Gravidute prin FIV (11)
Raspunsuri - Pagina 17
andicu spune:
Felicitari Alina pt cei 2 bebei si Boo pt confirmarea lui bebe! ma bucur ca se mareste listuta!
Boo, deocamdata mai bine nu lua nimic pana nu iti zice dr! eu am luat Elevit pana pe la 12 sapt. ca avea si acid folic si am mai luat vit.C, dar cred ca e bine sa ti le recomande dr! important e acum utrogestanul si acidul folic, asa ca e ok ce iei!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi
alina_alexandra spune:
Boo, felicitari si sarcina usoara! In afara de utrogestan si acid folic, NIMIC. Mie mi-au scris pe foaie ca trebuie continuat tratamentul si data urmatoarei ecografii. Despre alte analize, astept si eu raspuns de la fetele cu experienta.
Va pup
Alina
madalina28 spune:
Boo,Alexandra nici eu inafara de acid folic si utrogestan nu am luat nimic pana in sapt 20 cand mi s-a prescris elevit,apoi din sapt 30 magne B6.Analize am facut prin sapt 10-11cand am facut si Dublu Test,daca vreuna dintre voi sunteti la prof.Marinescu nu va asteptati sa va prescrie ceva daca nu-l intrebati,eu merg la el cu listuta de intrebari facuta de acasa,niciodata nu m-a repezit mi-a raspuns cu calm la toate.
toate fetele.
Madalina 35+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
ella_72 spune:
Buna ziua dragi FIV-oase......
Sunt si eu o proaspata graviduta in 6 saptamani .FIV 1 + ICSI la Giulesti cu Prof.Marinescu + Dr. Cocei .Data ET = 08.12.2007, data ultimului CM = 10 Nov.2007. Nu stiu cum se calculeaza DPN...
Am fost ieri la prima ecografie si l-am vazut pe , si inimioara....
Si eu fac tratament acum doar cu Utrogestan si Acid folic.
Cam atat deocamdata.....
Va doresc tuturor sarcini usoare si bebici sanatosi si frumosi....
Ella
aurel_cris spune:
ELLA bine ai venit la odisee,sa ai o sarcina cat mai usoara,felicitarii pt samburel.
BOO,ALINA va cred ca sunteti super incantate ca ati vazut samburei,aveti grija de voi si sarcini cat mai usoare.
ALINA da-ne si data UM. ca sa iti calcueze MADA DNP-UL,se mareste iar listuta ce imi place.
CATI am citit la mamici de ian.-feb ca sunteti tot la oferta,eu pun majoretele la treabasa vina bebe sanatos si nastere usoara.
DENISA imi pare rau ca sunteti bolnaviori cu toti,sper ca sunteti mai bine
Fetelor eu nu mai pot dormi mai deloc,dragalasa mea de fata ma faulteaza la greu i-au la genuchiuri in stomac.........
Ieri m-am simtit tare nasol am tremurat cam vreo 3 ore asa,habar nu am de ce si ameteala la greu,nu puteam sta in picioare.
Astazi ma simt un pic mai bine,incerc sa invat si eu ceva anul asta trebuie sa vin acasa ca dau licentasi ma streseaza............
Cam atat despre noi pupicuri la toate.
32+Bianca Maria
madalina28 spune:
Ella bine ai venit la odisee, felicitari pt inimioara!!!
Cris ai grija cu tremuratul din cate stiu ar putea avea legatura cu tensiunea
toate fetele.
Madalina 35+Sofia
La mami in burtik
madalina28 spune:
Ella ti-am calculat DPN-ul este 16.08.2008 acum ar trebui sa fi in sapt 9 de sarcina.
Madalina 35+Sofia
La mami in burtik
ella_72 spune:
Multumesc mult Madalina, dar cred ca e putin altfel....eu abia sunt in sapt.6 ...asa scrie pe foaia de observatie de la ecografie.S-a lungit mult tratamentul de stimulare si de aceea nu mai corespund datele......
Cred ca va fi pe la sfarsitul lui August ......
Ella
alina_alexandra spune:
Fetelor,
Eu nu ma simt prea bine. Am stari de voma, ma simt de parca as fi baut dero. Mi se face foame dar mi-e greu sa mananc si nu mai simt gustul mancarii. Sa fie o stare normala sau oare am facut vreo indigestie ceva si nu-mi dau seama?
Alina