Gravidute prin FIV (11)
Raspunsuri - Pagina 18
Marilou spune:
Dragele mele, cele care sunt deja mamici cat si cele care asteapta momentul ,
Imi pare rau ca nu am mai scris de mult insa daca va vine sa credeti abea de astazi am intrat in concediu. Pana astazi m-am dus la servicii si am avut o gramada de treaba.
V-am citit mereu si as vrea sa spun cat de rau imi pare pentru Meda si celelalte fete care au avut probleme si cat de mult ma bucura ca sunt fete care au ajuns la final cu bine si acumm isi tin bebeii pretiosi in brate.
noi suntem bine si asteptam momentul. Dr a stabilit data cezarienei pe 23 ianuarie la fix 38 saptamani datorita faptului ca eu mai am o cezariana si deci uterul este taiat si nu ar vrea sa se declanseze mai devreme.
Bebe Alecsia avea la ultimul control in 4 ianuarie deci la 35 saptamani 2900 g.
Camera este gata decorata si mobilata, lucrurile sunt spalate si calcate, am cumparat absolut tot nu ne mai lipseste nimic. O asteptam cu mult drag si bucurie in suflete, mai ale fratiorul ei Vladut(8 ani).
Eu trebuie sa recunosc ca am ceva emotii care cu cat se apropie data sunt mai mari dar asta este, trecem si peste asta.
Voi naste la Elias cu prof. Vladareanu.
Tin pumnii tuturor celor ce urmeaza si urez bafta fetelor nou venite
Marilou 37+ (Alecsia Maria)
madalina28 spune:
Marilou bine ai revenit!Chiar intreba Aurel-Cris de tine.
Ella nu stiu ce sa-ti raspund in caul asta.Poate la eco iti va spune in cate sapt esti.
Alina ai grija cu toxiinfectiile alimentare nu e de glumit mai bine intreaba un medic
Denisa cum sunteti?Sper ca mai bine.
Ciarli nastere usoara maine, recuparare rapida, bebeline sanatoase,mancacioasa si fara colici.
Eu acum o apuc spre Buc sa vedem ce spune Mrs Big.Va pup pe toate.
Madalina 35+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
andicu spune:
Ella, felicitari, bine-ai venit si sarcina usoara!o alta varianta de calcul pt DPN e sa scazi 14 zile de la data ET! corespunde mai bine celor care nu fac FIV pe ciclu normal.
Marilou, bine-ai revenit! acum mai un pic de timp sa te odihnesti, numai sa te lase bebe! eu ma pregatesc de majorete si pt tine!
Ciarli, nastere usoasa si sa fiti sanatoase toate 3! facem galerie sa vina bebelinele usor si tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic!
Cati , ai nascut? nastere usoara si bebe sanatos! eu una fac galerie ca sa fiu sigura :
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi
RalucaSB spune:
Salutare tuturor mamicilor si gravidutelor. Eu sunt noua pe aici, mi-am facut contul de ceva vreme dar am intrat pentru o problema cu ochii(am miopie). Dar ma numar si eu printre voi pentru ca sunt si eu insarcinata in luna a 5-a.As vrea si eu sa mai aflu cate ceva despre sarcina ca nu prea am de unde si va dati seama cum ma simt. E prima sarcina si voi fi si o mamicutza tanara fara experienta(am 20 ani).
Va rog sa ma primiti si pe mine in cercul vostru si sa imi mai explicati si mie cate ceva.
Va multumesc mult RALUCA
dream1971 spune:
Dragi mamici si viitoare mamici,
Va urez un an nou fericit, cu bebei sanatosi, nasteri usoare si tot ce va doriti sa se implineasca!!!!
Felicitari si aici fam Cellu. Sa va traiasca George si sa creasca mare si sa fie sanatos!!!
Va
Dream
madalina28 spune:
Raluca bine ai venit!Sarcina usoara in continuare!Sa ne dai datele tale pt a te trece in listuta.
Dream
Ieri am fost la dr si se pare ca marea intalneala va avea loc pe 01.02.2008 pana atunci va trebui sa ma gandesc bine cum voi naste ramane alegerea mea :cezariana sau nastere naturala indusa cu epidurala.Bubulina are deja 3kg si dr mi-a spus ca va fi sarita de 3.600 la nastere.Nu-mi vine sa cred ca am intrat deja in AMR=19zile.Marea coincidenta : bubulina a fost conceputa anul trecut chiar in ziua in care se va naste
toate fetele.
Madalina 35+Sofia AMR=01.02.2008
La mami in burtik
aurel_cris spune:
MADA m-ai dat peste cap,uau sti deja si data,m-am uitat imediat pe prima pagina sa iti vad DNP-ul.Acum parca am realizat ca se apropie si la mine incet incet marele final,incerc sa nu ma gandesc la nastere inca....
Ma bucur ca fetita a crescut fumos si sunteti in grafic
CIARLI cred ca iti ti deja printesele in brate,refacere cat mai usoara.
MARILOU bine ai revenit printre noi,deci 23 ian. e ziua cea mare,refacere rapida si bebeita sanatoasa sa iti dea DD
CATI am citi ca si la tine ziua cea mare va fi 14 ian,nastere usoara si bebe sanatos
Dupa cum se vede se mareste listuta cu bebelusi,ce frumos,abia asteptam pozicile.
DREAMsi multa sanatate
33+Bianca Maria
alina_alexandra spune:
Dragele mele,
Mie in fiecare zi mi-e greata ! Spuneti-mi si mie cele care ati trecut prin asta cat dureaza starile de greata??? Ma simt tare rau dimineata si nu pot manca mai nimic pana seara.
Vineri am fost din nou la eco si am vazut bb-ii cu activitate cardiaca si m-am linistit. Dupa masuratori pare o sarcina in 6 saptamani.
Va doresc multa bafta celor ce va apropiati de nastere si Doamne Ajuta!
Alina
madalina28 spune:
Alina eu si acum mai am in unele dimineti stari de greata,dar nu ca in primele sapt de sarcina.Mie imi trecea cu covrigei sarati si struguri,acum dreg cu lapte batut si paine prajita si/sau branzica proaspata de vaci.
Cam liniste pe aici mamicile de gemenasi: Pussi,Ginger si Delfi nu ne mai dati nici un semn?
Cellu cred ca ai ajuns acasa cu comoara
Despre Ciarli nu stie nimeni nimic?
Madalina 36+Sofia AMR=01.02.2008
La mami in burtik
madalina28 spune:
quote:
Originally posted by cati_magureanu
MA NUMESC MATEI ALEXANDRU SI AM VENIT PE LUME ASTAZI, 13 IANUARIE, LA ORA 13.21, AVAND 3.628 KG SI 52 CM, PRIN CEZARIANA, PANA LA URMA....
vA PUP SI EU SI MAMI CARE ESTE FOARTE BINE (BINE O DOARE OPERATIA PUTIN, DAR VA FI OK)...EU SUNT UN CUMINTEL SI UN DRAGALAS SI MAMI SI TATI SUNT TARE MANDRI DE MINE!
Felicitari mamico recuperare rapida,bb sanatos si mancacios!!!
Madalina 36+Sofia AMR=01.02.2008
La mami in burtik