Mamici de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
maryb spune:
bujo, dara_d,
multumesc pentru raspunsuri....si eu visez de obicei des, dar nu ca acum in fiecare noapte si tot felul de chestii....
dara_d, iti tin pumnii pentru azi la consult, iti doresc sa ne aduci vesti bune. 
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
maryb spune:
Annababy, nici nu-mi mai aduc aminte dimineata ce am visat, decat foarte putin ca la cate visez intr-o singura noapteeee.....si nu sunt numai vise frumoase...
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
AnnaBaby spune:
Fetelor mai stiti ceva de Camy pus? Ieri nu avea vesti foarte bune. Sa speram ca se simte bine si sta cuminte acasa in patut.
Anna
8+
AMR 32
vinebarza
poze
adriana_mihnea spune:
Buna, fetele!
N-am cautat pana acum subiectul mamicilor de iulie 2008, dar azi mi-au cazut ochii pe Odiseea sarcinii si v-am gasit.
Eu sunt in 7 saptamani cu al doilea bebe si deocamdata am tot felul de probleme, diagnosticul fiind disgravidie emetizanta, alaturi de iminenta de avort.
Nu m-am speriat deocamdata pentru ca asa am avut si la Mihnea, dar ma deranjeaza niste scurgeri maronii care n-au ce cauta.
Maine merg la dr. sa-mi faca o echografie transvaginala sa vada ce plan de bataie aplica in continuare.
Am avut un hematom, am luat utrogestan, dar l-am intrerupt, neintelegand bine ce mi-a zis dr. si n-am facut bine...
Sa vedem ziua de maine...
Am greturi la greu, stari de voma si dureri de cap. Ce mai, naspa...
Va pup si sarcina usoara!
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
anaxena spune:
si eu visam inainte..dar acum visele sunt foarte reale si foarte ciudate...adiq azi visez scene erotice si maine crime...si sunt prea reale..plang ma zbat,nu realizez ca e un vis,iar cand ma trezesc si-l vad pe sotul langa mine ma linishtesc complet
cand va vad ca aveti greturi,nu pot sa nu ma intreb oare sarcina mea merge bine ca a trecut ceva timp de cand nu l-am mai vazut pe bb..adiq vreo 2sapt si 4 zile
sunt curioasa cate mergem pe 21 la echo
o sa fie o zi tare plina atunci
si apropo de echo eu o fac la Iosup dar nu mi-a zis nimeni sa vin bauta apa sa nu...ce stiti...dr mea de aici niciodata nu mi-a specificat acest lucru
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
irinuca_81 spune:
Buna fetelor,
hai ca nu mai inteleg nici eu cum e cu numaratorile astea...
Deci...eu daca am 9 saptamani si 5 zile sunt deja in luna a treia? Eu credeam ca deabia la 12 saptamani intri in luna a treia de sarcina
Mai am si o carte acasa care m-a ametit de tot...la inceputul capitolului despre a noua saptamana scrie:"a 9-a saptamana de la prima zi a ultimei menstruatii/ a 7-a spatamana de la fecundare/a 3-a luna (lunara)/a 2-a luna de sarcina"
Eu una sunt chiar pierduta ![]()
bebe
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by irinuca_81
Buna fetelor,
hai ca nu mai inteleg nici eu cum e cu numaratorile astea...Deci...eu daca am 9 saptamani si 5 zile sunt deja in luna a treia? Eu credeam ca deabia la 12 saptamani intri in luna a treia de sarcina
Mai am si o carte acasa care m-a ametit de tot...la inceputul capitolului despre a noua saptamana scrie:"a 9-a saptamana de la prima zi a ultimei menstruatii/ a 7-a spatamana de la fecundare/a 3-a luna (lunara)/a 2-a luna de sarcina"
Eu una sunt chiar pierduta
bebe
buna
hai ca incerc sa iti explic eu. pt ca se "presupune" ca ovulatia la un ciclu normal de 28 de zile apare in ziua a 14-a si ca atunci are loc fecundatia, sarcina atunci incepe, dar pt ca nu toate femeile au un cilcu de 28 de zile si pt ca ovulatia difera de la femeie la femeie se calculeaza sarcina incepand cu prima zi a ciclului.asta pt a se putea calcula data estimativa a nasterii. de asta scrie "a 9-a saptamana de la prima zi a ultimei menstruatii/ a 7-a spatamana de la fecundare deci tu acuma ai 2 luni incheiate!!
DANA DRAGUTA ESTI BINE?? CUM MERGE SARCINA???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
irinuca_81 spune:
Mersi mult bb_yasmi pt lamuriri 
Si...
mai am o intrebare: la cate saptamani intri in luna a treia?
Pupici 
Irina
9+
bebe
AnnaBaby spune:
Calculul saptamanilor e usor de inteles, al lunilor e mai complicat.
Irinuca la 9+ eu cred ca ai intrat deja in luna a treia. Ai 2 luni implinite si esti in cursul celei de a treia.
Anna
8+
AMR 32
vinebarza
poze
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by irinuca_81
Mersi mult bb_yasmi pt lamuriri
Si...mai am o intrebare: la cate saptamani intri in luna a treia?
Pupici
Irina9+
bebe
dupa parerea mea ai 2 luni incheiate si acuma ai intrat in luna a treia!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007