Gravidute prin FIV (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetele mele dragi am tot citit dar nu am mai scris caci am sotul pe acasa si isi mai cere si el dreptul pe la calculatorEu am intrat in perioada aceea naspa cand bebele apasa pe toate cele si mami are niste durerii....Azi noapte abia am dormit cate putin asa ma doare rau sub sanul stang,imi raspunde asa in spate durerea si sa te ti...nu pot sta culcata mai deloc.Durerile astea sunt insuportabile ca nu trece cu nimic,daca pt contractii mai iei no spa pt aceste dureri e nimic.Pe 3 ianuarie ne prezentam la dr. sa vedem cum stau ca sincer nu am mai stat asa la pat,am tot facut cate ceva prin casa.Sambata am iesit afara sa cumpara cate ceva pentru bubulina,sa vedem patuturi,caruturi........ca sunt reduceri aici....Peste 2 saptamani ne mutam sper la casa noastra,greu mi-a fost frate pe usi straine in situatia mea.Si pe 26 ianuarie vine mama sa ma ajute pe la curatenie in noua casa ,nu stiu cat o sa mai avem timp de redecorat dar sincer aia se face incet incet,important este sa fim sanatosi.Cam atat despre noi nu am mai scris de ceva timp si acum v-am impuiat capul cu ale mele,scuze
31+Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

AVALON ai mare grija de tine fara eforturi cum sti mataluta ca uite aici,despre chisturi ti-am zis ca nu stiu mare lucru ca eu nu am avut
KLA sper din tot sufletul ca nu are nimic grav sotul si este pe calea recuperari,ai mare grija de tine pt voi
PUSSI sunt adorabile printesele tale,a meritat toate sacrificiile,sa creasca mari si frumoase
CIARLI sper ca sunteti bine
ANDICU frumos fecior mai ai,sa fie sanatos
FIRST_CARMEN pup mamica si printisorii..La multi ani...
MEDAMAYA sa ai parte de un an excelent si sa iti realizezi visul cel mai mare ca o mariti din plin
MADA sper ca sunteti bine
GINGER sper ca acum ai acasa amandoi ingerasi,sanatate la toti 3
CATI tu ce mai faci,hai ca urmezi mataluta vad la nastere,sa ne spui cand trebuiesc scoase majoretele
CELLU tu ce mai faci??
ALEXI 22,DENISA,DIANA,IOANACARMENsi la toate -utele
DELFI sper ca ati ajuns acasa cu bine
si la toate mamiculete si ingerasi lor
LA MULTI ANI
31+Bianca Maria
AMR 9 SAPTAMNI....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani!!!Va doresc tuturor un an plin de sanatate si bucuri alaturi de cei dragi.

Madalina 34+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI!!! UN 2008 PLIN DE IMPLINIRI, SANATATE SI FERICIRE LA SI

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

LA MULTI ANI! UN 2008 PLIN DE BEBICI SANATOSI SI DE MAMICI FERICITE!

Va si daca doriti sa va distrati cu Filip, aveti www.youtube.com/watch?v=SJ_iJFQ_V6w" target="_blank">aici un filmuletz cu el in Ajun de Anul Nou!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

[red]LA MULTI ANI FETELOR, UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI SA VI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE[/red]
Am reusit si eu sa intru azi pe net, suntem zombi din cauza somnului, si incercam sa ne acomodam cu programul bebeilor. Ei sunt bine dar eu nu prea am lapte asa ca am trcut serios pe lapte praf . Chiar stie cineva daca pot sa fac laptele praf cu apa plata ca apa mea de la robinet e f calcaroasa si ramine pe bberoane. Invatam impreuna cu ei sa punem pampers, sa mancam pentru ca din spital nu mi s-a spus nimic, nici o indicatie de parca stim totul . Eu sunt bine nu prea m-am refacut pe deplin, am dat jos 16 kg dupa nastere si am probleme cu coloana, ma doare rau un picior, dar sper sa imi revin. Am noroc cu un sot care ma ajuta enorm dar cand va pleca el la servici nu stiu cum va fi. Mai vin mamicile noastre si ne mai ajuta dar mai dau si sfaturi de genul : pe vremea mea copii se infasau, sau sa facem mai cald, dar nu le iau in seama pt ca deocamdata nu ne descurcam singuri asa ca accept orice ajutor si nu comentez prea multe. O sa incerc sa va pun si poze acum ma duc ca le-am facut baita si dorm si poate reusesc sa fac si eu un dus. O sa incer sa citesc si din urma, va pup pe toate, multumim de sustinere si promit ca revin mai des

mona 33 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 4 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Delfi, mult curaj si rabdare, o sa treaca chestia asta cu lipsa somnului, dar e greu in prima luna,mai ales!
Poti folosi linstita apa plata pt lapte praf, nu trebuie s-o fierbi, si cea mai recomandata e Dorna, cea mai saraca in sodiu ( pt rinichii bebeilor).Cat despre coloana, pe mine m-au lasat durerile dupa prima luna, dar dadusem deja jos mai bine de 15 kg.
Sanatate multa la toti 3 si bebei cuminti si mancaciosi!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Heloooooo

Acum mi-am culcat ingerasul asa ca va scriu datele (va scriu doar al doilea nume sa nu mai am surprize):
A. Mihai - data nasteri 14.12.07' - Apgar 9 cm 45 Kg.2.200
C.Grigoriu - idem -----------------Apgar 10 cm 43 Kg 2.000

Grig e acasa si Mihai e inca la spital dar e spre bine,pe sf. saptamanii viitoare v-a veni si el acasa.Sunt obosita dar merita tot stresul ,durerile,spaimele si tot prin ce am trecut.Poze va voi trimite cand v-a fi si Mihai acasa sa nu fac discriminare .
Va pupi pe toate.

Mamica de gemenasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

bUNA FETELOR.
LA MULTI ANI SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR .v PUP CU DRAG PE TOATE MAMICI , BURTICI SI BEBICI.

MEDA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Delfi,Ginger ma bucur ca sunteti bine,abia astept sa vad poze cu luptatorii vostri.
Andicu, bb Filip este un dragut, am ras cu lacrimi de cum adormea el.
Cellu,Cris si celelalte fete ce faceti?Haideti fetelor la semnat condicuta.
Meda

Madalina 34+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput