Mamici de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
ponei spune:
Mcoca ai dreptate in legatura cu e-urile, dar eu nu stiu nici o vopsea fara amoniac. Bine ca eu acum sunt suvite dar nu mai conteaza important este sa nu se vada parful alb si sa am moralul ridicat.
Mai ales ca nu mai suport nimic pe burta strans si deja imi fac probleme ca daca la 5 saptamani nu mai suport dar mai tarziu ce o sa fac?
Am sa ma interesez de vopsea fara amoniac si cred ca incerc. Mai sunt fete care au incercat?
MissJJ spune:
Cristina
nu ai pt ce acusi fug si te trec la listutza.
Vicky ms mult ca iti faci griji pt mine.
Primit mail notat ms mult. Iti trimti azi un reply.
Ponei vopsele fara amoniac sunt multe in ro le zice nuantatoare sunt de la grnier de la loreal alea casting caut pe net si iti dau un link sa vezi.
Legat de henna din cate stiu este buna dar daca te vopsesti cu ea nu prea mai prinde pe urma vopseaua din comert peste aici henna folosesc indiencele sau araboaicele ca au parul inchis si henna este puternica si ele cu asta se cam vopsesc. Si au si parul f gros si folosesc henna si o combinatie de uleiuri sa ingrijeasca parul.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
anaxena spune:
mey fetrlor stati sa va explic cum sta cu vopsitul:
nu amoniacul inhalat ar face rau la bb ci vopseau in contact cu scalpul,astfel dupa vopsire se gasesc in urina anumite ingrediente din vopsea si asha s-ar presupune ca-i face rau lui bb
dar s-au facut cercetari pe soricei si li s-a facut o supramega doza de aceste ingrediente si bb de soricei nu au avut nimik
cam asta e explicatia cu vopseaua
cine se face mai inchisa decat culoarea natuarala a parului poate folosi NUANTATOR care nu contine amoniac si este super ok pt par actioneaza ca un tratament,dar el coloreaza nu deschide parul
eu, blonda de mine ar trebuii sa ma decolorez si apoi sa ma nuantez
dr mea mi-a zis de la inceputul sarcinii ca este ok
eu am un salon de coafura si sunt multe mamici care se vopsesc
cele mai multe se nuanteaza sau isi fac suvite(pt ca dc iti faci suvite vopseau nu intra in contact cu pielea capului)
deci nu mirosul face rau ci contactul cu vopseaua
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
MissJJ spune:
Ponei uite aici: www.lorealparis.ro/Catalog/franchise.asp?idObjLien=%7BB72C59F8%2DAA9A%2D4796%2D93C0%2D4C89670A925D%7D" target="_blank">L'oreal casting creme gloss , www.papillon.ro/detalii.asp?ID=6&home=1" target="_blank">Loncolor trendy colors stiu ca are si garnier fara amoniac da nu o gasesc pe net. Mai vezi in oras.
Asa legat de saptamani si luni eu am de la sarcina trecuta un table care zice asa:
s2-L1
s6-L2
s10-L3
s14-L4
s19-L5
s23-L6
s28-L7
s32-L8
s37-L9
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
Anaxena ms de explicatii.
Oricum mirosul de la vopsea este f puternic si intepator si la greturile mele asta imi mai lipseste.
Si eu is saten oricum asa ca de aia vreau vopsea fara amoniac sa imi uniformeze culoarea cat de cat sa nu se vada culoarea mea naturala plus cum am fost vopsita, ca arat ca zebra.
Si daca e vopsit mai luceste parul mai arata mai acatarii, nu asa tern si fara nici un capat.
Ca eu orice am folosit pt par si produse de la salon si din comert nimic nu e bun pt parul asta nenorocit e gras si fin nu sta in nici o forma decat cand e proaspat tuns si atunci numai vreo zi apoi se tufleste la loc asa ca incerc si eu cat de cat sa arat omeneste ca de pe catalog nu am sa arat niciodata cu parul asta aiurea.
Sg data cand mi-a stat cum trebuia a fost cand l-am avut facut permanent pe par nevopsit si netratat inainte si a stat f frumos apoi orice tunsoare am avut si lung si scurt nimic nu sta cum trebuie.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
motanik spune:
Abia astept sa am si eu datele sigure sa ma treceti la listuta! 
Mada, vrei baietel de data asta? Ce fain, asa as vrea si eu sa am doi copii la scurt timp unul dupa celalalt. Arianna ce face?
Si eu cred ca o sa folosesc nuantator pt vopsit, mai bine sa nu risc. Mada, tu cu ce te faci de aici?
Fetelor, voi mancati sanatos? Eu de cand am aflat, am dat-o numai pe salate si mancare la cuptor sau grill, am eliminat cartofii prajiti si pepsi, nici dulciuri nu mai mananc decat rar...dar de ex zilele astea vreau sa merg la un chinezesc de pofta, nu fac prea rau sper... 
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
bujo spune:
Nici eu nu ma risc cu vopseaua. Tocmai de asta, inainte sa raman insarcinata m-am vopsit o nuanta mai apropiata de culoarea mea naturala ca sa nu se vada cand creste.
Eu nu pot sa spun ca am adoptat o dieta anume ca e imposibil sa gasesti mancare 100% naturala. Oricum nici inainte nu mancam prajeli sau junkfood. Mai mananc din cand in cand cartofi prajiti de pofta si ciocolata. Dar in rest numa fructe si legume si lactate. Carnea mai rar ca nu prea suport.
bujo
8+
album de nunta
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by motanik
Abia astept sa am si eu datele sigure sa ma treceti la listuta!
Mada, vrei baietel de data asta? Ce fain, asa as vrea si eu sa am doi copii la scurt timp unul dupa celalalt. Arianna ce face?
Si eu cred ca o sa folosesc nuantator pt vopsit, mai bine sa nu risc. Mada, tu cu ce te faci de aici?
Fetelor, voi mancati sanatos? Eu de cand am aflat, am dat-o numai pe salate si mancare la cuptor sau grill, am eliminat cartofii prajiti si pepsi, nici dulciuri nu mai mananc decat rar...dar de ex zilele astea vreau sa merg la un chinezesc de pofta, nu fac prea rau sper...
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Andra eu am zis ca am sa ma vopsesc cu L'oreal casting creme gloss ca au nunate faine de saten sa vad ca eu normal nu ma impac bine cu loreal cel mai bine ma impac cu Garnier aia cu vrede cutia ca e cremoasa asa si daca nu ma fac cu aia de la salon.
Arianna e bine multumim de intrebare incepe sa pape mai normal tot numai doua mese pe zi dar poate totusi o sa ajungem si la 3 plus gustari nu o fortez oricum ca a incercat si i-a fost rau asa ca o las in ritmul ei.
Legat de mancare papa ce poti daca poti papa sanatos incearca eu de ex sarcina trecuta am trait mai mult cu frcute si iaurturi da fructe asa in cantitati industraile in fiecare zi facea Flo refill sarcina asta nu am reusit nici sa beau apa numai suc pot bea apa am incercat si plata si gazoasa degeaba. Legat de mancare sarcina trecuta am mancat numai de la weight watchers ceva congelat era sg care o puteam inghiti apoi cand mi-am mai revenit am papat normal ce papam si de obicei fara pate branzeturi nepasteurizate si salamuri si din astea care ar putea fi periculoase.
Chinese e ok daca ti-e pofta ia si papa nu te abtine numai ca vai sa papi ca la carte eu as fi vrut sa pot papa sanatos si ca la carte dar ba greturile ba poftele nu m-au lasat asa ca m-am multumit cu ce am reusit sa pap decat deloc e bine si asa. Oricum si la chinese sunt optiuni destul de sanatoase au multe legume pui asa ca ai de unde alege zic eu.
Da am vrea baietel de data asta asa sa fie percehe si sa fie si tati multumit, nu ca nu e ok fata ca o iubeste ca pe ochii din cap dar vrea si el sa joace fotbal cu baietelul si din astea cum eu vroiam sa ii fac la fata coditze si sa o gatesc ca pe o printesa. Acuma om vedea ce va fi va fi suntem bucurosi oricand. Eu daca aveam curaj si ne permiteau circumstantele as fi facut bebe 2 si mai devreme dar e ok si acum. Nu va fi prea mare diferenta oricum speram sa fie ok.
Tu dupa ce nasti ce faci stai acasa cu bebe te lasi de servici? Sau il dai pe urma la privat la gradinitza si tu sa poti lucra? Mie mi se pare f scump la gradinitza full time ca sa pot lucra. Oare de ce costa in halul asta childcare in tara asta??
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
baby_r7 spune:
scuze ca nu mai am timp sa intru.................
am fost ieri la dr.
avem 5 saptamani..........sacul e bine situat.....colul lung si inchis......si avem ecou embrionar.............adica s-a vazut cum pulseaza embrionul.........
speram sa fie bine in continuare si pa 7 ianuarie sa vedem si inimioara......o sa avem 9 saptamani atunci.............
am intrat reppede cu vesti si fug inapoi la birou...........![]()
![]()
![]()
![]()
la treaba.....
pup toate fetele !!!!!!!!!!!!
bujo sa stii ca si eu am facut la fel.
de cateva luni m-am tot vopsit castaniu inchis..aproape de culoarea naturala si acum apicat la fix.
nu mai trebuie sa ma vopsesc, sigur o sa folosesc doar nuantator pe perioada sarcinii.
mie de cateva zile a inceput sa imi fie rau.......

asa din senin, fara sa simt vreun miros.......si deja mi-am format o ora noaptea cand ma scol si mananc..........si pe urma dorm dusa pana dimineata......
+5
ROXANA
bujo spune:
Fetelor nici io nu prea mananc de obicei salamuri dar acu de cand mi-a mai trecut greata imi cade bine. Mi-am luat un salam uscat sa am si io cu ce sa-mi pun un sandwich la servici ca alta carne nu prea pot papa si numa legume si lactate park nu mai tin de foame.
bujo
9+
album de nunta