Mamici de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza fetelor!

si multa sanatate celor cu infectii urinare!Sa va treaca repede!

iriss77, nici eu nu mi-am facut inca analizele, la ecograf am fost saptamana trecuta sa-i spun mai mult dr meu ca imi este greataaa si sa-mi dea sa fac analizele dar inca nu le-am facut, sper ca pe maine dimineazta sa pot merge sa le fac.E ceva mai complicat ca daca nu reusesc sa rezolv problema inainte de ora 8 trebuie sa-mi iau liber de la munca si asta este cam nasol....
In fine.

Eu ma simt mai bine, parca nu imi mai este asa de rau, incet incet pot zice ca merg spre bine si nadajduiesc ca in 2-3 saptamani sa uit de greatza si sa ma pot ocupa linistita de Stefan care nu prea poate intelege de ce mamii leneveste pe pat si nu fuge cu el prin casa...

O zi buna tuturor si sa auzim de bine!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna gravidute dragi imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum dar nu am avut cum mult de lucru la birou si nu a functionat net-ul. Acum va citesc sa vad ce s-a mai intamplat ,am observat ca suntem mai multe gravidute si le salut pe cele noi, dar in aceeasi masura si pe cele vechi.
Eu joia acum peste 1 zi , fac 10 saptamani de sarcina . Saptamana viitoare ma duc la control si pe 27 decembrie, fix la 12 saptamani ma duc la a 2 -a ecografie ,abia astept sa il vad pe bebe iar.
Nu am avut probleme cu greturile,nu am vomat,cred ca am luat cam 1,5 kg si am mari probleme cu constipatia nu stiu ce sa mai mananc ca sa rezolv acesta problema .Iau utrogestan 2 pe zi ,acid folic 2 pe zi si ar trebui sa iau si elevit dar mai astept un pic si o sa il iau ca ma gandesc ca iau prea multe odata.
Acum nu stiu ce sa cred ,poate ma lamuriti voi azi noapte m-am trezit ca ma durea burta ,apoi mi-a trecut si am adormit,a poi de dimineata iar la luat un pic,m-a lasat iar iar cand am ajuns la birou iar ma luat un pic si iar m-a lasat.Este asa o mica durere ca si cand as avea febra musculara si cu ceva intepaturi,dar nu tare. Nu am nici o scurgere roz,maro sau rosie,nu am avut de cand am aramas insarcinata nici o secretie asa culorile astea.Am cititca e normal, ca pot fi dureri pentru ca se mareste uterul si ligamentele se intind mai ales la prima sarcina cum este la mine.Sper sa nu am probleme cu bebe ,oricum saptamana viitoare ma duc la medic.
Voi ce parere aveti de durerile astea ????va rog astept un raspuns si incurajari de la voi ca este totul ok.
Va pup pe toate.

9+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Cu riscul de a repeta subiecte discutate, va rog tare mult sa-mi spuneti la cite sapt se face masurarea pliului nucal si tripul test?

Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze

Draga mea, pe mine m-a chemat dr la triplu test, cand o sa-mi faca si morfologia fetala si o sa masoare si pliul nucal pe data de 4 ianuarie 2008 adica la .....13 saptamani....atat o sa am atunci.

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Buna, fetelor, imi permiteti si mie sa ma inscriu in clubul mamicilor de iulie-august? Am 2 teste pozitive, inca nu imi vine sa cred ca mi se intimpla mie asa ceva, aproape pierdusem orice speranta. Astept de atita vreme sa vad 2 liniute, incit nu pot realiza ca e chiar adevarat.
Oricum, sa va dau detaliile ca sa ma puteti pune pe lista:
ultimul ciclu: 9 nov,
DPN: 15 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neata burticute dragi.
Turturica bine ai venit si sarcina usoara.
Fetele cu infectie urinara, daca va da medicul antibiotic luati-l ca e mai bine decat sa urce la rinichi infectia si sa faceti complicatii. Si cu siguranta o sa va dea ceva compatibil cu sarcina.
Sumarul de urina nu e acelasi lucru cu urocultura. Eu le-am facut pe amandoua si eu va recomand sa le duceti pe amandoua in recipiente sterile ca sa nu apara erori la rezultat. Gasiti flacoane de urina la farmacie si costa 1 leu.
Mikycris si eu tind sa cred ca e vb de anemie dar cel mai bine vb cu doctorul si iti spune el sigur. Nu te ingrijora ca e normal in sarcina sa ti se imputineze resursele de vitamine pt ca mai fura bb din ele.
Violeta saracuta de tine. Stiu ca e groaznic cu greata asta permanenta ca am avut-o si eu 2 sapt. Pe mine nici noaptea nu ma lasa. Apoi dupa 2 sapt s-au oprit brusc. Eu cred ca a fost si o reactie a bilei tot din cauza hormonilor de sarcina. Acum ma descurc cu greturile mele de seara ca la mine nu-s matinale. Mai dau cate putin la boboci dar nu foarte des. Iti doresc din suflet sa se rareasca si la tine dar daca nu se intampla asta anunta medicul. Din pacate nu-ti da nimic decat in caz de dezhidratare ca am intrebat si eu cand mi-a fost foarte rau. Oricum azi ziceai ca mergi la medic, spune-i si de greata.
Dara dureri am avut si eu cateva zile zilnic si destul de puternice. M-am cam panicat si am fost la medic dar bb era ok. Sunt normale durerile si poti lua cate un no-spa si incearca sa te odihnesti cat mai mult. Eu dupa cateva zile de concediu in care am stat mai mult in pat nu mai am dureri decat ff rar.

bujo 8+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata fetelor. Va doresc o zi frumoasa si plina de vesti bune.
Imi pare rau pt cele care au probleme cu infectiile urinare, se pare ca e foarte usor sa capeti asa ceva mai ales in timpul sarcinii. Sanatate multa tuturor!
Turturica bine ai venit in randul dutzelor, povesteste-ne mai multe despre tine.
Bubuleana intr-adevar una calda una rece. Imi pare rau ca bucuria de a-l vedea pe bebe a fost umbrita de vestea rea cu fibromul. Sper totusi ca nu e ceva foarte grav. Prea multe amanunte nu stiu despre problema asta dar am impresia ca mai vorbea cineva despre asta. Imi cer scuze ca nu mai stiu despre cine este vorba, oricum o dutza aflata la a doua sarcina. Stiu ca spunea ca nu a avut nici un fel de probleme.
Violeta mtm tinem pumnii azi, sa vii cu vesti bune de la .
iriss27 sincera sa fiu nu cred ca acidul folic poate provoca obezitate. Si chiar daca ar fi asa oricum cred ca beneficiile sunt mai multe decat efectele adverse.

Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Buna fetelor!
Am fost la dr si m-am mai linistit!
Mi-a facut eco transvaginala, eu i-am zis de chist si s-a uitat dar nu a vrut sa imi zica : "Fugi de-aici cu chistul, stai linistita!", asa mi-a zis, dr meu e un tip care nu te baga in sperieti aiurea, ma gandesc ca daca era ceva naspa imi spunea, asa ca m-am linistit...Bebe e bine, ii batea inimioara, insa mi-a zis sa fac efort moderat, sa iau 2 utrogestan pe zi, nospa la pranz si elevit...

Nu mai sunt asa de ingrijorata....
O avea DD grija si de noi!
Asa ca vreau si eu in listuta:
DN: 03.03.1971
UM: 11.10.2007
DPN: 17.07.2007

Fetelor cu mici probleme gen infectii urinare, greturi, raceli, or sa treaca toate si o sa fie bine, o sa vedeti!
Apropos: am vomat si eu aseara, nu stiu de ce fiindca nu mi s-a mai intamplat, nu am greturi, poate doar o usoara senzatie cateodata...cred ca de oboseala...

Pupici !

8 sapt. si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

turturica: wow, ce SUPRIZA!!! FELICITARI!!!!
cat ma bucur ca esti gravii!!! ce frumos!!! cum s-a intamplat?

annababy, mada: multumesc frumos!!

bubuleana
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele, am revenit si eu dupa examene. In sfarsit acum pot sa ma bucur de sarcina, de sarbatori, de cadouri, de beculete colorate si globulete, fara sa ma mai stresez .

Fetele bolnavioare, multa sanatate!

Dara, eu fac miercuri (maine adica) 10 saptamani si pot spune ca si pe mine azi noapte si acum ma doare burtica ca pe tine. Sper ca este normal.

Jjovana, eu merg la 14 saptamani la eco cu pliul nucal, adica pe 8 ianuarie, la Dr Iosup. Cand am sunat sa ma programez am intrebat cand sa vin si a zis doamna de la prpgramari ca el recomanda la 14 saptamani, deci m-am conformat. Si mi-a mai zis sa beau cel putin 2 litrii de lichid pe zi incepand cel putin cu 2 saptamani inainte de eco, ca altfel o sa ma certe doctorul, ca cica isi da el seama dupa nu stiu ce cand nu te hidratezi destul si se supara.

Turturica si alte mamici noi, bine ati venit!

Eu nu am timp acum sa citesc din urma asa ca am citit doar pagina asta. Din acest motiv sa nu se supere fetele carora nu le-am adresat nici un cuvant pe mine, da? Va dau la toate cate un .

Acum fug la treaba, ca am multe de facut azi la birou. Poate in pauza de masa sa mai gasesc un pic de timp sa recuperez.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BUBULEANA,stai linistita,mai sunt fete care au avut fibroame in sarcina si au dus sarcina la bun sfarsit!
MIKICRIS,cel mai bine e sa mergi cu rezultatul analizelor la med de familie sau la dr care iti urmareste sarcina.oricum,in sarcina,multe analize ies modificate...nu ti face griji.sanatate multa!
DANA,CE MAI FACI?MAI DA NE UN SEMN SA STIM CA ESTI BINE!PUPICI/
IRDA,TU?cum te mai simti?
KLA,Sper sa fii uitat de suparare si sa ne mai scrii.
CAMI PUS,CUM TE MAI SIMTI?
MADINA,FELICITARI PT INIMIOARA LUI BEBE!
bebe al meu misca intruna,ma gandesc oare o fi normal?ieri am intrat putin in panica pt ca am avut lucrari si m am tot plimbat printre copii pt ca nu suport sa copieze si apoi am avut o durere de burta de am crezut ca iar patesc ceva nasol.cred ca n o sa mai fac exces de zel,pt ca imp acum nu i decat bebe din burtica si bineinteles,familia mea,in frunte cu crisul meu cel cu rautate in fundulet.
maine am programare la eco de morfologie fetala,sa mi tineti pumnii!
asta seara merg la ziua de nastere a 2 fratiori gemeni,mamica lor si cu mine am fost gravide in aceeasi perioada,ea a nascut cu 3 saptamani mai devreme decat mine...nu mi vine sa cred ca mai e putin si cris va implini 3 ani...parca mai ieri eram insarcinata cu el..
AVETI GRIJA DE VOI!

Mami de Cris 12+

Poze Cris

Mergi la inceput