*** LA REDOUTE *** (64)
Raspunsuri - Pagina 14
Bratu Monica spune:
Multumesc mult Aissa.Eu vreau pisica si maine chiar merg la Carrefour.
Spor la cumparaturi!
Monikka
addya spune:
poneiu e vreo 13 milioane 
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by addya
poneiu e vreo 13 milioane
Haios poneiul, mi-a placut si mie. Sunt si mai ieftini.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
maria_alexia spune:
Am ridicat aseara comanda din 29 nov, urmeaza cronicuta:
1. www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6154611&SizeCode=00086&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">camasa pentru pui - draguta, dar culorile mi-ar fi placut mai vii
2. www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6617557&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=19&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pulover col chal - lana intepatoare. Am unul bej al sora-mii care e dragutel. Al meu, "taupe", e insa de baba ![]()
3. www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9082352&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=16&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">cache-coeur - il aveam pe ecru, acum am luat si roz grise pentru sora-mea, iarasi a avut noroc, imi place
4. www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8190518&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=34&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">celebrul pull V pe roz - imi place mult culoarea, e tare dulce
Si marele esec:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7242930&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=32&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">tunica si colant pentru fetite - e o culoare absolut oribila
, un gris-maroniu murdar. Il luasem de cadou, dar sunt in mare dubiu daca sa-l dau ![]()
gab___ spune:
maria exact tunica si colantii aia vroiam sa ii cumpar la urmatoarea comanda. cand ai timp si daca nu cer prea mult fa te rog frumos o poza sa vedem cum e in realitatea treaba. SARU-MANA
maria_alexia spune:
Gab, eu am luat setul ca sa-l fac cadou unei fetite, deocamdata sta in punga si n-am "manechin" pentru ele.
Pot sa-ti spun ca pe site mie mi s-a parut ca e un bleu-gris cu turcuaz, ceea ce ar fi fost chiar dragutz, iar in realitate e o culoare maronie deprimanta. Ma gandesc totusi ca tunica ar putea-o folosi, combinata cu ceva pantalon turcuaz sau bleu puternic (am pus-o langa hainutele baietelului meu si asa mai arata cumva.) Eu ti-as recomanda sa te reorientezi spre un produs in culori mai vesele...
O sa incerc si o poza deseara, cand ajung acasa.
Si, da, ati avut perfecta dreptate, "taupe" e o culoare mizerabila, desi mie de pe site mi se parea ok (in poze e ca un bej mai inchis spre kaki)
Se pare ca lucreaza astia cu site-ul LR masiv la prelucrarea culorilor din poze ![]()
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
gab___ spune:
maria daca e sigilata atunci o desface doar pt atat. tin sa va anunt ca de azi incepe numaratoarea inversa pt primirea coletului!! Doamne ajuta!!! mor de nerabdare
carolinah spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
LIGEEA, si eu am primit acelasi mail astazi, cu un cod secret pentru posesorii de card Kangurou. Asa ca pas.
Hai sa pisalogesc si eu, a incercat cineva cuverturile acestea din bumbac? Ca ma gandeam sa iau pentru canapeaua si fotoliile din living, husele alea elastice de la quelle costa de la dublu in sus, si nici nu stiu cate parale fac.
cristina mamica deDavid (21.12.2006)
Nu stiu cum sunt astea, dar alea de la Quelle le-am luat eu. Am dat o tona de bani pe ele si erau niste porcarii ca material si culoare, asa ca le-am trimis inapoi. Desi trecuse destul de mult timp de cand le primisem (am fost tot in mutari), mi-au trimis prompt banii inapoi. Pana la urma am pus pe fotolii si canapele niste cuverturi de la Ikea si arata f bine.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident