Gravidute prin FIV (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ginger ma bucur ca sunteti bine, v-ati nascut la aceleasi dimensiuni ca si ale noastre... si eu zic ca e ok . Cu oboseala, te inteleg perfect dar o sa treaca! Il asteptam si pe Mihai acasa sanatos!
delfi bine ca ai aparut! te inteleg, dar totul se rezolva si trece! Cu laptele asta este, nici eu nu mai am, dar punem bine in kg. si cu lapte praf!
va pupam pe toate

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

LA MULTI ANI!
Va doresc tuturor un an plin de bucurii, fericire,
sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!
Delfi, Ginger, felicitari pentru bebelusi!!!
Pussi, sunt tare frumoase micutele tale...
Aurel_cris, Medamaya si tuturor fetelor ,
va doresc inca o data un an plin de bucurii!!
Va pupup cu drag,
Diana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Multzam fain de urari.
Pussi -eu numi fac absolut probleme cu prematuritatea,conteaza sa fie ei sanatosi si mancaciosi sa creasca mari si sanatosi,si medicii de aici mi-au zis asa.Toate masurile,partametri vitali,eco cerebrale sunt Ok asa ca... Nici eu nu am lapte,am inceput bine dar in loc sa creasca cantitatea a scazut asa ca acum nu am deloc ...dar mancam bine pe cel artificial.Eu le dau Nidina 1 de la Nestle...oare in Romania se gaseste ?Careva stie?(sa ma pregatesc daca o sa tragem o fuga in tara pana in vara).
Va pupi

Mamica de gemenasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor, vin si eu la raport.
N-am intrat de ceva timp, mi-e foarte teama, am emotii nu-mi prea gasesc locul, ma invart si parca nu sunt pregatita deloc, cu nimic...
PUSSI, frumoase papuselele voastre!
GINGER, DELFI, mamici de gemenasi
ANDICU, sunt indragostita de Renu' vostru!
AVALON, eu am facut TT, amniocenteza si ecografiile morfologice la Sp. Titan,iar ultimile eco le-am continuat la MEDLIFE, unde s-au mutat acum dr.-ii. Am facut o eco (la 22-23 sapt.) si cu dr. Iosup, in alta parte (Herghelegiu, Pop, Albu) n-am reusit sa obtin nicio programare.
Despre chisturi si fibrom nu stiu sa-ti spun nimic, nu mi s-a intamplat, Slava Domnului, inca.
Dar ma gandesc ca acum, ovarele fiind in rapaus, poate se rezolva.
Ref. la a ne juca de-a "mama si tata", cum zicea si PUSSI (cred), noi vom fi ca si virginii.
AUREL CRIS, felicitari pt casuta voastra, va asezati voi usor, usor cu toate. Cum a fost la controlul de astazi?
KLA, multa sanatate sotului!
Dianad. Meda, Ioana, Denisa73, Mada, Amalia, Ciarli...
Noi am fost la eco, BB are 3kg, e bine, colul meu 1,9mm. Sambata mergem iar la control. Daca mai rezistam o spatamana, ar fi ideal. Ar trece si vermea rea...

Cellu 38+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LA MULTI ANI...
GINGER,DELFI ma bucur ca sunteti bine,abia astept sa vad pozele cu cavalerii vostri
ANDICU frumos filmuletul cu Filip
PUSSI pupicuri la fetite si pt mami
MADA tu ce mai faci??
CELLU iti tin pumnii sa decurga totul asa cum iti doresti
CATI am citit la mamici de ian-feb despre tatal tau,ii doresc multa sanatate si ai grija de tine,nastere cat mai usoara
DIANA
MEDA
AVALON sper ca sunteti ok
Noi am fost azi la dr,situatia este la fel colul este deschis la interior dar inchis dupa cerclaj,are tot 23mm.Dr a zis ca pare totul ok ca bebe creste normal si este in grafic.Acum avem programare pe 31 ian.din nou sa vedem ce va fi pana atunci....a si mia dat metrocopramid pt senzatia de voma pe care o am acum.Burtica a tot crescut si dorm din ce in ce mai nasol dar asta este sa ajungem noi cu bine la sfarsit.
31+Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Va pup, fete dragi!
Sper ca ati avut cele mai frumoase sarbatori!

N-am mai intrat de multa vreme...din nefercire, chiar de Craciun, tata a suferit un atac cerebral vascular si a fost internat in stare critica...a urmat o perioada de chin sufletesc, tensiune, plansete...mama care abia venise sa ma ajute, a trebuit sa plece inapoi...nimeni nu se putea pronunta si trebuiau sa treaca 10 zile critice ca sa-i poata face o angiografie sa-i stabileasca gravitatea si cauzele accidentului si sa se ia o hotarare, daca sa-l opereze sau nu...In combinatie cu atatcul, a facut si o brinho-pneumonie foarte grava...
L-am stresat pe bebe ingrozitor si abia m-am abtinut sa nu-l stresez mai tare...
Desi trebuie sa nasc foarte curand, parca nu ma mai pot bucura de eveniment asa ca inainte...cand eram tare fericita...bietul bebelus...iubitul meu mic...

Multumesc mult aurel_cris! Sa il ajute Dumnezeu sa-si revina si sa se recupereze cat se poate...

Pup toate fetele, le urez bun venit fetelor mai noi si ma bucur ca au revenit mamicile pussi, delfi si Ginger! Sa va traiasca bebelusii, fetelor, sa fie sanatosi si s ava bucurati de ei toata viata!

Va tin la curent cu nasterea!

Sanatate multa tuturor!

Cati

(40)&Matei
AMR 1 zile
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cati insantosire grabnica tatalui tau,iar tie nastere usoara cu bebe sanatos
Cellu ce putin mai ai!!!Unde vei naste la maternitatea unde ai facut FIV sau la MedLife?
Denisa ce faci?Nu ai mai dat nici un semn de viata.
toate fetele.

Madalina 34+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello burtici si mamici!

Pussi, ti-am mai zis ca Tustele tale sunt superbe?! mai zi-ne cum te descurci, ce faci, poate iti faci timp ca mi-e dor sa ne povestesti de voi!

OOf, Cati, imi pare tare rau pt tatal tau! stiu f bine ce inseamna asta si ce emotii trebuie sa ai! eu am avut ambii bunici cu asa ceva, bunicul meu a facut 5 accidente vasculare si s-a chinuit vreo 4 ani, dar era mult mai in varsta si la primele si-a revenit ok! sa-i dea Dumnezeu putere tatalui tau sa treaca peste cele 10 zile si sa-si revina ! sanatate multa!
Si tie, fii optimista si gandeste-te la tine si la puiul tau, ca mai ai putin si-l tii in brate! in caz de nasti pana sa ne pregatim, iti urez nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi!
Uite aici pt tine incurajarile de rigoare :

Kla, Denisa, Avalon, ce mai faceti burtici? ati petrecut bine?
Ginger, Delfi, Madalina,Cellu, Aurel_cris, Diana, Ciarli,

Ma bucur ca v-a placut filmuletzul, sper sa mai fim pe faza si-n alte dati!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor, va pupam pe toate si va dorim un an nou foarte fericit si implininiri!!!!!

Pussi, superbe fetitele.

Avalon, si eu sunt de acord cu Pussi in ceea ce priveste triplul test.
Nici eu nu l-am facut, atata vreme cat nu e relevant.

Cati, sanatate multa tatalui tau.

Noi am programat cezariana pe 12 ian, sambata viitoare.

Dar va tinem la curent.

Va pupam,
Ciarli&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

VA DORESC UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!

trebuie neaparat sa citesc din urma ca nu stiu cine ce a scris dar asta e ,recuperez eu acum cand in sfarsit sotul meu a iesit din spital m-am mai linistit si pot sta linistita pe net!

poate imi spuneti daca usoarele dureri de burta la sarcina mea de 15+4 sunt normale aproape in fiecare zi???am zis ca voi merge la urgente sa vad daca e vreo problema dar n-am mai ajuns din cauza problemelor avute de sotul meu.

va pup pe toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput