Mamici de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
MIKYCRIS spune:
ICAZANGIU,scuze,sant putin cam somnoroasa pt ca nu am dormit mai deloc!,deci,tu ai facut dublu test la el?ai fost recomandata sa inteleg?eu daca merg de capul meu fara recomandare crezi ca ma primeste?
11+
MIKYCRIS
MissJJ spune:
Buna fetele!
In sf am terminat de citit ce ati scris, harnicutze mai sunteti.
Bun venit fetelor noi pupici multi sarcina usoara si bebe sanatos si papacios, acusi merg sa va trec in listutza.
Motanik hello, hello. Ce faci draga mea? Ma bucur ca ni te-ai alaturat. Pupici si sa fie totul bine.
Turturica aici se zice ca sport nu prea e bine sa faci ma refer nu efort sustinut yoga si pilates sunt ok daca usnt adaptate pt gravidutza asa am inteles eu de pe aici. Oricum mie la cat de rau mi-a fost si sarcina asta si sarcina trecuta numai sport nu mi-a mai trebuit.
Anaxena de vopsit este ok dupa prim trim care prim trim inseamna primele 3 luni. Eu si sarcina trecuta m-am vopsit si nu am vaut nimic am avut grija sa fie aerisita camera si sa nu inhalez prea mult miros de amoniac din ala de la vopsea si cam atata. Acuma vreau sa ma vopsesc inainte sa merg in ro dar am sa o fac cu vopsea din aia semi permanenta care eventual se duce fara amoniac, mai mult ca sa uniformizez culoarea din par ca deja is ca zebra.
Irda sper ca esti ok acuma ai grija cu efortul si cu toate astea ca nu e bine.
Ai grija de tine.
Mona si tu la fel stai cat mai cumintica sa fie totul ok.
Restul de fete pupici multi nu am reusit sa retin ce a zis toata lumea ca erau 12 pagini scrise de cand am intrat eu ultima oara.
Eu am fost ieri la medic la ginecolog si am mers cu autobuzul o ora am zis ca mor totul a fost bine pana la intoarcere cand mi s-a facut un rau si o greata noroc ca aveam o punga la mine in rucsac si uite asa am dat eu la rate in autobuz apoi cand am coborat am mai patit-o de vreo doua ori prin parc in drum spre casa si ieri am mancat numai cateva boabe se strgure o zi oribila a venit Flo mai devreme de la servici ca nu eram in stare nici sa ma duc la baie de rau ce imi era. Acuma parca ma simt mai binisor nu minunat dar oricum. Si aseara la 7 eu m-am pus la nani ca eram prea obosita dupa ziua de ieri.
La ginecolog a fost ok a zis ca arata mai bine zona si ca sigur am iarasi bacterial vaginosa a luat o proba astept rezultatele mi-a dat o crema sa folosesc si ne mai vedem la 20 de sapt sa vada cum sta problema daca e ok sau nu. Deci e ok momentan.
Ok cam atata despre ieri fug sa trec fetele noi pe listutza si apoi sa vad daca reusesc sa pap niste paine prajita am avut o tentativa de covrigei dim si nu am reusit sa inchit nici o gura mai incerc niste paine prajita si niste fructe poate poate.
Aaa ca mi-am adus aminte nu va mai agitati cu dimensiunile ca nu e nimic exact sunt numai estimari aici nici nu iti zice nimic despre asta ca nu e nimic sigur. Ca si la kg mai acusi o sa va zica medicii ca are ba 2,5 ba 3 ba nu stiu cat si nu se potriveste asa ca nu va bazati pe ele. Asta stiu de la fetele de la odiseea trecuta ca le-a innebunit cu masuratori si dimensiuni si cand au nascut nu se potriveau deloc ce le-a zis la eco cu cat avea bebe, asta de pe o zi pe alta.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
lcazangiu spune:
eu nu am facut dublu test la el, chiar el mi-a zis ca nu este adeptul acestui dublu test, voi face direct triplu test pe 16.01 (acum m-am prg la Centrul Medical Unirea), nu am fost recomandata, pur si simplu am facut rost de nr lui de telefon de la o fosta pacienta de a lui (prietena mea) si l-am sunat si i-am spus ca am vrea sa ne fie dct nostru pe parcusul sarcinii si atunci el a zis ok si ne-a chemat mai prima oara la spital!
daca vrei iti dau si tie nr lui de telefon!
Lori
12+
motanik spune:
Neatza fetelor!
Cum va simtiti?
Eu mi-am inceput ziua cu wc-ul in brate, e a doua oara cand ma chinui sa vomit dar pe stomacul gol e cam greu...in rest greata tot timpul, am si slabit 2 kg ca nu am pofta de mancare si mananc doar ca trebuie.
Nati, nu sunt din Tulcea, sunt din Pucioasa, langa Targoviste dar de 3 ani jumate traiesc in Londra. Tu cate saptamani ai?
Despre vopsit, si eu discutam chiar ieri cu mama despre asta ca mi-a luat vopseaua mea de la coafor sa mi-o aduca de sarbatori cand vine la mine si stiu ca parerile sunt impartite.
Apropo de asta, eu aveam probleme cu mijlocul si acum au revenit, dar am citit pe prospectele la diclofenac si fastum gel ca este contraindicat in utlimul trimestru de sarcina si de evitat in primele 2, decat daca este urgenta mare poate fi folosit. Voi aveti pb cu durerile de mijloc?
Pupici la samburei, abia astept sa am si eu vesti despre al meu. 
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
MissJJ spune:
Fetele noi sunteti pe listutza.
Iriss am modificat si la tine.
Cristina26 bine ai venit daca ne poti da datele sa te trecem pe listutza: Data nasterii, data ultimului ciclu si data probabila a nasterii.
Motanik si eu tot cu greata ieri mi-a fost f rau si vad ca azi continua de unde ma lasase parca zilele trecute deci nimic nu e sigur.
E tare nasol vb ta mai ales dim cand stomacul e gol si nu ai ce sa dai afara.![]()
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
AnnaBaby spune:
Bune fetele! Ce faceti? Sper ca bine.
Daca tot am vorbit ieri despre vise, am avut si eu un cosmar azi noapte de nici nu vreau sa-mi amintesc.
In legatura cu vopsitul si eu sunt de acord cu vopseaua fara amoniac, nuantatorul mai bine zis. De fapt eu chiar m-am vopsit duminica, fiindcA nu mai suportam decolorarea din parul meu. Eu sunt roscata si daca nu ma vopsesc des arata ingrozitor.
Anna
8+
AMR 32
vinebarza
poze
ponei spune:
Buna fetele,
Am fost ieri si am facut BHCG-ul si am valoarea peste 1000, asa ca maine ma duc la dr. la ecografie sa-l vad si eu. Nu mai am rabdare.
In legatura cu vopsitul, eu inebunesc pt ca am 32 de ani si am foarte mult par alb si acum mi-a crescut destul de mult si se vede.
Am citit pe net ca s-au facut cercetari si nu s-a descoperit daca cauzeaza sarcinii sau nu, iar eu nu vreau sa risc in nici un fel, m-am chinuit prea mult ca sa risc cu o vopsea.
Ce parere aveti de vopseaua de par Hena s-a vopsit cineva cu ea?
ponei spune:
Buna fetele,
Am fost ieri si am facut BHCG-ul si am valoarea peste 1000, asa ca maine ma duc la dr. la ecografie sa-l vad si eu. Nu mai am rabdare.
In legatura cu vopsitul, eu inebunesc pt ca am 32 de ani si am foarte mult par alb si acum mi-a crescut destul de mult si se vede.
Am citit pe net ca s-au facut cercetari si nu s-a descoperit daca cauzeaza sarcinii sau nu, iar eu nu vreau sa risc in nici un fel, m-am chinuit prea mult ca sa risc cu o vopsea.
Ce parere aveti de vopseaua de par Hena s-a vopsit cineva cu ea?
M&M spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Fetele noi sunteti pe listutza.
Iriss am modificat si la tine.
Cristina26 bine ai venit daca ne poti da datele sa te trecem pe listutza: Data nasterii, data ultimului ciclu si data probabila a nasterii.
Motanik si eu tot cu greata ieri mi-a fost f rau si vad ca azi continua de unde ma lasase parca zilele trecute deci nimic nu e sigur.E tare nasol vb ta mai ales dim cand stomacul e gol si nu ai ce sa dai afara.
Madasi Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Mada, multumesc mult!!!
Eu sunt nascuta pe 13 iulie 1980.UM a fost pe 12 noiembrie, iar DPN va fi 18 august!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
4s
mcoca spune:
Mada, ma bucur ca ai aparut. Chiar ma intrebam ce e cu tine.
Ponei eu am auzit numai lucruri rele despre hena : ca distruge parul, ca nu stiu ce-ti mai face, ca apoi e greu sa te vopsesti cu vopsea normala. Mai aici nu zice nimeni ca e contraindicat. Daca iti e frica incearca cu vopsea fara amoniac, si gandeste-te la toate E-urile pe care le mancam. Ca sa intre prin piele, in sistemul sanguin nu stiu ce, pai ... e greu.
_
Vicky
11+