*** LA REDOUTE *** (64)
Raspunsuri - Pagina 15
danielac spune:
uff, vad ca voi tot orimit colete...
deci al meu, cica retrimis pe 28 noiembrie, asa mi-a scris christine, si inca nimic, nici un aviz....
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
claujro spune:
Hi,
The shipping of your last order online has been cancelled because payment was on delivery. As you used a vouncher of 15 EUR. We have to check because some customers use this kind of offers even they have not received it. As I do not have anymore your credit card number with the 3 last digits back and expiry date. Thank you to confirm them by fax to my intention at fax n° 33 3 20 24 73 94 because it is not secured at my e-mail address.
Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Voi ce intelegeti ca vrea Sabine? Despre ce voucher o fi vorba?
Paris
croco21 spune:
Clau, poate ai folosit un cod de -15E si trebuie sa verifice daca ai primit chiar tu codul sau l-ai luat de pe un site gen ma-reduc.fr.
http://community.webshots.com/user/croco21
Graviduta spune:
Va rog, mai puteti posta adresa Sabinei? Problema cu prietena mea e groasa rau. Au taxat-o dublu la o comanda de 226 de euro si acum se fac ca ploua. Le-am scris la Aide & Service, dar parca s-au intalnit surdu' si cu mutu'. I-au raspuns altceva.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
claujro spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Va rog, mai puteti posta adresa Sabinei? Problema cu prietena mea e groasa rau. Au taxat-o dublu la o comanda de 226 de euro si acum se fac ca ploua. Le-am scris la Aide & Service, dar parca s-au intalnit surdu' si cu mutu'. I-au raspuns altceva.Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
O sa-i deblocheze. Dureaza dar ii deblocheaza. Si eu am patit asa si alte fete. Nu e cazul sa-i scrii Sabinei, ea chiar nu poate face nimic. Mai degraba banca noastra poate sa ridice holdul de pe banii aia. A sunat prima data la banca???? Era primul lucru care trebuia facut. Si la strawbery mi-au facut la fel si BRD-ul mi-a ridicat holdul de pe suma blocata.
Paris
claujro spune:
quote:
Originally posted by croco21
Clau, poate ai folosit un cod de -15E si trebuie sa verifice daca ai primit chiar tu codul sau l-ai luat de pe un site gen ma-reduc.fr.
http://community.webshots.com/user/croco21
Chiar l-am primit mailul. Si nu pricep cum vrea sa-i demonstrez eu ca realmente am primit mailul ala cu -15 euro. Dar de ce imi cer datele cardului? Ca sa autorizeze comanda blocata?
Paris
felicia74 spune:
Claujro sunt de groaza astia de la LR
Ia nu le da datele cardului, zi-le ca nu te lasa banca, sa vedem ce-ti fac![]()
Maria_alexia ups, nasol si eu am acel costum tunica-collant in urmatoarea comanda. vreau si eu poza, pliz!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Hi,
The shipping of your last order online has been cancelled because payment was on delivery. As you used a vouncher of 15 EUR. We have to check because some customers use this kind of offers even they have not received it. As I do not have anymore your credit card number with the 3 last digits back and expiry date. Thank you to confirm them by fax to my intention at fax n° 33 3 20 24 73 94 because it is not secured at my e-mail address.
Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Voi ce intelegeti ca vrea Sabine? Despre ce voucher o fi vorba?
Paris
da,asta spune : ca trebuie sa verifice daca nu cumva ai folosit un cod care nu ti-a fost trimis tie.Habar n-am pt ce-i trebuie datele cardului.Si mai e ceva dubios : "your last order online has been cancelled because payment was on delivery",adica?Stim foarte bine ca din RO nu putem alege plata la livrare.
Bratu Monica spune:
E clar ca-s tampiti.Ori ne fac sicane ori habar n-au de viata lor.Chiar daca vreau fiind in Romanica nu-mi accepta plata la livrare.
Valeu mama !!!!!!!!!!!!!macar sa ne lase draku-n pace la reduceri s-om vedea ce-om mai face.
Claudia spune-i preainteligentei doamne de acolo ca nu exista plata la livrare pentru Romanica si codul ti-l poate verifica cu numar client si adresa mail.de unde si pana unde cu codul de securitate al cardului?

Sau poate nu ma prea duce mintea pe mine!!!!!!

Monikka
Bratu Monica spune:
de ce oare nu mai pot mari imaginile cu lucrurile alese?
Poate fi de la ei s-au al meu calculator s-a tampit de-atata redoutit?
Ajutor!!!!!!!!!ca sa fac?
Vreau sa vad mai de aproape materialele.

Monikka