Mamici de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

multumesc mult, mcoca si bujo!

m-a intrebat dr de ciclu, eu pina in octombrie ( cind a fost de 21 zile) l-am avut mereu de 29-30 zile, deci nu e prea concludent.
in alta ordine de idei, m-am uitat in carte si dimensiunea corespunde cu virsta pe care o stiu si eu.Deci, sunt pe aproape...

Voi ati vazut embrionul de 7.6 mm la echo?Ce virsta avea?

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ma primiti si pe mine??? Tocmai mi-am facut testul si a iesit pozitiv!!! Sunt atat de emotionata!!! Nici nu stiu ce trebuie s afac mai departe!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ina, eu prima data am fost la eco la 6s+6z si avea 1cm. LA 76+6z avea 1.6cm. Eu am avut ovulatia mai devreme cu 2 zile, deci m-a datat dupa masuratori.

_
Vicky 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danam27 spune:

maryb multumesc, dar cred ca sunt doi dupa analize,vineri aflu cati sunt!am facut fiv.cristina FELICITARI, mai ai de asteptat 8 luni!Sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by crisarh

Si eu zic ca tre sa asculti de medicul tau, iar fiecare medic e diferit
Prima doctorita la care am fost mi-a dat centrum materna, iar a doua oara am mers la Ion Ionutz, el nici nu m-a intrebat daca iau sau nu vitamine si nici nu a zis sa iau. Am terminat vitaminele si gata nu mai iau. Daca imi zice sa mai iau o sa mai iau daca nu, nu
Joi la 5 merg la merg la control, joi se incheie si cele 12 saptamani de la ultimul CM. Data trecuta m-a intrebat daca fac triplu test, deci acum ii dau raspunsul si voi face triplu test, nu stiu in ce consta aceasta analiza.
A facut cineva triplu test? Cum se face?
Mai este cineva la Ion Ionut? A fost cineva? Am auzit pareri numai de bine, asa o fi?

11+
DPN 26iun-iul 2008

eu sunt la Ion Ionut..dar am programare tocmai pe 30ianuarie...tu cand tia-i facut programare si unde...ca poate mai lucreaza la vreun cabinet si eu nu shtiu...mi se pare aiurea sa ma vada prima oara la 19 sapt,deshi shtie de mine ca i-a trimis dr mea de aici datele mele
te rog ajuta-ma

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

mcoca, 1 cm ????
pai mie mi-a zis ca are 7,6 mm...ceva nu e in regula cu dimensiunile noastre.In carte scrie ca in sapt a 7a de la UM, a 5a dupa fecundare trebuie sa aiba 7 mm.Nu am inteles eu bine?

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ia nu va mai masurati copii
poate una are 1,90 si una 1,50 e normal ca bb-eii sa difere,unul creste mai repede altul mai incet
va stresati pt cativa mm
eu la 5s+3z aveam sacul gestational 9mm deci bb nu se vedea
iar la 8s+1zi bb de 18mm

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

gata, m-am linistit...

am mai vazut fete din strainatate (Austria, de ex) cu dimensiune de 1 cm la 6 saptamini, insa in RO doar milimetri.Posibil sa fie diferenta de transformare unitate de masura.

pupici!

ina C 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by danam27

maryb multumesc, dar cred ca sunt doi dupa analize,vineri aflu cati sunt!am facut fiv.cristina FELICITARI, mai ai de asteptat 8 luni!Sarcina usoara

Multumesc mult!!!! Va doresc tutror sarcini usoare si bebei sanatosi!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

1cm = 10mm
deci e ok :)

_
Vicky 11+

Mergi la inceput