Mamici de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
motanik spune:
Salutare la burtici!
Ma primiti si pe mine? Nu stim sigur cand avem dpn pt ca ultimul cm l-am avut in 10 august si mereu a fost tare dereglat; am si ovare polichistice, incepusem metforminul pe 24 octombrie si pe 4 luna asta am facut un test, apoi al doilea, al treilea, al patrulea si al cincilea, toate pozitive, am facut si la spital sa confirmam si acum astept programarea la ecograf la spital.
Intre timp insa am facut un ecograf la privat si nu s-a vazut decat sacul gestational iar sonografa a spus ca sunt cam 5 saptamani, desi nu am vazut embrionul. Mergand pe mana ei, o sa avem si noi un bebe la inceputul lui august.
Pana mai am vesti, sper sa ma primiti printre voi si sa avem toate bebei sanatosi si sarcini cat mai usoare!
Cum stati cu greturile? Eu pana acum nu am vomat decat o data, dar mi-e greata in fiecare zi cam toata ziua, rar cand ma simt ok. Mai e cineva in situatia mea?
Pupiciosi 
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
ponei spune:
Maryb trebuia sa fac azi dimineata la 8 ca sa am raspunsul tot azi, dar nu am putut sa ma trezesc si acum imi astept sotul sa vina sa ma ia si o sa am raspunsul maine dupa-amiaza.
Bebelul este foarte somnoros, dorm foarte mult, si dimineata si dupa-amiaza si noaptea.
Maine am sa iti spun ce valoare mi-a iesit
maryb spune:
hei motanik.....ia uite unde ne intalnim noi....bine ai venit si FELICITARI !!! si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. 
ponei, astept sa-mi spui 
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
mcoca spune:
Apropos de vise, si eu am cosmare :((. Azi noapte a fost unu dublu : o data am visat ca am pierdut bebele, m-am trezit si apoi am visat ca sangeram, dar el era bine. Oribil. M-am trezit toata transpirata si moarta de oboseala.
Pentru fetele cate se intreaba ce pastile sa ia, de ce nu intrebati medicul vostru? Cred ca el e cel mai in masura sa va rapunda la intrebarea asta, in functie de antecedentele fiecareia.
_
Vicky
11+
turturica spune:
Va multumesc de primire, sint tare bucuroasa sa fac parte din grupul asta. Chiar daca deocamdata nu inteleg toate discutiile, sinteti mai avansate cu sarcina. Insa sper sa profit de treaba asta si sa pun o gramada de intrebari.
motanik, bine ai venit, si eu sint nou-venita pe aici, asa ca putem schimba impresii de proaspat gravidute. Tu ai deja greturi? Eu nu simt nimic, n-am nici un simptom de sarcina, nu stiu cit de normal o fi, insa m-as bucura daca n-as avea greturi deloc.
In schimb sint asa de bucuroasa, imi vine sa topai prin birou de fericire. Astept copilul asta de aproape 2 ani, ca nici nu-mi vine sa cred ca a venit.
bubuleana, ce bine-mi pare sa te intilnesc aici, doar ne stim de la aspirante de atita vreme. Cum te simti, ai greturi? La voi cum s-a intimplat? La noi s-a intimplat pur si simplu, nu ca m-as fi deconectat eu sau nestresat, am incercat la fel cum am incercat in fiecare luna. Doar ca de data asta a fost bine. Si o sa fie bine in continuare pt toata lumea, o sa vezi. Nu fii ingrijorata legat de fibrom.
crisarh spune:
Si eu zic ca tre sa asculti de medicul tau, iar fiecare medic e diferitPrima doctorita la care am fost mi-a dat centrum materna, iar a doua oara am mers la Ion Ionutz, el nici nu m-a intrebat daca iau sau nu vitamine si nici nu a zis sa iau. Am terminat vitaminele si gata nu mai iau. Daca imi zice sa mai iau o sa mai iau daca nu, nuJoi la 5 merg la merg la control, joi se incheie si cele 12 saptamani de la ultimul CM. Data trecuta m-a intrebat daca fac triplu test, deci acum ii dau raspunsul si voi face triplu test, nu stiu in ce consta aceasta analiza. A facut cineva triplu test? Cum se face?Mai este cineva la Ion Ionut? A fost cineva? Am auzit pareri numai de bine, asa o fi?
11+DPN 26iun-iul 2008
motanik spune:
Maryb, ce surpriza! Nu am verificat lista burticilor, am intrat direct sa postez, ma bucur tare mult pt tine! Se pare ca avem cam aceeasi perioada, si eu tot vreo 5 saptamani as avea dar o sa fiu sigura in maxim 2 saptamani.
Turturica, si eu tot de 2 ani asteptam barza. A fost pt prima oara in astai 2 ani cand nu ma asteptam deloc, dupa ce luna de luna calculam, socoteam :) acum pur si simplu s-a intamplat o minune. La mine greata a fost primul semn ca ar trebui sa imi fac un test. Al doilea...as manca acrituri tot timpul si cu orice.
Am pierdut 2 kg pana una alta caci nu prea am chef de mancare datorita greturilor.
Mcoca, mananci seara inainte sa te culci? Stiu ca un raspuns la cosmar poate fi asta.
In orice caz, te sfatuiesc ce am fost sfatuita si eu, sa fii mereu pozitiva si sa te gandesti mereu ca ai in burtica un bebe sanatos si frumos si nimic rau nu se poate intampla.
Fetelor, eu iau Pregnacare care contine doza recomandata de acid folic plus 17 vitamine.
Crema nu m-am gandit inca sa incep sa folosecs, poate mai tarziu.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
maryb spune:
motanik, eu inca nu m-am trecut pe listuta. joi merg din nou la dr. ca prima data nu s-a vazut mai nimic la eco si daca este totul ok, vineri ma trec si eu pe listuta de august. ![]()
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
motanik spune:
quote:
Originally posted by maryb
motanik, eu inca nu m-am trecut pe listuta. joi merg din nou la dr. ca prima data nu s-a vazut mai nimic la eco si daca este totul ok, vineri ma trec si eu pe listuta de august.
maryb5+ cu
mic
comoara mea
Succes! Nici la mine nu s-a vazut nimic dar se pare ca e normal la doar 4-5 saptamani. Hai sa vii cu dpn!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
ponei spune:
Pai si eu am 5 saptamani azi fix fac 5 saptamani, asa ca toate suntem cu burtici mici sau apoximativ toate si ne putem sfatui toate una pe cealalta 
Turturica ai facut ecografie? Stiu ca tu esti la Tutu nu?