Mamici de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
ponei spune:
Eu astept bebelul de 1 an si jumatate cand am pierdut o sarcina oprita din evolutie.
De atunci ne chinuim in fiecare luna, pana am zis ca trebuie sa fac monitorizari si de la prima monitorizare am ramas. Se pare ca nu prestam bine![]()
Acum insa sunt foarte fericita, bine ma voi linisti definitiv cand voi vedea la ecografie ca este bine pana atunci nu am decat sa astept
AnnaBaby spune:
Nu stiu cum e vremea la voi dar la Bacau ninge ca-n povesti. prima ninsoare din iarna asta.
Anna
8+
AMR 32
vinebarza
poze
madina71 spune:
quote:
Originally posted by AnnaBaby
Nu stiu cum e vremea la voi dar la Bacau ninge ca-n povesti. prima ninsoare din iarna asta.
Anna8+
AMR 32
vinebarza
poze
La noi nu ninge!!!!

8 sapt. si
Adrian (20.01.2007)
iriss27 spune:
Am gresit data la UM=4.11.2007 In ultima perioada sunt cam aiurita, nu mai situ sa scriu, vorbesc incoerent, cred ca e varsta de vina 
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
maryb spune:
danam27, bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si bebe sanatos.
primele 10-12 mesaje sunt moderate si vor aparea greu, asa ca da-i bataie si scrie-le repede.
vad ca ai avut ultimul CM ca si mine, pe 1 nov, deci vom avea acelasi DPN. ![]()
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
ina C spune:
quote:
Originally posted by mcoca
Apropos de vise, si eu am cosmare :((. Azi noapte a fost unu dublu : o data am visat ca am pierdut bebele, m-am trezit si apoi am visat ca sangeram, dar el era bine. Oribil. M-am trezit toata transpirata si moarta de oboseala.
Pentru fetele cate se intreaba ce pastile sa ia, de ce nu intrebati medicul vostru? Cred ca el e cel mai in masura sa va rapunda la intrebarea asta, in functie de antecedentele fiecareia.
_
Vicky11+
mcoca, dar nu cred ca intreaba cineva ce pastile sa ia.Suntem aici sa facem schimb de experienta si intrebam: "voua ce vi s-a dat?", "luati si acid folic si vitamine?" etc etc.Am raspuns pentru ca ieri am pus si eu o astfel de intrebare .In niciun caz nu am cerut reteta de pe forum, ci doar am vrut sa vad cum se mai practica in orase mai mari, in alte tari.
Am facut o echo vaginala si virsta embrionului este de 6 saptamini si trei zile.De la ultimul CM am 7 saptamini si 2 zile, deci virsta embrionului( teoretic) 5 saptamini si 2 zile.Ce sa inteleg?...ca am avut ovulatie in a 6a zi a cm? Care e virsta pe care o arata echo?
Sa nu ma puneti sa intreb dr...ea mi-a zis ca e virsta embrionului.
M-am pierdut in ceata...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
7+
bujo spune:
Ina nu toti embrionii cresc la fel. Din diferenta asta mica nu cred ca rezulta neaparat ca ai ovulat mai devreme. Se intampla ca in unele saptamani embrionul sa se dezvolte mai repede si sa para mai mare, in altele sa fie mai incet si sa para mai mic. Ecograful nu-ti poate spune in ce ritm creste el ci doar cu ce varsta corespund dimensiunile lui. E posibil ca la alta ecografie diferenta sa fie mai mare.
bujo
8+
album de nunta
Ralu79 spune:
MikyCris- nu poate dauna lui bebe, stai linistita!
Ti-am zis- cica suntem foarte predispuse la infectie urinara (ce crede dr meu ca ai) in timpul sarcinii, deci din pacate se pare ca e aproape normal sa avem asa ceva.
Atb- eu am platit aprox 70 Ron pt. cele 2 analize de care mentionai (hiv si Ag hbs).
Pupicei tuturor
mcoca spune:
Ina, o sa-ti raspund ce mi s-a raspuns mie de doctorul meu intr-o situatie similara. Prima intrebare care se pune : ai ciclu regulat sau nu, asta intre paranteze. Ca daca e neregulat nu iti bate capul. Daca nu, exista 2 posibilitati : sau este o sarcina care nu evolueaza bine, sau ai ovulat mai tarziu. Nu te-a chemat in 2 saptamani sa vada care este evolutia ? Pentru ca asa iti dai seama cel mai bine ce si cum.
Bafta!
_
Vicky
11+
bubuleana spune:
turturica:
asa e, stateam mult pe la aspirante, pe la endometru mai ales
si uite ca acum am ajuns si noi aici 
la noi s-a mai intamplat o data, cred ca stii, in primavara si s-a oprit din evolutie la 9 sapt. Iar acum s-a intamplat iar dupa 5 luni de la chiuretaj dar tot asa pt ca am "muncit" la asta nu pt ca ne-am detasat neaparat
Intr-adevar am greturi nasoale tot timpul, fara nici un fel de pauza, vomit mult dar ma chinui sa mananc pt ca imi face bine desi mananc cu o super greata. Greturile au inceput la 6 sapt. Pana atunci nu simteam mare lucru diferit, poate sanii un pic, pipi mai mult si o greutate in partea de jos a abdomenului.
Tu cum te simti? Ai ceva simptome?
bubuleana
8+