* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *
Raspunsuri - Pagina 8
Ereena spune:
quote:
Originally posted by irinouka
am primit adineauri urmatorul messaj:
AM O FETITA DE LA 6:30. ARE 2.5OO GR SI 47 CM. APGAR 10! ROXANA (GINETTE)
a nascut ginette!!!!!!!!!!!
nu-mi vine sa creeeeeeed!!!
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Nu pot sa credddddddddddddddddddd
Sa fiti sanatoase , fetelor, felicitari ...........ce se mai ureaza?:-))))))sunt in stare de soc..........Doamne ajuta ........m-am blocat
32+
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
mary_b spune:
Azi am implinit 35 sapatamani , si devine din ce in ce mai greu, bebitzu' se misca foarte mult dar ne place... Mie si sotului meu ne spunem ca avem program de joaca... Am in jur de 4 contractii pe zi, dar sper sa duc cu bine pana pe 21dec, atuncvi cand am programare la control.
Voi naste cel mai probabil pe 27dec, la maternitatea Giulesti , cu Doamna Doctor Ranga... Sper sa fie totul in regula pana atunci... Scuze ca nu am mai intrat de mult pe forum dar, promit ca de acum incolo sa recuperez !
Va pup fetelor !!!
irinouka spune:
asa, sa revin cu amanunte, va redau urmatorul mesaj de la ginette:
"AM NASCUT NATURAL (CU BRODERIA DE RIGOARE LA FOFO). MA SIMT RELATIV BINE, CU CEVA DURERI PE LA SUBSOL".
am intrebat-o cand poate fi sunata si a zis ca maine dimineata, acum se baga la odihna. e fericita si in forma, ii arde de glume. maine poate aflam si cum de s-a intamplat sa nasca. i-am transmis toate cele bune si frumoase din partea tuturor.
doamne, ce emotionata sunt!!!
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ven spune:
Brrrr! Iar mi s-a zbarlit parul pe mine!
Felicitari, Roxana, sa fiti sanatoase amandoua si voioase!
Pupam fetele-grabitele!
Venera , mama lui Markus
AMR 17 zile
Markus e mare!
nemary spune:
oauuu fetelor, tocmai ma pregateam sa trimit si eu cateva mesaje, inca citeam din cap.precedent, cand.... ce-mi vad ochii ... inca un bebe.
Ginette, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si frumoasa iar tie recuperare cat mai rapida
Mari 32+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
cum inca suntem in 09.12, da-mi voie Creata sa-ti urez si eu la multi ani, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos tun
Mari 32+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mitsu-bishu spune:
Ce frumooos... Nici pe Ginette nu cred ca o stiu . Dar ... iar m-am emotionat si plang de nu ma pot opri... Ce aproape suntem, fetelor, incep sa iasa bebeii unu' dupa altu'... Party in the zone!
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
nemary spune:
Ereena, am vazut lucrusoarele pe care le-ai cumparat, ff dragute, si patutul si cadita. dar, am impresia ca sosetutele pe care le-ai luat sunt cam mari pt.un nou nascut. iti spun asta pt ca si am fost in Carrefour si am cumparat un dres pt.nbebelina mea, cel mai mic nr.8, si cand am ajuns acasa si i-am asezat langa cei primiti par uriasi, cred ca o sa-i poarte la 2 ani.
Mari 32+ bebe
odiseea
Mitsu-bishu spune:
Pai si pe ea nu o trece nimeni pe prima pagina??!??? Cine se ocupa de asa ceva? Ueeee... M-am uitat si am vazut ca DPN-u' era 6.01. .. ce s-o fi intamplat?? Bine ca e sanatoasa si nici nu e mica pentru varsta ei!
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Ereena spune:
quote:
Originally posted by nemary
Ereena, am vazut lucrusoarele pe care le-ai cumparat, ff dragute, si patutul si cadita. dar, am impresia ca sosetutele pe care le-ai luat sunt cam mari pt.un nou nascut. iti spun asta pt ca si am fost in Carrefour si am cumparat un dres pt.nbebelina mea, cel mai mic nr.8, si cand am ajuns acasa si i-am asezat langa cei primiti par uriasi, cred ca o sa-i poarte la 2 ani.
Mari 32+ bebe
odiseea
Erau cele mai mici masuri:-)masura 0 .......oricum si hainutele par mari dar unele sunt 52 altele 58, una singura este 62 parca dar mi-au placut testoasele foarte tare .
32+
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png