*** LA REDOUTE *** (64)
Raspunsuri - Pagina 16
claujro spune:
O sa ignor mailul, chiar daca mi-au anulat comanda pentru care am folosit codul -15. Ar fi nasol daca ar face asa cu toate comenzile pentru care se folosesc coduri. Ei ar trebui sa stie cui trimit ofertele, nu eu. E clar ca pun bete in roate.
Oricum, nu cred ca mai are nimeni curaj sa mai dea acum vreo comanda, clar nu mai vine inainte de Craciun, iar la volumul mare de colete din perioada asta mie imi e frica sa nu dispara cu mai multa usurinta decat in restul anului. Om vedea ce va fi in ianuarie.
Ieri am primit al doilea aviz strawberry, au venit parfumurile, azi le ridic si va spun ce taxe
am platit si cum se prezinta produsele. Am emotii!
Paris
gab___ spune:
monica asa se intampla cand e reteaua f solicitata si nu apuca sa se incarce fiindca zoom-ul necesita o prelucrare mai amanuntita a imaginii etc, la mine merge dim devreme f bine. sau la amiaza.
karina2oo4 spune:
Va rog frumos imi spuneti si mie codurile pentru trusa de farduri, geaca matlasata si colierul de argint sunt personalizate sau universal valabile. Pt ca as vrea sa fac si eu o comanda si bineinteles ca daca nu am mai facut pana acum nu am nici un cod personalizat, as putea sa folosesc unul dintre codurile pt produsele enumerate mai sus pentru prima mea comanda?
Jasmine spune:
Monica,nici eu nu pot sa maresc imaginile si ma enerveaza chestia asta.
Claudia,mie imi e groaza si de cozile de la posta,in decembrie e nebunie la colete.Mai bine asteptam reducerile din ianuarie.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by karina2oo4
Va rog frumos imi spuneti si mie codurile pentru trusa de farduri, geaca matlasata si colierul de argint sunt personalizate sau universal valabile. Pt ca as vrea sa fac si eu o comanda si bineinteles ca daca nu am mai facut pana acum nu am nici un cod personalizat, as putea sa folosesc unul dintre codurile pt produsele enumerate mai sus pentru prima mea comanda?
nu sunt personalizate,le poti folosi.
madau spune:
Neata!
N-am nici un colet pe drum, am decis ca n-are rost sa ma complic sis a risc, acum cu sarbatorile, stim ce nebunie va fi la posta, astept reducerile![]()
Maine e ziua Mirunicii mele...nu stiu daca voi apuca sa intru, asa ca fac de azi cinste cu
si
.
Pupici la redoutistele

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
La multi ani, mada! Sa creasca mare si frumoasa! 

E nascuta in aceeasi zi cu Mateiul meu, si el implineste maine 4 ani! ![]()

I-am serbat deja azi la gradi, cu tortul de rigoare si maine acasa, in familie.
Paris
danielac spune:
La multi ani Mireuna!
La multi ani Matei!
sa va traiasca copiii, fetelor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
claujro spune:
Multumesc, danielac! 

Am luat parfumurile de la posta "pe sub mana" cu interventia cuiva de acoo, ca sa nu platesc vama.
Asa ca daca si ei in interior stiu de vama, nu stiu ce sa mai cred. Nu am avut de ales, pt ca nu cunosc legea. Trebuie neaparat sa aflu cum sta treaba, pt ca de parfumuri sunt foarte multumita. O singura obiectie: nu au venit ambalate/sigilate in plastic. E cutia de carton si gata. De cadou, nu prea merge asa.. Astea 3 au fost pt noi: Lanvin (Eclat d'arpege) si Davidoff (Cool Wather) pt mine si un Ghivenchy Gentelman pt sotz.
Haideti sa cautam prevederile legale pt vamuirea produselor din afara UE.
Paris