Gravidute prin FIV (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Madalina data ET este 18 decembrie, data ultimului CM este 30 noiembrie. Ajuta-ma un pic sa calculez DPN-ul ca eu nu prea inteleg cum se face

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Boo nici eu nu stiu prea bine cum se calculeaza am pus pe prima pagina un link si acolo mi-a iesit DPN-ul tau 05.09.2008.Andicu cred ca stie mai bine ea zicea sa scazi 14 zile dar nu am fost f atenta si nu stiu cum,mai bine o las pe ea sa-ti explice.Pt mine am calculat cum ti-am calculat si tie si la toate eco care am fost mi-a confirmat data.

Madalina 35+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Felicitari Boo! bine-ai venit! sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i), ca eu totusi cred ca-s 2 la asa valoare!
DPN iese la diferenta de 4 zile dupa ET , adica 09/09/2008, dar si eu cred ca iese cum a zis Madalina. SI la mine tot dupa ultimul CM a corespuns sarcina. Daca DPN e 5/09/2008, acum ai 5 saptamani + de sarcina, adica esti in a6a sapt.

Denisa, sanatate multa! acum am vazut ca sunteti raciti! mai ales pt tine si Cristian!
Adhnana, ai o frumusete de baiat! sa va traiasca!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Ahhhhaaaa. Am inteles.
Sa va intreb ceva, poate voi stiti. Maine ma duc la ecografie (poate se elucideaza si misterul cu ocazia asta, aflu si cati sunt). Insa eu stiu ca nu e bine sa faci eco transvaginala acum, ci peste cateva saptamani de abia. Voi ce stiti despre asta ?

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Boo felicitari!!! La valoarea asta sunt sigur 2, daca nu chiar trei! Sarcina usoara si bebei sanatosi iti doresc!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Cellu felicitari,sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!Sanatate si refacere usoara!
Fetelor noi suntem din ce in ce mai rau,Cristian si Dan au o infectie intestinala,au diaree si vomita incontunuuu.Eu am inceput sa iau amoxicilina(aveam din Romania caci la dr nu am avut cu cine ma duce).si sper sa nu se prinda si asta de mine.
Va pupic dulce!

22+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Boo, eco transvaginala se face oricum pana spre 3 luni de sarcina, ca altfel nu se vede; nu este risc de nimic daca faci eco transvaginala, singura problema ar fi ca poate fi devreme si nu se vede mare lucru; eu am vazut sacul embrionar la aproape 7 sapt. de sarcina, si inimioara dupa vreo 10 zile.
Denisa, sanatate multa baietilor tai! ai grija de tine si de burtik si fii atenta ce iei, sa fie sigur pt sarcina!
Lachiiiiii, ! La multi ani!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Aurel_cris data ET la mine a fost 14 decembrie. Nici eu nu stiu cum se calculeaza data probabila a nasterii iar la eco nu mi s-a spus iar eu uitasem si cum ma cheama cand am vazut poza cu cei 2 samburei asa ca nu m-am gandit sa intreb. Oricum, am timp sa aflu :).

Va rog mult spuneti-mi si mie ce analize trebuie facute in perioada urmatoare.

Va pup pe toate

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Alina pt a calcula DPN ne-ar trebui data ultimului CM,ti-l poti calcula si singura am pus un link pe prima pagina.
Denisa multa sanatate tie si alor tai,ai grija ce medicamente iei sa nu afecteze samburelul.
toate fetele.

Madalina 35+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

l-am vazut !!!!
Am fost la eco, mi-a facut transvaginala. Se vede o biluta !!! A zis ca nu e exclus sa fie doi, dar poate e prea devreme inca sa se vada. Mi-a spus sa mai vin peste 2 saptamani ca sa vedem si inimioara.

Alina te inteleg perfect ca ai uitat cum te cheama, si eu la fel. Nu am intrebat nimic din ce imi propusesem . Vroiam sa stiu daca trebuie sa iau ceva in afara de acid folic si utrogestan.
Voi ati luat ? Trebuie sa fac vreo analiza acum ? Sau mai astept inca 2 saptamani si vorbesc atunci ?

Mergi la inceput