Mamici de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
danam27 spune:
O sarcina usoara va urez viitoarelor mamici!Sunt o noua graviduta si vreau sa ma alatur voua.Am 5 sapt+ si vreau sa va spun ca ma simt bine,nu am greturi,varsaturi daecat pota de mancare,dar nu e o problema la cele 47kg.Singura problema pe care o am sunt durerele pe care le am numai in timpul somnului
si sper sa nu fie ceva grav,pt ca vineri ma duc la control si sa aflu ce este.Puteti sa ma inregistrati si pe mine DN 17-01-1981,UM 01-11-2007,DPN 08-08-2008
madina71 spune:
Poate sa imi spuna cineva daca pot sa iau comprimate Ca=Magneziu in sarcina? Am lipsa de calciu si nu stiu cu magneziul ala daca e binbe, pot sa iau...am niste comprimate de la Amway si as vrea sa le iau pe alea, sa nu mai cumpar altele...O fi OK?
Utrogestan si nospa se dau compensat pt gravide?
8 sapt. si
Adrian (20.01.2007)
vias spune:
...buna dragalaselor, va multumesc ca nu ma-ti uitat..eu deocamdata ma odihnesc...sper ca sunt ok...ma dor sanii, hemoragie nu am mai avut si au inceput sa revina si greturile)...deci e bine...bebele..![]()
...azi va trebui sa ajung la medicul de familie ca sa-mi prelungeasca concediul medicaal...si numai joi voi merge la consult la ginecolog...mi-am facut programare la clinica EVA...sunt curioasa sa vad cum e si acolo..
...sa stiti ca am citit tot ce ati scris...suntem atatea
...ca inca nu am retinut numele la toate...dar promit sa le invat....
Sper sa-mi treaca greturile astea....ca-mi fac vciata amara...si aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...daca stiti un spital de nebuni..pls!!!!!!...vreau sa o internez pe soacra-mea...CA NU O MAI SUPORT!!!!!!...SI_MI FACE ZILE FRIPTE!!!!!!!!!!!
...cred ca 60% din probloemele mele se datoreaza ei....reaua!!!
...va pup...si mai vb..![]()
pustai
ponei spune:
Buna fetele,
Multumesc Mada ca sunt in listuta.
Am si eu o intrebare pt fetele care ia utrogestan intravaginal, eu iau 2 dimineata si 2 seara, stau in pat dupa ce le iau aproximativ o ora dar dupa ce ma ridic tot curge pastiluta, la fel se intampla si la voi? Isi mai face oare efectul? Sau ce faceti voi? Poate gresesc eu.
Apropo de visat, eu visez de cand am ramas insarcinata incontinuu, mai ales visez ca am baietel (asta imi doresc), iar intr-o seara am visat ca am nascut 2 baietei.
bujo spune:
Irinuca esti luna 2-a de sarcina adik asta e varsta embrionului, iar a 3-a luna pt ca se ia in considerare data ultimului CM. Nu va stresati si calculati dupa o singura metoda ca sa nu va incurcati, de preferabil dupa data ultimului CM ca asa calculeaza si medicii.
bujo
8+
album de nunta
bujo spune:
Cami nu vrei sa-mi dai si mie adresa ta de mess daca ai? Mai schimbam impresii despre doctori.
bujo
8+
album de nunta
ponei spune:
Fetele spuneti-mi si mie cine mai e la Dr. Tutu si ce va dat voua sa luati?
Ce tratament faceti sau ce pastilute luati?
La cate saptamani va-ti dus la ecografie?
maryb spune:
ponei, astazi parca ziceai ca mai faci un test de sange ??? l-ai facut ???
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
boticelina spune:
Cum se calculeaza lunile de sarcina (furat dintr-un subiect mai vechi de aici de pe DC)
1-5 sapt =1 luna
6-9 sapt =2 luni
10-13 sapt =3 luni
14-18 sapt =4 luni
19-22 sapt =5 luni
23-27 sapt =6 luni
28-31 sapt =7 luni
32-36 sapt =8 luni
37-40 sapt =9 luni
Monica
si gargaritza 9+
"If you are unware of your choices, then you have none"
bubuleana spune:
mona: merci
sunt linistita doar ca vroiam sa aflu mai multe info despre fibroamele astea care se pare ca sunt f intalnite in sarcina...
man: asa cred ca si eu ca putem duce sarcinile la capat cu bine cu tot cu fibroame. Vroiam sa te intreb: magneziu influenteaza cu ceva sarcina/fibromul??
Oricum multam' fain! 
bubuleana
8+