Gravidute prin FIV (11)
Raspunsuri - Pagina 19
aurel_cris spune:
MADA intr-adevar pe la noi s-a lasat liniste mare si mie imi este dor de fetele noastre.
PUSSI,GINGER,DELFI,CELLU sper ca sunteti toate bine impreuna cu ingerasii vostri cand mai aveti timp mai intrati pe la noi.
Banuiesc ca CIARLI a nascut si ea dar nu a avut cine sa ne anunte si pe noi,ii dorim recuperare rapida si fete sanatoase si mancacioase.
ALINA sper ca te simti mai bine,starile le poti avea cam pana la 3 luni,depinde de organism
CATI FELICITARII SI REFACERE RAPIDA
MATEI ALEXANDRU BINE AI VENIT PE LUME
33+Bianca Maria
denisa73 spune:
Sa-ti traiasca Cati,micutul Matei Alexandru si sa te bucuri de el!Refacere rapida si multi pupici!
Noi ne-am facut bine,eu am fost cel mai putin afectata,doar deranjata la stomac si se pare ca am scapat,poate m-au ajutat atibioticele,cine stie,important este ca suntem bine.
Pupic fetele dulce, dulce!
23 si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
ciarli spune:
Buna fetelor,
SCuze dar si eu si sotul meu am fost in pic prinside evenimente.
Am nascut vineri doua fetite care mie mi se par superbe, credeam ca o sa fie mai urate, dar sunt geniale.
Am avut ceva complicatii, respectiv o hemoragie foarte puternica, sotul meu a spus ca dr mea si anestezista parca erau din filme horror, pline de sange din cap pana in picioare. Mayia nu respira, de fapt de aia am si instistat sa nasc vineri, pentru ca mi se parea ca nu o mai simteam atat de prezenta.
Dar pana la urma, Dumnezeu a fost cu noi si am doua minuni in dormitor la care ma si uit ca la doua minuni pentru ca sincer NU STIU CE SA FAC SI CUM SA FAC si nu am nici lapte, dar sper ca o sa am ca ele se chinuie saracele.
Si acum, date statistice Maia, apgar 9, 2.890 gr, 51 cm; Leia, apgar 9, 2.460 gr, 49 cm.
Le iubesc de nu mai pot si le pup incotinuu si nu-mi vine sa cred ca sunt ale mele.
Acum va pupam toate trei si o sa mai intram in limita timpului si va multumim ca ati fost langa noi cu gandurile voastre!!!
Cati, felicitari!!!!
Mada, nastere usoara si bebelina sanatoasa!!!!
Felicitari fetelor noi!!!!
andicu spune:
Cati, FELICITARI pt micul print! sa fiti sanatosi si refacere rapida tie si mult laptic!
Ciarli , sa-ti traiasca printesele! FELICITARI MAMICO! cred si eu ca sunt cele mai frumoase, mi se pare normal! ma bucur ca s-a terminat totul cu bine! si vreau sa va felicit si pt nume, sunt superbe numele lor! sa fiti sanatoase si tie iti urez sa-ti vina laptic mult si sa ai 2 bebeline mancacioase si cuminti!x 3!
RalucaSB, bine-ai venit! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! daca vrei pe listuta, da-ti si tu datele sa te treaca Madalina!
Aurel_cris,Madalina, !
Alina_Alexandra, nu te speria, e normal sa ai greturi! numai ca uneloe sunt mai mult sau mai putin norocoase! eu am fost una din norocoase pe care le-au tinut greturile doar vreo 4 saptamani si fara . In mod normal scapi pana treci in trim. al2lea sau pana misca bebe , asa se zice, adica pe la 3-4 luni.
Noi avem 6 luni 1/2, 10 kg si 74 cm, am scapat de problemele cu diversificarea , stam bine in fundulet si deja avem un smecher si un alintat in casa! vrea numai in brate, in picioare, sa traga si sa te joci cu el, ceea ce inseamna ca scoate untul din mami! am ajuns sa am 2 kg mai putin decat aveam cand am ramas insarcinata! asa ca , fetelor, sa nu va faceti griji de cate kg puneti, ca le dati jos repede!
tuturor, burtici, bebei si mamici!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi
madalina28 spune:
Ciarli felicitari pt cele doua minuni!!!Sa va traiasca si sa fie sanatoase.
Marilou esti in cap de lista!
Denisa ma bucur ca sunteti bine toti 4
De Pussi nu stie nimeni nimic?
Andicu mamica si baiatul.
Madalina 36+Sofia AMR=01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
Boo spune:
Saluti!!
Am si eu o intrebare pentru voi. Eu chiar nu simt nimic nimic. E normal ? Sa ma ingrijorez ? Am intrat in 7 saptamani deja ...
Alina vad ca tu deja ai probleme cu greturile.
delfi spune:
salutare fetelor, scuze ca nu am mai scris demult dar nu mai stim de noi, avem un program non stop bebeii nu mananca f mult la o masa asa ca avem masa din2 in 2 ore maninca unul o ora apoi celalalt o ora ii mai scimbi mai stai cu ei la ragait si se face timpul sa ii dai primului iar sa manince. vedeti ca v-am pus poze pe mail.
ieri am facut o luna asa ca speram sa ne mai reglam si noi si cu mas si sa ne mai treaca colicile care ne dau mari batai de cap. Ziua mai e cum mai e dar noaptea e f greu. Sper sa ne revenim cat mai repede.
Cine stie cand trebuie depuse dosarele pt indemnizatia de crestere a copilului si pt alocatie, inainte de implinirea celor 42 de zile sau dupa ?
Sper sa mai intram si scuze daca am greseli dar nu am timp sa verific. Am citit un pic din urma si ma bucur sa vad fete noi in grupul nostru, sarcini usoare si bebei sanatosi. fdelicitari proaspetelor mamici
Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei
andicu spune:
Boo, n-ai de ce sa te temi! bucura-te ca n-ai greturi! pe de alta parte, poti sa ai si mai tarziu! la varsta asta de sarcina, inafara de greturi si intepaturi in burtica sau dureri usoare ca de CM (care nu sunt obligatorii, dar normale) nu ai ce sa simti altceva! sarcina usoara in continuare si da-ne vesti de cate ori ai!
Delfi, dosarul pt indemnizatia de crestere a copilului se depune dupa ce se termina cele 42 zile impreuna cu dovada ca ai avut cele 126 zile platite ( am inteles ca ti-o dau cei de la locu de munca, e o cerere tip), iar cel pt alocatia copilului se depune cat de repede dupa nastere. Mai ai de primit prima de nastere si trusoul bebelusului; informeaza-te de la primarie cand te duci cu dosarul pt bebe ce si cum, ca iti dau ei toate formularele!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi
Boo spune:
Andicu multumesc mult !! Intr-adevar simt ceva dureri ca la ciclu, dar nu foarte dese, ca acum vreo 2 saptamani cand erau mult mai rau.
Oricum in nebunia mea mi-am facut programare maine la dr la eco. Asa ca poate am maine noutati sa va spun.
RalucaSB spune:
Buna seara mamicutelor si gravidutelor
am vazut mesajele voastre dar cum sunt noua pe aici nu stiu ce date trebuie sa va trimit.
Luni 21.01.2008 am intalnire cu bb meu si tot atunci sper k voi afla si ce este. noi (eu si sotul meu) ne dorim tare mult o fetita dar important este sa fie sanatos. Mai avem cateva zile de suspans......
Tot luni le voi face cunostinta si la sotul meu cu bb nostru (sotul meu e sofer si nu a putut ajunge la nici un control.la ultimul a fost dar nu a avut curaj sa intre. dar acum nu mai scapa, e liber si o sa vina).
va rog sa imi ziceti cum se face 3D. si daca trebuie sa il fac neaparat.eu sunt dispusa sa fac orice dar nu vreau k bb meu sa sufere. il afecteaza cu ceva?
cum v-am mai spus e prima sarcina si nu am experienta.
Multa sanatate la proaspetele mamici si la bb lor.