Gravidute prin FIV (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Ginger00 spune:
Salut fetele mele dragi!
Am intrat doar o clipa sa va transmit Sarbatori fericite si implinirea tuturor dorintelor.Nu am timp deloc ,nici macar pentru mine,am acasa un bebelas dar unul mi-a ramas la spital in incubator pentru problema ce avea ,asteptam sa-si revina,asa ca ma impart intre biberoane din 3 in 3 ore,schimbat scutece si naveta la spital ca sa stau si cu bebe 2.Va pup si va doresc tuturor sanatate si bun venit noilor gravidute,voi mai intra cand am sa pot .
Mamica de gemenasi
ciarli spune:
Fetelor va pupam si noi si va dorim sarbatori fericite!!!!
Bun venit fetelor noi!!!!
Valen, si eu tot no-spa, as spune, petele maronii ar putea fi si de la implantarea embrionilor. Bafta multa!
Ciarli & Co
cellu spune:
AMALIA1 SI ELLA72, BINE ATI VENIT LA ODISEE, SA AVETI SARCINI USOARE SI BB-II SANATOSI, LA TERMEN!
GINGER, iti urez sa te refaci repede si BB-le mic sa fie puternic!
PUSSI, tare as fi vrut sa ne povestesti ceva din momentele unice petrecute cu Tustele tale, dar imi dau seama ca iti este imposibil!
MADALINA, imi place coltisorul Sofiei, eu inca nu l-am decorat pe al BB-ului, sper sa imi vina inspiratia dupa...
Vecinii tai pot spune in perioada asta ca vrei sa le bati la usa cu colindul!
DENISA, imi place urarea! Oare se va indeplini!?
VALEN, asa cum au zis si fetele, toate care am avut probleme cu sangerarea am stat in pat (chestie sfanta!) si am luat tratament de sustinere (progesteron, no spa, gravibinon...)Pana ajunge la dr. asa ar fi cel mai bine sa faca si cumnata ta. Si cum a zis si AUREL CRIS, o asteptam la odisee!
AUREL CRIS, nu am aflat nicio explicatie de ce este asta perioada critica (28-32sapt.), dar in cazul meu si al mamicii pe care o cunosc s-a confirmat. O fi pt ca e luna a 7a, luna in care se nasc prematurii, nu stiu, e o speculatie. Si ca veni vorba de contractii, de cand am intrat in sapt 37 (4zile) le am ca in saptamanile "critice",am aproape toata ziua burta tare. Dar sper eu sa fie d'alea bune, fiziologice!
Acum, ca mi-am incizat amigdalele imi dau seama cat de mult imi alterase starea generala, infectia. Ma simt mult mai bine.
DIANAd, KLA, CIARLI, MEDA, IOANA...
Cellu 36+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
Avalon spune:
Tuturor fivoaselor, mamici sau viitoare mamici vreau sa va urez acum, in zi de sarbatoare: sa aveti parte numai de bucurie, liniste si intelegere, belsug si implinire, sanatate si succese alaturi de toti cei dragi, sarbatori minunate!
CRACIUN FERICIT!
Avalon 7+ fix
andicu spune:
Am reusit sa intru si eu intr-un tarziu, dar din toata inima sa va urez :
CRACIUN FERICIT! si SARBATORI FERICITE! si fie ca NOUL AN sa va aduca burtici mari si bebei sanatosi!
Bun venit noilor gravidutze si sarcini usoare si fara probleme!
Valen, si eu am avut probleme, cauze pot fi multe, dar f putine afecteaza bebele, mai ales in 11 sapt. de sarcina! multe dintre noi am avut decolare de placenta care se rezolva cu supliment de progesteron , no-spa si stat la pat ! ultima conteaza f mult, efort minim si se rezolva! sanatate multa prietenei tale!
Pussi, Ginger, gemeneilor si voua! putere, curaj, fiti optimiste si odihniti-va cat puteti, ca trece! asa cum mi s-a tot spus si mie, primele 2-3 luni sunt mai grele!
Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi
amalia1 spune:
Am reusit sa intru mai tirziu, dar vreau sa urez tuturor gravidutelor CRACIUN FERICIT si un AN NOU CU SANATATE, IMPLINIRI, SARCINI USOARE SI BEBELUSI SANATOSI SI MINCACIOSI
Andicu,Cellu, Ciarli,multumesc pt. urarile de bun venit
Cu drag, Amalia 14+
amalia
denisa73 spune:
Celu,mai sti,poate se implineste,eu am lopata dar banii ii astept...
Valen,cel mai bine e sa mearga la dr la urgente sa nu stea asa,poate are nevoie de progesteron injectabil.
Pupici la fete si sarbatori fericite!
20+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
madalina28 spune:
De luni nu am mai avut net va urez si eu acum Sarbatori fericite si anul care vine sa ne aduca bebei mult asteptati sanatosi!!!
Va pup pe toate fara exceptii!!!
Madalina 33+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
valen spune:
multumesc frumos pt. parerile voastre. Cumnata mea face progesteron injectabil de la inceputul sarcinii, acum i-am dus si niste no spa si se pare ca totul a reintrat in normal. Nu mai are scurgeri si nici dureri de burta iar la dr. va merge in ianuarie.sarbatori fericite tuturor!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
amalia1 spune:
Buna fetelor, stiu ca acum de sarbatori toata lumea e mai ocupata, dar poate gasiti timp sa-mi raspundeti...sint igrijorata pentru ca de cind am intrat in sapt 15 nu mai am stare de greata si rau, dar am dureri de burta cam ca la ciclu dar mai usoare si intepaturi jos citeodata in dreapta, citeodata in stinga. Uneori sint ore intregi, chiar daca stau linistita prin casa. Sigur e bine ca nu e nici o singerare
Am citit tot aici pe site ca durerile abdominale sint normale la inceput si am avut si eu prin sapt 5-9, dar au incetat si am crezut ca aia a fost tot.
Am programare la dr la jumatatea lui ian si nu stiu ce sa fac pina atunci daca continua.
Deci sa n-o mai lungesc, stiu ca nu tote sarcinile sint la fel, dar mai simte cineva asa disconfort, intepaturi?
tuturor viitoarelor mamici si sarcini usoare in continuare
14+
amalia