Mamici de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
MIKYCRIS spune:
ICAZANGIU,cu cat timp inainte ai facut programarea?
cat a costat?a trebuit sa mergi cu o eco facuta in alta parte?poti ajuge acolo numai cu trimitere?cand este gata rezultatul?ai fost programata la o anumita ora sau cand ai ajuns ai stat la coada?
stiu ca sunt multe intrebari dar chiar ma intereseaza!
11+
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
ANAXENA si eu ma gandeam daca e bine sa ne vopsim in timpul sarcinii!buna intrebare!ce face burtica?tu simti intepaturi(ca atunci cand cineva baga unghiile)in partea stanga mai jos?
11+
MIKYCRIS
mcoca spune:
anaxena, mie doctorul meu mi-a zis ca e ok vopsitul parului, mai ales daca il faci cu o vopsea pe care ai mai folosit-o si la care stii ca nu esti alergica. Ei si bine sa nu stai o vesnicie cu ea pe cap totusi (parca asa am intes, dar asta nu m-a prea interesat, deoarece eu imi fac suvite si nu imi prea atinge pielea).
Si eu am asteptat totusi pana la 3 luni, merg sambata :)
_
Vicky
11+
madina71 spune:
'Neata!
ce fac burticile?
Noi facem bine...visam toata noaptea tot felul de aiureli, l-am visat pana si pe presedintele tarii, eram la un chef si venise si el
...mai zicea cineva pe aici ca viseaza mult de cand cu sarcina...
Azi trebuie sa ma duc la dr de familie sa imi dea reteta cu elevit, utrogestan si nospa, ca poate se dau gratuit sau macar compensat...
Stam cuminti ca dr mi-a zis sa nu fac eforturi mari, efort mediu am voie, dar nu stiu ce inseamna mediu....
In rest, asteptam sarbatorile, facem planul cu ce pregatim pt craciun...
Cea mai mare dilema este ca nu stiu ce cadou sa ii iau sotului de mos craciun...ma duc prin magazine sa vad ce gasesc...
M-am ingrasat deja cam 0,5-1 kg...cred ca nu e mult...Voi cat v-ati ingrasat?
cateodata am cate o senzatie de greata dar imi trece, sper sa nu ma mai apuce greturile de acum incolo, la sarcina trecuta nu am avut nimic....
Ma chinui sa beau 2 l de lichide pe zi fiindca asa mi-a zis dr...Voi reusiti sa beti lichide multe?
Imi pare rau de fetele cu probl., cu greturi, infectii urinare, dar or sa treaca si pana la urma conteaza sa fie bebelusul sanatos!!!!
Pupici!
8 sapt. si
Adrian (20.01.2007)
bubuleana spune:
neatza !
vin si eu dupa o serie cumplita de greturi incepute de la 6 dim 
am vazut ca vorbeati de dimensiunile bebelui, nu va faceti griji, fiecare bebe are ritm diferit de crestere, de exemplu eu am avut asa:
- la 6 sapt: 4,9 mm
- la 8 sapt si 4 zile: 2,1 cm
Legat de sport si eu faceam pilates inainte de sarcina dar cand am avut testul pozitiv am oprit sportul chiar daca nu e f periculos mi-e frica sa risc si 0,1%
la fel si cu vopsitul, l-am lasat balta dar stiu ca in sarcina sunt indicate vopselele fara amoniac.
pupici si aveti grija de voi 

bubuleana
8+
vias spune:
...offffffff...vreau sa-mi treaca greata asta...ca nu mai pot...
...stie cineva ceva de Tuchi123???????????...eu nu am mai vazut ca ar fi intrat..
pustai
MIKYCRIS spune:
CAMY PUS daca imi amintesc eu bine cam ieri,azi se fac cele 10 zile de care spunea ea!poate intra sa ne spuna si noua ce mai este cu bb ei!
11+
MIKYCRIS
crisarh spune:
quote:Pai am fost la spital si am vorbit cu el si mi-a facut si mie un locsor printre programari. Incearca sa mergi la spital si sa vb personal cu el, nu prin telefon
Originally posted by anaxenaquote:eu sunt la Ion Ionut..dar am programare tocmai pe 30ianuarie...tu cand tia-i facut programare si unde...ca poate mai lucreaza la vreun cabinet si eu nu shtiu...mi se pare aiurea sa ma vada prima oara la 19 sapt,deshi shtie de mine ca i-a trimis dr mea de aici datele melete rog ajuta-maAna-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
Originally posted by crisarh
Si eu zic ca tre sa asculti de medicul tau, iar fiecare medic e diferitPrima doctorita la care am fost mi-a dat centrum materna, iar a doua oara am mers la Ion Ionutz, el nici nu m-a intrebat daca iau sau nu vitamine si nici nu a zis sa iau. Am terminat vitaminele si gata nu mai iau. Daca imi zice sa mai iau o sa mai iau daca nu, nuJoi la 5 merg la merg la control, joi se incheie si cele 12 saptamani de la ultimul CM. Data trecuta m-a intrebat daca fac triplu test, deci acum ii dau raspunsul si voi face triplu test, nu stiu in ce consta aceasta analiza. A facut cineva triplu test? Cum se face?Mai este cineva la Ion Ionut? A fost cineva? Am auzit pareri numai de bine, asa o fi?11+DPN 26iun-iul 2008
12+ sper la o
!!!AMR 28saptproiectul bebe pinkwww.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burticawww.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
11+DPN 26iun-iul 2008
lcazangiu spune:
Mikicris
1. programarea a fost facuta cu 1 sapt inainte, adica luni l-am sunat pe dct Radoi si ne-a chemat urmatoarea sapt, marti dimineata la ambulatoriu in Sp.Municipal, este la parter; a zis sa fim intre 09.30-10.30
am ajuns acolo pe la 9.00, l-am sunat si mi-a zis sa ma duc la receptie sa spun sa am venit pt prima oara si sa-mi dea o foaie de prezentare; apoi m-am dus la receptie am platit 300.000, nu mi-a trebuit nici o trimitere nici o adeverinta de salariat.
m-am intors la cabinetul unde era el parca A5 se numea si m-am pus pe asteptat, erau cam 5 gravidutze acolo, care asteptau.
am avut noroc ca m-a vazut dct cand a iesit una din paciente, si le-a spus ca vin din provincie si am intrat destul de repede, cred ca era 9.15-9.20.
eu nu aveam decat niste rezultate de la analizele facute la Institutul Parhon (am avut antecedente cu gl tiroida) si atat, fara nici o eco.
apoi a vb cu mine; mi-a scris toate analizele pe care trebuie sa le fac si a zis ca in ianuarie sa ma duc la Centrul Medical Unirea cu rezultatele si sa facem triplu-test, am inteles ca acolo il gasim dupa-amiaza si asa imi convine mai mult.
Apoi mi-a zis sa ma duc la ecografie sa-mi faca si daca e ceva neinregula sa ma duc la el.
noi avem in pitesti un prieten care este dct radiolog si face si ecografii, asa ca am decis dupa ce am vb cu el sa venim in pitesti si sa ne faca el ecografia respectiva, zis si facut:)
lui Radoi i-am pus in plic 500.000, deci practic in total am dat 800.000.
daca mai ai alte intrebari iti stau la dispozitie!
Lori
12+
crisarh spune:
quote:Si eu cand stranut sau ma ridic repede de pe scaun ma inteapa in stanga si dreapta ovarelor. Dar pateam asta si inainte de bb.
Originally posted by anaxena
fetele mai avansate lamuriti-ma cu o problema: am niste dureri in stanga si in dreapta uterului cam mari,suportabile cam ca la cm...si eu la cm nu aveam dureri mari..dar acum asha le asociez..ce se intampla...inteleg ca ligamentele se intind ,uterul se mareshte dar chiar asha sa ma ingrijoreze sau le acord eu prea multa atentiemie dc nu mi-a fost niciodata rau nu shtiu dc bb e bine sau nu..eu sunt la fel ca inainte de a ramane insarcinata doar ca dorm 12h/zi si am 2 pepeni pe post de tzatzesi inca ceva, dc tushesc mi se pun nishte carcei la uter de mor nu altaAna-Maria nimfomana dupa teste de sarcina12+ sper la o
!!!AMR 28saptproiectul bebe pinkwww.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burticawww.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
11+DPN 26iun-iul 2008

!!!AMR 28sapt