Gravidute prin FIV (11)
Raspunsuri - Pagina 15
andicu spune:
Cellu si Mr. Cellu , FELICITARI pt bebe George Ion de 2 ori! sa va traiasca juniorul , sa fie sanatos si fericit si voi alaturi de el!
Va pe toate, mamici, burtici si bebei!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi
ioanacarmen spune:
Cellu, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI SA FIE SANATOS ALATURI DE MAMICA LUI.
La 3 ma duc la eco de trim 3 si am niste emotii cat casa...
Va pe toate.
30+
alina_alexandra spune:
FELICITARI FAMILIEI CELLU! SA TRAITI, SA VA BUCURATI DE BAIETEL, SA FIE SANATOS!
Aterizez si eu la voi...sunt incepatoare...3 saptamani si jumatate cu 2 samburei in burtik.
O sa va rog sa imi spuneti si mie ce analize trebuie facute si in ce perioada se fac. Deocadata prof. Marinescu m-a chemat peste 3 saptamani la o noua ecografie si atat.
Multumesc si va doresc sanatate si sarcina usoara.
Alina
aurel_cris spune:
FELICITARIIII CELLU ,BINE AI VENIT PE LUME GEORGE ION
Chiar aseara am strigat condica ca erati cam tacute dragelor,si o indemnam pe Cellu sa iasa la raport......
ALINA_ALEXANDRA bine ai venit la odisee,daca ne spui si data ET,DNP vei trecuta oficial pe listuta noastraFelicitarii pt cei 2 samburei
MADA bafta vineri sa vi cu vesti bune
IOANACARMEN bafta azi la echo si LA multi ani.....IOANA...
LA MULTI ANI PENTRU CEI(CELE) CARE ISI SARBEAZA ASTAZI ONOMASTICA
32+Bianca Maria
andicu spune:
La multi ani IoanaCarmen !
La multi ani de Sf. Ion!!!
Alina_Alexandra, bine-ai venit printre burtici si mamici FIVoase si felicitari pt cei 2 puiuti din burtik! sarcina usoara si la termen si bebei sanatosi!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi
Boo spune:
Alina- Alexandra vin si eu repede dupa tine !!
Scriu primul mesaj la odisee dupa o lunga perioada la apirante. Am facut FIV in 18 decembrie si primul test bhcg pe 3 ianuarie a iesit 525. Azi l-am refacut si a iesit 4172 ... Miercuri ma duc la prima ecografie sa vad cu ochii mei ce s-a intamplat pe acolo.
Evident ca vin cu prima intrebare: valoarea de azi (fiind ziua 20 dupa ET) ce inseamna ? E ok ? E mare ? Sincer ma asteptam sa fie mai mica
Alte date nu stiu ce sa va mai dau. Ultimul CM a fost pe 30 nov. Nu stiu daca conteaza la ceva ..
pe burtici
ioanacarmen spune:
Aurel_cris, Andicu, multumesc mult pentru urari.
Am venit de la eco. Dr Pop mi-a zis ca placenta mea are gradul 3 si prezinta multiple zone de necroza ... ( n-am inteles cuvantul ceva cu s..) ischemica.
N-a vrut sa-mi zica cat e de grav sau ce inseamna asta, doar sa ma duc la dr ginecolog sa ma urmaresca foarte atent. Spuneti-mi in traducere libera de ce trebuie sa-mi fac griji, ca de abia miercuri ajung la dr mea.
Ce m-a mai suparat este ca nu mi-a zis lungimea colului si nici daca este inchis sau deschis, pentru ca bebelina mea zicea ca are craniul situat pe col si nu vede.
In rest, scumpa mea are 1800 gr, sper sa fie bine...
30+
Adhnana spune:
Felicitari Cellu si sot de Cellu. Sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos! E tare norocos, s-a nascut intr-o zi mare!
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!!
Fetelor, chiar daca intru mai rar, cu gandul sunt la voi si la reusitele voastre.
Bebeul nostru maine implineste 3 luni, nici nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, are 66 de cm si 7 kg. O sa va atesaz cateva poze sa vedeti minunuea noastra:) [url ="http://good-times.webshots.com/photo/2291844050102515218XzSAHD" ] Alexandru [/url]
Felicitari noilor gravidute si sarcini usoare!
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007)
madalina28 spune:
Alina alexandra,Boo bine ati venit la odisee mamicilor sa aveti sarcini usoare,la termen cu bebei sanatosi.V-am trecut in listuta dar imi trebuiesc si datele voastre adica data ET-ului si DPN(data probabila a nasterii).
Adhnana,bb Alexandru e un scump.
Ioana Carmen la multi ani!!!Nu stiu nimic despre problema ta dar cel mai bine ar fi sa mergi cat mai curand la medicul tau.Tin pumnii sa fie bine in continuare.
toate fetele
Madalina 35+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
cati_magureanu spune:
Wow! Super veste! Multumim Dl. Cellu! Sa va traiasca minunea mica George Ion, sa fie sanatos (si voi impreuna cu el) si sa va aduca numai bucurii! Doamnei Cellu, ii urez refacere rapida si sa ne dea cat mai repede vesti despre nastere si bebelus! .
IoanaCarmen, La multi si fericiti ani! Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca toata viata!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Ion!
Despre mine...inca n-am nascut!..sunt in prelungiri! Am fost la control astazi..colul scurt, moale, subtire, dar tot inchis...Am facut si o eco si se pare ca totul este ok acolo, inauntru (nici nu ma mir ca bebe nu vrea sa iasa)...Miercuri m-a chemat penru un test non-stres si, daca pana luni nu se intampla nimic imi va induce nasterea..
Cam asta cu noi....
Aurel_cris, merci de marjorete..faceti, faceti galerie..ca poate asa aude si Matei si se grabeste si el sa vina!
Madalina, multumesc inca o data!
Bun venit fetelor noi! Sarcini usoare, fara probleme!
Ciarli, vad ca si tu ai intrat in prelungiri! Ce faci? Cum merge?
(40+)&Matei
AMR ...cine stie?
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM