* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *
Raspunsuri - Pagina 9
AngeliquedeS spune:
Nu pot sa creeeeeeed!!!!!! Ginette!!!!!!!
Vai fetelor, si noi care faceam pronosticuri, ba ca Gina, ba ca Natalia, ba ca eu... si cand incolo, uite!!!!
Hai ca o trec pe listuta!!!!
Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
raca spune:
Uauuuuu...inaca un bebe la odisee!!!
Ginette felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa, ia ie iti oresc recuperare rapid ca sa te poti bucura de mica minune.
Creata La multi ani!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si o Mariuca frumoasa si cuminte.
Fetelor cine vrea sa faca "pereche" cu mine?? Am vazut ca fetele "mai din nord" (Gugu, LauraIoana, Ven) s-au cuplat deja . Nu de alta dar vad ca incep bebeii sa vina pe banda rulanta si nu cumva sa ajung in spital si sa nu stiu cui sa dau vestea cea mare .
31+ Razvan Gabriel
AMR 9 SAPTAMANI
Vine Barza!
nemary spune:
Shose, se pare ca dorinta ti-a fost indeplinita, avem un bebe si la acest capitol.
Mari 32+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
irinouka spune:
quote:
Originally posted by zuzele2008
Am trecut-o pe listuta doar ca nu stiu numele printzesei!!!!
Angelique
ange, nici eu nu il stiu si m-as gandi sa nu ii mai scriu pana maine, zicea ca se baga la odihna. oricum, doamne, ma intreb daca intr-adevar poti dormi dupa ce nasti. :-) si acum o sa vina iar miri sa spuna ca suntem candide si nevinovate...
aflam maine si trecem si numele micutei.
da' tare s-a mai grabit, a nascut cu aproape o luna mai repede. bine ca toata lumea e bine, asta-i cel mai important. uffff, inca nu mi-am revenit!
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
nemary spune:
Gatta, dragute si celelalte lucrusoare pe care i le-ai cumparat Sarei. Vroiam sa te intreb de ce ai cumparat atatea biberoane? eu am luat doar unul, asa, pt.orice eventualitate, pt.ca vreau sa-i dau titi cel putin 6-7 luni. si parca prosopelul cu broscuta l-ai luat tot de BE, data trecuta, nu?
Mari 32+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
zuzele2008 spune:
quote:
Originally posted by irinoukaquote:
Originally posted by zuzele2008
Am trecut-o pe listuta doar ca nu stiu numele printzesei!!!!
Angelique
ange, nici eu nu il stiu si m-as gandi sa nu ii mai scriu pana maine, zicea ca se baga la odihna. oricum, doamne, ma intreb daca intr-adevar poti dormi dupa ce nasti. :-) si acum o sa vina iar miri sa spuna ca suntem candide si nevinovate...
aflam maine si trecem si numele micutei.
da' tare s-a mai grabit, a nascut cu aproape o luna mai repede. bine ca toata lumea e bine, asta-i cel mai important. uffff, inca nu mi-am revenit!
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Asteptam, asteptam... bine ca e bine, Dumnezeule!!!
fetele, deci chiar nastem!!!! Asa ca nici cele care au DPN la inceputul lui decembrie sa nu se culce pe o ureche, ca uite!!!
Noi cele din decembrie ramanem codase
ceska777 spune:
Inca un bebe!!!!!! Nu imi vine sa cred!
Ginette felicitari! Multa sanatate, refacere rapida si sa ai numai parte de bucurii cu minunea cea noua! Sper ca sunteti bine si bebelina la fel!Poate aflam maine detaliii!
Numai in surprize ne tineti, fetelor!
Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani
Ven spune:
Am pus niste pozici de la ziua lui Markus, pt. cine are chef sa ne vada (si sa vada burtica maaaaaaaaaaare a lui mami - in poze cand ma vad am impresia ca am burtica si mai mare, dar frumoasa )
Venera , mama lui Markus
AMR 17 zile
Markus e mare!