Gravidute prin FIV (11)
Raspunsuri - Pagina 5
andicu spune:
Felicitari pt mamica Delfi! sa va traiasca voiniceii, sa fiti sanatosi, mancaciosi si cumintei! ma bucur ca sunteti bine! gata, ne-am linistit ca tare ma intrebam ce e cu ea!
Denisa, vin si eu cu intarziere si-ti urez si eu LA MULTI ANI ! sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o sarcina si o nastere usoara si un bebe sanatos! sa fii o mamica in de 2 copii frumosi, sanatosi si cuminti!
Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi
cellu spune:
DELFI SI SOTUL, SA VA TRAIASCA FECIORII! SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!
DELFI REFACERE RAPIDA! TE ASTEPTAM CU VESTI!
Cellu 35+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
aurel_cris spune:
DELFI FELICITARIIII
LUCA si MATEI BINE ATI VENIT PE LUME
GINGER SI DELFI recuperare grabnica si asteptam
ANDICU multumim pentru urari
KLA multumesc deasemenea si tie
DENISA iti spun si eu cu intarziere sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi
DELFI
MEDA
Fetelor eu am primit ieri scrisoare de la spital si imi spun ca sunt anemica sa ma prezint la doctora de familie.Deci de aici erau ametelie mele,acum am niste nelamuriri ca am citit la subiectul despre anemie ca ar fi ceva legat si de GYNIPRAL.Oricum parerile sunt impartite acolo trebuie sa studiez situatia,voi stiti ceva??
la toate si o duminica placuta
29+
ciarli spune:
Fetelor, va pupam si noi.
FELCITARI GINGER, FELICITARI DELFI, SA DEA DUMNEZEU SA FITI SANATOSI TOTI!!!!!!!!!!!!!
Despre noi, suntem bine. M-au apucat emotiile, n-au mai ramas decat Cati si Cellu inaintea mea. Eu am programata cezariana pe 11.01, insa pe 26 ma mai duc la un control, ultimul si tare imi e teama ca aceea va fi ziua. Deja am inceput sa ma simt ciudat, uneori am impresia ca Maia iese, o simt jos de tot si face o presiune... Pe deasupra sunt foarte alerte, parca n-ar mai avea rabdare si incearca sa iasa prin piele, sunt haioase.. Mi se pare si ca burta a inceput sa se lase, sotul meu zice ca mi se pare doar, nu mai am aproape deloc arsuri, si cand am sunt absolut suportabile(in ultimul timp ma simteam de parca as fi baut soda caustica). Eu am acum 33 spatamani, deci cam ca fetele care au nascut ultimele. Imi doresc sa mai astepte putin, dar pe de alta parte, doctorita mea pleaca pe 27 si se intoarce pe 2 si mi-e tare teama sa nu ma apuce, ca ce ma fac??? Va dati seama ca toti doctorii experimentati sunt plecati, iar garzile de sarbatori le vor face cei tineri si fara experienta. Stiu si eu cum e, ca am lucrat intr-un sistem asemanator si "marii elefanti" plecau in concedii de Paste, Craciun, Revelion si ramaneam noi "looserii", adica cei tineri. Asta e
Deci, va rog sa-mi tineti pumnii!!!!!
Aurel_Cris, si eu am o super anemie, dar iau fier. Nu e o problema majora cu Gynipralul. Am inteles doar ca lipsa de fier iti da palpitatii si suprapusa pe Gynipral, care si el...Asta e tot. Eu insa nu am avut deloc probleme in sensul asta, sau, ma rog, nu majore.
In rest, pupam toate fetele si bebeii. Andicu, Pussi, Madalina, Medamaya, Cati, Aurel Cris, Cellu, Kla, Delfi
Si pe fetele noi le pupam si sa dea Dumnezeu sa aveti sarcini usoare.
Ciarli&Co
ciarli spune:
Fetelor, va pupam si noi.
FELCITARI GINGER, FELICITARI DELFI, SA DEA DUMNEZEU SA FITI SANATOSI TOTI!!!!!!!!!!!!!
Despre noi, suntem bine. M-au apucat emotiile, n-au mai ramas decat Cati si Cellu inaintea mea. Eu am programata cezariana pe 11.01, insa pe 26 ma mai duc la un control, ultimul si tare imi e teama ca aceea va fi ziua. Deja am inceput sa ma simt ciudat, uneori am impresia ca Maia iese, o simt jos de tot si face o presiune... Pe deasupra sunt foarte alerte, parca n-ar mai avea rabdare si incearca sa iasa prin piele, sunt haioase.. Mi se pare si ca burta a inceput sa se lase, sotul meu zice ca mi se pare doar, nu mai am aproape deloc arsuri, si cand am sunt absolut suportabile(in ultimul timp ma simteam de parca as fi baut soda caustica). Eu am acum 33 spatamani, deci cam ca fetele care au nascut ultimele. Imi doresc sa mai astepte putin, dar pe de alta parte, doctorita mea pleaca pe 27 si se intoarce pe 2 si mi-e tare teama sa nu ma apuce, ca ce ma fac??? Va dati seama ca toti doctorii experimentati sunt plecati, iar garzile de sarbatori le vor face cei tineri si fara experienta. Stiu si eu cum e, ca am lucrat intr-un sistem asemanator si "marii elefanti" plecau in concedii de Paste, Craciun, Revelion si ramaneam noi "looserii", adica cei tineri. Asta e
Deci, va rog sa-mi tineti pumnii!!!!!
Aurel_Cris, si eu am o super anemie, dar iau fier. Nu e o problema majora cu Gynipralul. Am inteles doar ca lipsa de fier iti da palpitatii si suprapusa pe Gynipral, care si el...Asta e tot. Eu insa nu am avut deloc probleme in sensul asta, sau, ma rog, nu majore.
In rest, pupam toate fetele si bebeii. Andicu, Pussi, Madalina, Medamaya, Cati, Aurel Cris, Cellu, Kla, Delfi
Si pe fetele noi le pupam si sa dea Dumnezeu sa aveti sarcini usoare.
Ciarli&Co
zouzounaki spune:
Delfi te felicit si aici la odisee,iti doresc refacere rapida si o viata minunata alaturi de familia ta frumoasa
...si gravidutelor,sarcini usoare si nasteri si mai usoare...multi pupici si la mamici si la prichindei
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.colinde.org/" target="_blank">COLINDE
zouzounaki spune:
PS.stie careva ceva de vigi lentu(de sotie..a nascut?)
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.colinde.org/" target="_blank">COLINDE
aurel_cris spune:
CIARLI sa dea DD sa fie asa cum iti doresti tu printesele sa vina pe lume cand ai cezariana programata.Te cred ca ai emotii si eu ma uit la listuta vad ca se scurteaza din ce in ce,sa ne dea DD la toate nasteri usoare si la termen.Multumesc mult pentru raspunsul dat acum m-am lamurit si eu cum sta treaba,vad ca sunt din ce in ce mai ametita.Problema e ca nici nu prea dorm cum trebuie si mai am dureri de cap.....dar asta este.
Fetelor voi ce mai faceti??
PUSSI ce iti fac printesele??
la toate
29+
madalina28 spune:
Ciarli ce putin mai ai,si acum imi aduc amninte eu faceam ET-ul iar tu repetai B-hcg erai asa tematoare...Pe 11.01 la ora 17.30 sunt programata la consultatie la Giulesti, o sa trec sa felicit proaspata mamica.
De Pussi si printese nu stie nimeni nimic????????
toate fetele.
Madalina 32+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
pussi spune:
GINGER, DELFI felicitariii din suflet mamicilor duble!!! multa sanatate BB-icilor! si voua recuperare usoara si multe ajutoare
dream
noi suntem bine... acasa de o sapt. si singura cu Tustele...fac fata cum pot .. ma mai ajuta tati! De maine vine bunica! asa ca sper c-o sa am timp mai mult!
Va pup pe toate fara exceptie.. dar n-am timp de pove
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!