este si la Mediurg ( nu ma prea dau in vant dupa Cina). De celelalte 2, poti afla pe unde consulta sau cum pot da de ele ( sa le am de rezerva pentru o a doua opinie)? Multumesc mult.
, va doresc Sarbatori fericite, multa sanatate si sa ne dea Dumnezeu la toate -asi sanatosi.

28+

Mergi la inceput