*** LA REDOUTE *** (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

LA MULTI ANI MIRUNA SI MATEI!!!!!!!!!!!!!
SANATATE SI BUCURII DE LA MICII NOSTRI PITICI!

LA MULTI ANI MICUTI REDOUTISTI!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI MIRUNA si MATEI

Mergi la inceput

Iar incep si eu:ceva coduri mai aveti?Nu am nici un cod pentru trusa doar pentru parka aceea nasoala24961,24937
Mai fac si eu o comanda mica daca mai stiti ceva coduri please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

pt trusa de machiaj codul e 75906,eu am folosit codul asta de 2 ori si de fiecare data am primit altceva.Dar sunt fete care au primit trusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by claujro
O sa-i deblocheze. Dureaza dar ii deblocheaza. Si eu am patit asa si alte fete. Nu e cazul sa-i scrii Sabinei, ea chiar nu poate face nimic. Mai degraba banca noastra poate sa ridice holdul de pe banii aia. A sunat prima data la banca???? Era primul lucru care trebuia facut. Si la strawbery mi-au facut la fel si BRD-ul mi-a ridicat holdul de pe suma blocata.

Paris

Da, a vb la banca si i-au spus ca ei nu pot face nimic. Situatia este urmatoarea: pe card erau 250 de euro, comanda a fost de 226, LR i-a blocat/luat 452, iar banca i-a inscris contul in minus cu 202 euro. Am gasit si adresa Sabinei si i-a trimis mesaj. Acum sa vedem ce raspund.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Am gasit un cod pt fdp=o.Codul e 64106.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Inex

Inex ,de 2 x mamica

Multumim, merge!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

La multi ani Miruna si Matei!

Sabine nu are cum sa te ajute, doar cei de la banca. Una din sume este in hold, adica nu a plecat spre Laredoute. Daca vrei rezolvare rapida trebuie sa gasesti pe cineva competent la banca sa-ti ridice hold-ul, altfel suma va fi deblocata in 30 zile.

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by claujro
O sa-i deblocheze. Dureaza dar ii deblocheaza. Si eu am patit asa si alte fete. Nu e cazul sa-i scrii Sabinei, ea chiar nu poate face nimic. Mai degraba banca noastra poate sa ridice holdul de pe banii aia. A sunat prima data la banca???? Era primul lucru care trebuia facut. Si la strawbery mi-au facut la fel si BRD-ul mi-a ridicat holdul de pe suma blocata.

Paris

Da, a vb la banca si i-au spus ca ei nu pot face nimic. Situatia este urmatoarea: pe card erau 250 de euro, comanda a fost de 226, LR i-a blocat/luat 452, iar banca i-a inscris contul in minus cu 202 euro. Am gasit si adresa Sabinei si i-a trimis mesaj. Acum sa vedem ce raspund.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

pentru Miruna si Matei! Tot maine e ziua nasului nostru.Ce de sarbatoriti! O sa chefuim bine de tot.

alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Inex

Inex ,de 2 x mamica

Multumesc!!!!!!!!!!
cine vrea uscator de par=69604

FETELOR URAAAAAAAAAAAAAAAAANINGE AFARA CU FULGI CAT PUMNUL!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput