Gravidute prin FIV (11)
Raspunsuri - Pagina 14
denisa73 spune:
La multi ani!Anul acesta sa aveti numai bucurii si impliniri!
Noi nu prea suntem bine suntem cu totii raciti cobza,cel mai rau e Cristian ca el are febra mare,eu doar dureri in gat si tuse.Nu prea stiu cum sa o dreg deocamdata iau doar bomboane mentolate, ca sa mai pun ceva pe mine ca pana acum luat cam multe kg(18 la nr.pana acum)dar asta e sanatosi sa fiim.
Kla ma bucur ca sotul tau a iesit din spital si ca te-ai mai linistit.Si eu am avut dureri usoare de la inceput si inca am,dar sunt normale sunt de la ligamente.Ai putea sa iei no-spa sau buscopan pus.
Cati nastere usoara si sanatate multa tatalui tau!
Cellu nastere usoara ,ca tare putin mai e!
Madalina ce putin mai ai si tu!
Pup fetele dulce dulce!
21+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
cellu spune:
Buna fetelor,
CATI, sanatate tatalui tau.
KLA, la fel si sotului tau, multa sanatate.
Azi am fost la control si... dr. a zis ca BB sta foarte jos si colul s-a sters si sa-l scoatem pe BB astazi. Ne-am cam speriat si l-am rugat sa-l mai asteptam, asa ca a ramas sa-l sunam cand vine MOMENTUL si sa ne intalnim la camera de garda.
Mi-a lasat o hartiuta cu ce tb sa stie medicul de garda pana vine si el.
Asa ca stam in asteptare
Voi naste la Sp Universitar pt ca m-am temut ca va fi prematur si la Sp Titan nu era maternitatea dotata, iar la Medlife costa 10 mil./zi doar pt ingrijirea copilului prematur.
Apropos de kg. eu am pana acum 25kg in plus. Si sunt ff umflata, mainile, picioarele si fata. Incerc sa nu mananc sarat... Ma dor f tare incheieturile, talpile si oasele bazinului. Abia ma ridic si merg cu greutate...
As fi vrut sa mai stea BB pana joia viitoare cand vom implini 39 sapt.
dar... asta e, asteptam. Am marii emotii si mi-e teama
Multumesc de urari pe toate
Cellu 38+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
cati_magureanu spune:
Dragele mele,
In primul rand va multumesc de urari si de gandurile bune la adresa tatalui meu..Sper din suflet ca toate gandurile pozitive pe care le-am primit de la voi, prietenele mele virtuale, sa se indrepte catre el si sa-l ajute sa-si revina...
Multumesc Madalina, Andicu, Ciarli, Denisa , Cellu...
In ceea ce ma priveste sunt inca pe baricade..N-am nascut inca...bebele meu puturoshel nu vrea sa vina cand trebuie..se vede treaba ca ii place mult in burtica la mami de nu vrea sa mai iasa...eee..inca nu e tarziu..de fapt, termenul era ceva de genul intre 3 si 5 ianuarie...dar nu mai avem rabdare...
Oricum, vad ca au inceput ceva dureri sa ma bantuie..si il simt ca parca a coborat mai mult si face presiune acolo, jos...asa ca..trag speranta sa fie in urmatoarele 2 zile...
Cellu, iti tin pumnii pentru o nastere cat mai usoara si bebe sanatos si mancacios! Si eu am niste emoootiii..si a inceput sa-mi fie o friiicaaa..Mai ales ca la mine va fi nastere naturala..si, daca se poate, as vrea fara epidurala...
Denisa, sanatate multa..ai grija cu raceala asta..fa-te bine cat mai repede!
Kla, multa sanatate, in continuare, sotului tau si tie sarcina usoara si fara probleme!
Ciarli, si tu mai ai putin..tin pumnii! Nastere cat mai usoara si bebe sanatoa, sa pape bine si sa fie cumintel..sa o lase pe mami sa-si revina!
Oooff, Andicu..Multumesc mult, inca o data si pentru urari si incurajari si pentru gandurile tale! Imi este foarte greu sa accept situatia in care este tata acum..cum era si cum este acum...a fost o lovitura pentru toi..ne-a bulversat pe toti...si pe mine m-a priiiins...Stiu si am auzit ca multi si-au revenit..dar eu stiu..depinde de foarte multi factori..Eu vad ca el este un luptator, vrea sa traiasca...Luni o sa-l transfere la spitalul 9 ca, in caz ca trebuie interventie pe creier cei de acolo o pot face cel mai bine...In fine..ma rog sa-l ajute Dumnezeu sa se recupereze cu bine...
Tin sa-ti spun ca am vazut cel mai dulce ren de pana acum in persoana dragalasului Filip Gabriel!
Deci Ciarli, Cellu..noi urmam!
Am un morcoveeelll!
Pupici si va tin la curent!
Cati
(40)&Matei
AMR ...cine stie?
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
madalina28 spune:
Saptamana care vine se anunta plina de evenimente importante Cati,Cellu,Ciarli va tinem pumnii sa aveti nasteri usoare cu bebei sanatosi si mancaciosi.
Cati inca o data muuulta sanatate tatalui tau.
Denisa sa va insanatositi cat mai curand.mamica si bebeii.
Cris nici un semn???Se micsoreaza listuta in fata noastra si am emotii din ce in ce mai mari.
Madalina 34+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
aurel_cris spune:
ce faceti dragele mele,nu mai intrati deloc la rapot...
CATI ce faci iubita??eu iti zic nastere usoara si pun la treaba majoretele,o sa avem bebei noi pe aici curand,ce-mi place
CIARLI deci pe 12 vin printesele,o sa scoate si la tine curand majoretele la inaintare
CELLU mai ai AMR 3 zile uau ai ajuns cu bine la sfarsit,felicitariii,acum iti doresc nastere usoara,hai fuguta la raport
MADA mai lasa emotiile un pic ca o mai avem si pe MARILOU inaintea noastra,eu sincer la cate probleme am avut parca nici nu zici ca ma apropii si eu de marele final
MARILOU tu ce mai faci draga nostra nu mai intri pe la noi??
IOANACARMEN tu nu mai zici nimic??
KLA ma bucur ca sotul tau se simte mai bine si este acasa,tu cum te mai simti??
DENISA sper ca va simtiti mai bine cu toti
DIANA tu ce mai faci??
SISLY,AMALIA,XRYSYA,AVALON voi nu mai ziceti nimic fetelor??
ANDICU
la toate mamicile si ingerasi lor vad ca pe la noi nu mai intrati
32+Bianca Maria
cellu spune:
Fetelor astazi in jurul orei 03.30 s-a nascut, prin cezariana, George Ion "Cellu"(trebuie si Ion).
Are 3,400 Kg si 47 cm.
Cellu era bine, am lasat-o in spital sa faca nani.
Dupa cum cred ca v-ati dat seama sunt Mr. Cellu (fericitul tatic).
Sper sa am timp sa va tin la curent.
Cellu 38+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
szivarvany spune:
Felicitari Cellu pt George Ion
Refacere rapida, mult laptic, iar bbGeorge sa fie necolicios, papacios si somnoros, multa sanatate amandurora !
Ce veste frumoasa dis de dimineata !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
madalina28 spune:
Bine ai venit pe lume bb George!!!Felicitari mamica Cellu, felicitari taticul Cellu!!!Sa fiti toti 3 sanatosi si fericiti,iar proaspetei mamici recuperare rapida si muuuult laptic.
Cris stiu ca o mai am si pe Marilou in fata,dar totusi am inceput sa am emotii visez noaptea ca nasc si alte cele nici mie nu-mi vine sa cred ca se apropie marele moment,vineri voi merge la prof si cred ca atunci se va hotara si soarta mea
toate fetele.
Madalina 35+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
flori76 spune:
Felicitari Cellu si Mr.Cellu!!!Bine ai venit pe lume George!!
Fetelor,sarcini usoare in continuare,iar celor care se apropie de marele final..nasteri usoare si bb-i sanatosi sa va dea Bunul Dumnezeu!
Va pup pe toate si va urmaresc indeaproape in speranta ca intr-o buna zi ma voi alatura acestui mic si deosebit grup
Flori