* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Avem deja 2 fetite, 2 clopotei!
Deci baietii sunt mai parolisti si vin la timp??? Sau intarzie???

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ceska, baietzii intarzie!!!! fetele sunt punctuale si mai bine vin mai devreme decat mai tarziu!!! Abia astept amanunteeeeee....

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

AngeliquedeS,
numai noi pe aici?
Eu tocmai incarc poze pe webshots si o sa am nevoie sa imi explice cineva cum fac sa pun aici link-uri? Te pricepi?
Asa ajungeti ´poate sa ne cunoasteti si pe noi pana venim pe lume......Eu una nu mai am rabdare, poate Benji sa vina si maine...... Daca ar fi dupa dorul de a-l avea in brate. Daca ar fi sa fiu practica ar trebui sa vina abia dupa Craciun. Oricum taticul lui a pronosticat urmatoarele: va fi baiat, vine pe lume ca si el cu trei sapt inainte de termen cu peste 4 kg si peste 50 cm!
Acuma sa vedem........

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

GINETTE ... CE FERICIRE. ITI DORIM NUMAI BINE SI TIE SI MICUTEI. SA FITI SANATOASE SI VESELE.

Micutza mea este foarte activa, ma tot impinge din toate directiile, dar tare ma bucur!!!

Pun si eu cateva poze... unele le-ati mai vazut altele nu.

Lucursoarele bebelinei:
http://picasaweb.google.com/M.Creanga/LucrusoarePtBebelina

Gravidutza fericita:
http://picasaweb.google.com/M.Creanga/GravidutzaFericita

Masina veche si masina noua:
http://picasaweb.google.com/M.Creanga/MasinaVecheMasinaNoua

Monica-Matz si Andreea Bianca

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ceska, se pare ca am ramas singurele...

Dupa ce incarci pozele, pui un singur link pe care il copiezi de pe bara si noi ne uitam la restul.

Ca sa iti apara link-ul la semnatura scrii asa

[ url="AICI PUI LINK-UL" ] AICI SCRII DE EX. LUCRUSOARE BEBE [ /url ]

Doar ca nu lasi spatii pe nicaieri

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Matzgravidut, ce sexi mama esti!!! Superba lenjeria si iti sta minunat cu burtica. Masinuta noua sa o stapanesti sanatoasa si sa te impaci bine cu ea, fara probleme in trafic. Iar lucrusoarele sunt minunate! Ce fel de papusele sunt acelea ca sunt mortale!!!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

AngeliquedeS,
sper sa ma descurc, multumesc de indicatii! Si daca am mai multe albume si vreau sa va dau acces separat la ele?????? Adica cate un link pt fiecare album? Sunt pe din afara rau, nu?
Eu acuma impatur rufe si mai completez bagajul pt spital. In paralel incarc pozele pe site. Tu????

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor,
De muuult n-am mai intrat pe aici. Imi era dor de voi, dar am fost foarte ocupata.
Si acum ce-mi vad ochiii???????? Incepurati marile intalniri?
Felicitari fetelor, sa fiti sanatosi voi si comorile voastre, sa petreceti sarbatorile in liniste si fericire impreuna. Plang intr-una de cand am citit asta. Dar nu de tristete, sau poate da????????, oricum sunt foarte bucuroasa pentru voi toate. Celor care sunt inca cu copilasii la purtator sa aveti sarcini usoare in continuare, si nasteri cat mai usoare. Si bineinteles, bebei sanatosi si frumosi.
Va imbratisez pe toate si pe cele nou venite si sunt alaturi de voi. La urmatoarea fac galerie cu voi.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ceska777

AngeliquedeS,
sper sa ma descurc, multumesc de indicatii! Si daca am mai multe albume si vreau sa va dau acces separat la ele?????? Adica cate un link pt fiecare album? Sunt pe din afara rau, nu?
Eu acuma impatur rufe si mai completez bagajul pt spital. In paralel incarc pozele pe site. Tu????

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

Da, daca ai mai multe albume, faci pt fiecare ce ti-am spus eu si le dai numele pe care il vrei. Stai linistita ca la inceput si eu eram bata!!!! Eu citesc in paralel din Harry Potter si mai trag cate un ochi aici!

Kossir

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 18 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Felicitari fetelor care au nascut deja!
Dar parca au venit devreme bebeii .. si eu care ma gandeam ca pana la termen adica 31 ian nu am de ce esa imi fac griji
Ba chiar l-am incurajat pe sot care are un proiect la viena in perioada 15-25 ian sa se duca, ca nu se intampla nimic pana atunci sau ma rog, in perioada cate el plecat. Iar acum nu mai sunt deloc sigura ca o sa fie asa... Nu e bai ca poate trimite pe altcineva in locul lui dar imi dau seama ca nu are nimeni cum sa ma asigure ca nu se intampla in saptamana aia cate e el plecat si nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa ma duc la spital fara el.

Bad Dobby!

32+ BB Stefan Cristian
AMR 10 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

Mergi la inceput