Mamici de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BUBULEANA,stai linistita,mai sunt fete care au avut fibroame in sarcina si au dus sarcina la bun sfarsit!
MIKICRIS,cel mai bine e sa mergi cu rezultatul analizelor la med de familie sau la dr care iti urmareste sarcina.oricum,in sarcina,multe analize ies modificate...nu ti face griji.sanatate multa!
DANA,CE MAI FACI?MAI DA NE UN SEMN SA STIM CA ESTI BINE!PUPICI/
IRDA,TU?cum te mai simti?
KLA,Sper sa fii uitat de suparare si sa ne mai scrii.
CAMI PUS,CUM TE MAI SIMTI?
MADINA,FELICITARI PT INIMIOARA LUI BEBE!
bebe al meu misca intruna,ma gandesc oare o fi normal?ieri am intrat putin in panica pt ca am avut lucrari si m am tot plimbat printre copii pt ca nu suport sa copieze si apoi am avut o durere de burta de am crezut ca iar patesc ceva nasol.cred ca n o sa mai fac exces de zel,pt ca imp acum nu i decat bebe din burtica si bineinteles,familia mea,in frunte cu crisul meu cel cu rautate in fundulet.
maine am programare la eco de morfologie fetala,sa mi tineti pumnii!
asta seara merg la ziua de nastere a 2 fratiori gemeni,mamica lor si cu mine am fost gravide in aceeasi perioada,ea a nascut cu 3 saptamani mai devreme decat mine...nu mi vine sa cred ca mai e putin si cris va implini 3 ani...parca mai ieri eram insarcinata cu el..
AVETI GRIJA DE VOI!12+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata la piersicute,

In primul rand bun venit noilor mamicute, sarcina usoara si prunci sanatosi si voiosi.

am venit sa va salutam si noi si sa va uram o zi faina. La noi a inceput sa ninga.

Eu ma lupt cu greturile si voma dar vorba Madinei trec ele si acestea.

madina ma bucur foarte tare ca esti bine si ca te-ai linistit. Voma de aseara poate fii si rezultatul unor emotii pe care pe parcursul zilei nu le-ai subestimat cat is de puternice

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Multumesc fetelor! Tare bine ca exista forumul asta in care ma simt intre prietene!

8 sapt. si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Bubuleana incearca sa nu te mai gandesti la mioame. Nu face efort mare, mergi la medic cat de des trebuie sa le monitorizeze atent dar altfel incearca sa le ignori cumva. La ultima masuratoare, pe 20 noiemnrie, miomul meu avea 7 pe 5.5 asa pe lungime, latime cum masoara ei. La primul copil avea 5.5 pe 5 cam asa. A mai crescut in timpul sarcinii. Si de obicei creste in timpul sarcinii ceea ce medicii spun ca-i de dorit ca altfel poate nu lasa uterul sa creasca. Cu toate acestea eu is optimista ca voi putea duce si aceasta sarcina la bun sfarsit. o sa iau iar magneziu la greu si o scot eu la capat. Oricum singurul tratement eficient impotriva lor este numai operatia din pacate. Eu am incercat ceva tratamente naturiste acum ceva timp dar degeaba.

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine cum calculez cand se termina o luna si incepe alta. Pur si simplu de la data um adaug cate o luna? Pentru ca asta ar insemna ca maine intru in luna a treia. Dupa numarul saptamanilor, daca e sa calculez generic o luna de 4 saptamani, ies 10 luni in loc de 9 in total. Deci nu e bine.

Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pai tocmai ca nu calculezi generic la 4 sapt. O luna are 30 zile nu 28. Alea 2 zile de la fiecare luna adunata dau exact 2 sapt in plus la socoteala. Plus inca 2 de la utimul CM la ovulatie sunt exact 10 luni in total.
Deci in ziua cand ai implinit 8 sapt, intri in luna a treia desi nu mai adaugi alea 2 zile in plus. Sper ca ai inteles.

bujo 8+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fetele, am si eu o intrebare....eu de cand am aflat ca sunt insarcinata visez in fiecare noapte cate ceva....dar visez toata noaptea....e normal ??? vi se intampla si voua ?

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maryb e posibil sa fie pt ca esti mai emotionata. hormonii influenteaza starea psihica si implicit visele. Dar nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. Eu visez tot timpul, cu sau fara bb in burtik

bujo 8+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bujo multumesc de incurajari ayi la 14 merg la medic la consult dar mi-a spus de la telefeon ca imi da no -spa si repaus la pat.
Caprioara sper sa fie ok o sa scriu dupa ce vin de la doctor.
va pup si multumesc de raspunsuri.
mary b sa stii ca si eu visez in fiecare noapte si numai tampenii dar am citit ca este normal.

9+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb atat timp cat sunt vise frumoase, nu poti decat sa te bucuri de ele. In definitiv e frumos sa visezi!!

Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze

Mergi la inceput